IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
25.11.15 18:49

@Pampeliskam - to je mi lito :( urcite to jednou vyjde.me kamaradky znama otehotnala az po 5. Iui drzim pesticky.

@Lexa88 tak to je super zprava.ja byla na utz vcera a byla tam jeden krasny folikul tak jsme jeli hned dneska a dr tam rikala ze tam je krasny ovolucni hlen a je to tam otevreny ( :lol: uchylny co). Tak jsem zvedava testovat budu kolem 10/12 a od zitra zavadim utrogestik…

Vcera jsem se rozbrecela u kafe ale dneska jsem pozitivni…az moc a bojim se dalsiho zklamani…:-(

Jsem rada, ze jsem nasla tuhle diskuzi. dekuju vam :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
25.11.15 20:16

@Pampeliskam je mi to moc líto :(. Posílám hodně sil :hug:.Teď to chce načerpat novou energii k dalšímu snažení. Drž se, myslím na tebe! Zkusíte další pokus?

@Jarka.uh tak super :palec:, to budeme testovat skoro stejně :).V prosinci budou // a bude to překvápko pod stromeček. Já právě dopodepsala souhlasy na zítřek, tak jsem zvědavá..

Včera ve 21h mi přítel píchl pregnyl. Aplikace oproti ovitrelle je horší a tentokrát mě ta injekce i bolela. Příště si možná zas připlatím za pohodlnější ovitrelle. Dnes pobolívá občas vaječník, tak doufám, že to bude klidnější než minule. To jsem měla úplné křeče.

Dnes mi v práci kolegyně říkala, že jim při jejich snažení zjistli silnou alergii na sperma a nedávali jim skoro žádnou naději na IUI. No a jim se hned na první pokus podařili dvojčata. To jsem koukala.

Jo a s těma náladama. Hormony jsou mocné, jelikož já si dnes z ničeho nic vzpomněla na minulé testování a úplně mi začaly téct slzy, i když jsem nechtěla :nevim:. Nedovedu si představit, co by to se mnou dělalo při stimulaci na IVF :think:.

Přeji vám kočky pěkný večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.11.15 21:21

Ahoj holky,
já bych měla testovat 4.12. a dneska bych měla mít teoreticky hladinu hcg 11,72 :D ještě po pregnylu, holt píšu si do mens kalendáře každou blbost. Je to jak adventní kalendář - člověk odpočítává každý den… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.11.15 21:29

@Lexa88 u toho pregnylu asi zalezi. bolelo me to pri 2.iui,ale jinak ani ne asi zalezi jak a kam pichate.mam slaby jehlicky a tim to neni ani citit…drzim pesti :kytka:
@Aleenaa no tak to bues testovat uz za par dnu hihi.to my mame jet jeste k jinu dr tak jsem zvedava jestli neco udela nebo na neco prijde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.11.15 21:33

No oni dávají 2 - jednu tlustou na smíchání prášku a vody a druhou tenkou, tak pozor aby jste si to nespletly :P já když jsem si měla píchat poprvý, tak jsem našla prvně tu tlustou jehlu a úplně jsem se orosila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.11.15 21:36

@Jarka.uh jj, už začínám být lehce nervozní, říkám si že nebudu doufat, ale stejně jo…ale teplota mi po utrogestanu pěkně stoupla, škoda že je to jen taková faleš. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
26.11.15 17:55

Ahoj děvčata.
Dnes ve 14h jsem byla na 2. pokusu IUI. Doufám, že byli vybráni jen nejsilnější šampioni a tentokrát to vyjde. Za 14dní budu testovat! :dance:
Zákrok proběhl rychle, při zavádění jsem cítila jen lehounké štípnutí a bylo. Paní doktorka mi pak ještě ukázala přes ultrazvuk roztok se spermiemi uvnitř, překontrolovala vaječníky a jela jsem domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
26.11.15 17:57

A u toho pregnilu jsem určitě postupovala dobře, použila jsem malou jehličku. Jsem zvyklá si navíc injekce píchat do břicha, jelikož často létáme do USA a kvůli trombifilii vždy vyfasuji několik injekcí. A také doufám, že od doby studia na zdravce jsem ještě moc věcí nezapomněla. Tak nevím, čím to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.11.15 20:19

@Lexa88 jasne, s tema injekcema to byla nadsazka..
Tos mela teda luxusni servis ;) a vis kolik jsi mela folikul? to te kontrolovala jestli tam jeste nepraskl, ne?
u me to bylo sup sup a zadna kontrola..

u me to moc nevypada.. bazalka klesla a pritom by se mela drzet nebo stoupat. Beru sice utros ale v tom mym davkovani je to pry spis placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.11.15 21:17

Jj s tema jehlama to byl takive odvedeni pozornosti ;-) tak uz to mamr vsichni za sebou a cca stejne budem i testovat tak holky drzim nam palecky at nam to vyjde.

V sonotu jdu na zavody ale vzhledem k memi nebehani se jdu spis jen zucastnit a uzit si atmosfery, docela se tesim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
27.11.15 09:14

Velikost neříkala, ale prý to je vše perfektně naplánováno. Minule taky žádný ultrazvuk po nebyl. Doktorka byla hrozně hodná.

Včera jsem prospala odpoledne, tak musím doufat.

Zítra jedem s holkama do sklípku, tak už se těším.

Palečky držíme pořádně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.11.15 21:17

@Lexa88 taky jsem poté spala a jak hezky :) užij si sklípek a víkend a snad to bude Tvé poslední popíjení na nějaký čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
29.11.15 18:03

Ahoj děvčata. Tak výlet byl super! Vína byly skvělé, ale opravdu jsem to pojala jako ochutnávku, takže dohromady jsem měla tak 3dcl. Ale já ani tak moc nevypiju… Se všema jsem pokecala a o půl jedenácté už jsem zalehla. Sice jsem ostuda, jelikož všichni pařili do dlouhé noci, ale mě to tak vyhovovalo. Já si alev sobotu před odjezdem byla zaběhat a pak po večeři na mě padla únava. Pokaždé, když beru utrogestan, tak jsem hrozně unavená. A to beru jen 1-0-1. Máte to tak taky některá?
Kdo má kdy testovat?

Jdu koukat na adventní koncert a nasát atmosféru Vánoc. Těšim se na cukroví, večeři, koledy, dárky, rodinu a hlavně na tu pohodu! Pěkný večer všem :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.11.15 19:54

@Lexa88 teda jsi opravdu pozitivně naladěná ;)
mám stejné dávkování a taky bych pořád spala a mám nafouklé břicho, asi s tím nic neuděláme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
29.11.15 19:57

@Aleenaa to břicho mám taky nafouklé…Tak si mě uklidnila, že v tom nejsem sama. A polykáš a nebo zavádíš? Já většinou ráno polykám a večer zavádím. Zkoušela jsem různé kombinace a přijde mi to pořád stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí