Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky
, jinak jsem na tom podobně…když to nevyjde ještě párkrát tak asi příští rok IVF.
Radsi bych tahle.ty hormony pak to bude ![]()
Uvidime a preju nam vsem pevny nervy. velky srdce a trpelivost
Jarka.uh : Já to ještě nezjišťovala, raději…mě to stačí už teď ty hormony, co to se mnou dělá - díky pregnylu si připadám zase jako v pubertě (akné) ![]()
Ted jsem ještě vysmátá
, ale až se budou blížit měsičky… ![]()
@Aleenaa Držím také palečky! ![]()
Já jdu zítra do CARu, tak uvidíme, který den příští týden půjdeme na další IUI. Budu doufat, že to vyjde…
Já jsem ovitrelle také nenesla moc dobře. Hlavně v den, kdy asi měla přijít ovulace jsem měla tak 2 hodiny neskutečné bolesti, tak jsem zvědavá, jak to bude teď. ![]()
@Aleenaa
haha jo tak to znam…no ja teda nejen akne, ale mam strasny depky, fakt silny stavy, kterymi jsem naposledy rrpwla nekdy ve 20…
No jinak v utery jdem na ultrazvuk a asi ve str nebo ct na 4.iui…tak jsem zvedava…ted beru clostik a vajecniky me bolej uz ted…
Nu coz. nektery to nechtej a my se tady tak zhormonovavame, co…klub zhormonivanych
![]()
@Jarka.uh no to jo, co ti naši chlapi musej vydržet.. nastesti clostil zatim neberu, jednou jsem ho brala od gyn, ale to mě vůbec nasledovala na UZ takže ani nevím, jakej to mělo účinek.
Tak jsem teď přišla ze schůzky od kamarádky a zase jí přibyla jedna těhotná, která si spočítala plodné dny ( poprvé) a hned to vyšlo a nynyí rozdává rady
…haha prostě měla štěstí…Takže suma sumárum v mém okolí 2 čerstvě těhotné, 1 skororodička a 1 s miminem…
Už mě to nevzrušuje ![]()
Ahojky devcata
ja jsem byla 10.11 na UIU..testik se budu delat pristi stredu tak snadse dockame //
ikdyz celkem nechapu sve telo
v dobe inseminace jsem mela mela pocit uplneho sucha, ikdyz mel byt ciry natahujicise hlen ne??
no po par dnech sucha jsem mela bily kremovity vytok a ted mam pocit vlhka..Je to normalni?? ![]()
@Aleenaa no jo u as v praci taky jedna tehotna - omylem…budu lhat kdybych rekla ze me to nebylo lito…
Dneska nam jeste volala dr z pardubic ze sanusu tak jdem jeste 4/12 tam…jsem zvedava a tesim se az si to budu moc porovnat…
holky jak to mate se sportem? Ja rada beham a byla jsem docela rozbehnuta pak mi to v caru nedoporucili ze se klepou vajecniky, ale proste ja jsem z toho vic na nervy. Navic kynu jak prasatko… ![]()
Já dnes byla v CARu. Mám ale nízkou sliznici, na ovulaci to vypadá, ale až později. Takže jdu až 14DC na další ultrazvuk a podle toho bude další IUI.
@Baroška držím palečky, aby to vyšlo! ![]()
Já mám už skoro rok každý měsíc snad všechny příznaky, ale stále // nikde…
Příspěvek upraven 20.11.15 v 20:06
@Jarka.uh já dokonce dělám triatlon a máme celkem náročné tréninky, i když teď si dávám po náročné sezoně pauzu a běhám maratony. Naschvál jsem se na to ptala, ale prý by to nemělo mít žádný vliv, alespoň dle mého doktora. Prý můžu dělat vše normálně tak, jak jsem zvyklá. ![]()
TAky porad na sobe hledam nejake priznaky a obavam se ze je to pouze iluze
kdyby ty dny se aspon tak netahly do toho testovani ![]()
@Lexa88 tak to si delas srandu…ja lresrala kvuli tomu behat v cervnu!!!
![]()
Je fakt ze pomalu zas beham ame fakt jen par km, protoze je ta behaci dovca znat… ![]()
Jsem rada z