Sanus Pardubice IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.11.15 09:41

Sanus Pardubice IVF

Ahoj, chtěla bych založit tohle téma o IVF a vkládat postup a pocity, vědět o vašich zkušenostech a podařených i těch nepodařených okusech IVF.
Za měsíc mi bude 30 let, před 5lety jsem měla mimoděložní těhotenství ( laparoskopie) odebrán levý vejcovod. Teď mám 3 roky skvělýho chlapa a rozhodli jsme se jít do Sanusu v PCE. Mám paní doktorku Novotnou, velmi příjemná. Jako první jsme absolvovali IUI (inseminaci = 1000 kč)neúspěšně. Rozhodla jsem se, že IVF zkusím za 2 měsíce a to je můj teď pravý čas. 19 den po MS jsem šla na kontrolu ULTcyst před IVF, bohužel mi zjistila 3mm cystu, hned včera jsem byla na odsátí(žádná bolest).Ve středu 18.11.2015 se chystám a kontrolu. Poté budu čekat na MS a druhý den si začnu píchat injekce + 1 a 1/2 pul tabletky vše ( 2900,–) chtěla bych vědět jestli při odebírání vajíčkek jste byla některá doma nebo jste mohla normálně do práce?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.11.15 11:20

@Péťulka85 Promiň za anonym, ale nešířím tyhle osobní informace.
Ze Sanusu z Pardubic od paní doktorky Novotné máme krásnou dcerku. Já jsem byla s přístupem naprosto spokojená. IVF tedy dopadlo až druhé, první IVF ani KET nevyšlo.
Já byla doma, ale asi můžeš normálně chodit do práce. Na odebírání vajíček si vezmi určitě volno, je to narkóza, měla bys pak celý den odpočívat a to samé bych udělala asi v den transferu, pro svůj pocit, ale tam už je to asi na tobě. Oba zákroky jsou v pohodě nebo alespoň já to tak vnímala.
Držím pěsti, ať to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
15.11.15 11:26

Děkuju, určitě v den odebirání si dám dovolenou.Ale hodně jsem četla že po transferu musíš být 14 dní doma a jenom ležet. Takže můžu třeba druhý den do práce, nebo spíše počkat aspoň dva dny? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 12:43

@Péťulka85 To je na tobě. V podstatě by to nic ovlivnit nemělo. Já u prvního ivf ležela jen den, pak jsem normálně fungovala, stěhovali jsme se… nevyšlo to. U Ketu jsem ležela několik dní, nevyšlo a u druhého ivf jsem ležela poctivě týden, chodila jsem jen na záchod a vyšlo. Ale myslím, že o tom to tolik není.

• Citovat
  • Upravit
2
20.4.16 14:32

.

Příspěvek upraven 16.03.18 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
21.6.16 08:21

Ahojda,
taky máme za sebou první konzultaci - to bylo jen probrání anamnézy a nástin toho, co asi nás bude čekat s tím, že pojišťovna hradí základ, ale ne moderní metody, které jsou potřeba - u nás ICSI (manžel je má pomalé) a běžně dělají prodlouženou kultivaci + se vyplatí mrazit, pokud je co - tkaže cca 20tis Kč včetně hormunů na stimulaci. No poslali nás na genetiku - za měsíc budeme vědět výsledek, pak máme přijít na vyšetření spermio a ovulky (kolem mé ovulace, tu naštěstí mám). Přitom zkusíme IUI za 1000Kč (ačkoliv moc šance není, ale porád větší než běžně - pročistí a zkoncentrují spermie a zkusí je tam před tou ovulací dát, když už tam budeme). No a pak teda nás čeká to ivf - asi v srpnu… Tak doufám, že to proběhne na 1-2-max3. pokus, páč takovéto 6× komplet ivf mě fakt děsí - hlavně hormonálně, jak mi to rozhodí cyklus a mě, no a finančně -to bychom nic jiného nedávali…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.16 10:04

@Taza No ale pozor na ty počty. Pojišťovna ti hradí je 3 ivf - 4 ivf pokud celou dobu zavádíte jen jedno embryo. Jak vybereš tyto pokusy, hradíš si již vše sama, takže tam to již není „jen“ 20 tisíc. Jinak držím pěstičky, ať to klapne co nejdříve :palec:.

• Citovat
  • Upravit
2531
21.6.16 10:09

Jojo, to znám a vím, pak to je na nativ asi… ale věřím, že snad statistika, která vychází v průměru 2.-3.pokus úspěch u nás zafunguje a kéž by i lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.16 10:15

@Taza Určitě, chce to myslet pozitivně. Ano, pak už má asi smysl spíše ten nativ, ta částka je již hodně vysoká. U nás vyšel druhý pokus.

• Citovat
  • Upravit
2531
21.6.16 10:18

Tak to gratuluju k úspěchu, strašně se těším, až budu moct taky řešit takové ty běžné starosti, co k tomu pak patří… Některé holky tu už sleduji taky dlouho a všem nám držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí