Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky. ![]()
Vím, že je tu už mnoho témat na podobné či stejné téma, ale zakládám novou diskuzi pro ty, které v listopadu absolvují IUI. Pojďme si o tom popovídat, podpořit se.
My se s přítelem snažíme od srpna 2014. V listopadu 2014 nalezeny // čárky. V prosinci revize z důvodu zamlklého potratu. No a od té doby se opět snažíme. V září 2015 jsme navštívili CAS (ISCAR v Praze), kde nám udělali hormonální profil a spermiogram. Horm. profil v pořádku, ale spermiogram je horší. Malá koncentrace spermií, dle lékaře to může být důvod našeho neúspěchu. Hned v září 2015 jsme absolvovali 1. pokus IUI, ale bez úspěchu. No a teď čekám na pokus druhý, který by měl proběhnou nejpozději za 14 dní.
@Pampeliskam ahoj, vy jste nejdřív zkoušeli IVF ještě před IUI? To vám doporučili v CARu?
@Lexa88 to jsem si doporucila sama
bylo to pres studii, napsala jsem 4 denicky s mym pribehem, chces si to precist nebo ti mam dat zkrCenou verzi?
https://www.emimino.cz/…bdobi-12177/
Tady je to, at ti neni kdyz tak blby, ze to cist nechces ![]()
@Pampeliskam jak se dostanu k přečtení těch ostatních deníčků?
Mnoho věcí při čtení tvého deníčku jsem si taky prožila. Myslela jsem si, že čas trochu bolest zmenší, ale s každým neúspěchem je to snad ještě horší..
Dnes mi kolegyně v práci říkala o tom, že jedna ženská, co ji byly odebrány dvě maličké děti je znovu těhotná a ona o to ani nestojí. To je teda spravedlnost…
Asi nám nezůstane nic jiného než doufat, že se zadaří i nám
.
@Pampeliskam o těch studiích jsem už slyšela.
Jen si nejsem jistá tím, že jsem na IVF a nálož hormonů připravena.
I před 1. IUI mi nijak ovitrelle nesedl a nějak mě to komplet rozházelo.
Ahojda, listopadky…
no dneska jsem se posunula do snažilek i listopadových…bohužel
no a tak nás čeká 4. iui…
máme slíbenou i novou dr z Pardubic, tak jsem zvědavá jestli to přinese nějaké pozitivní zprávy.
@Jarka.uh ahoj. Vítám tě
.
Já včera začla 1. den nového cyklu, tak to jsme na tom stejně.
Budete absolvovat IUI teď v listopadu, nebo dáváte pauzu?
@Pampeliskam přečteno, děkuji za nahlédnutí. Měla jsem to vše hodně podobně. Až na to, že nám se poprvé povedlo přirozeně…
Kolikátý den cyklu ti teď IUI dělalu? A dělali ti přímo před zavedením kontrolní ultrazvuk?
@Lexa88 bylo to 13dc a ultrazvuk udelali, ale velmi rychly. Folik sliznice a cau.
@Lexa88 dekuju.
Jj budem zkouset. vlastni dr chce ivf po Novem roce, my bychom jeste chteli zkusit iui a alespon naka vysetreni. Kdybychom teda sli na ivf tak at aspon vim ze nejsem jinak vadna ![]()
Za 2 tydny jdu na foliky a pak hned na iui do hk do sanusu.
Ahoj ![]()
tak se taky přidávám. Dneska večer jsem si zvládla i píchnout sama pregnyl (dnes 11DC) a v pátek (13 DC) jdeme na 2.IUI