Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jarka.uh mě to říkej..mám stejné pocity jako ty..si říkám každý rok že už další vánoce budou s mimčem nebo aspoň s mimčem v břichu a pořád nic
přesně tak..si něco vymysli..to s tou štítnou žlázou je dobré..já ji mám taky a taky jsem něco přibrala..taky mi připadá že mě okolí vůbec nechápe navíc kolem nás jsou jen rodiny s malýma dětma..takže už ani nemáme s kým jezdit na dovolenou ani se o čem pomalu bavit..jelikož jsou všichni uneseni ze svých ratolestí..a mě je to všechno hrozně líto
![]()
@Jarka.uh chápu tvůj strach z toho testu..je to vždy zklamání ![]()
@adny jj právě díky strachu z neúspěchu to vydržím až do 15.12., strach je větší než zvědavost…
@Zuzi_V jj..taky to tak má..ale holky řeknu Vám jak tam jednou najdete ty // tak se zblázníte radostí!!je to naprosto úžasný pocit ![]()
@adny Ja mam cystu na vajecniku, malou a pry ji neni nutne operovat…tak mi to mudr. doporucila ze tam jde videt „vse“ je to „lepsi ultrazvuk“ vaginalne v dobe menses…tak od 3dne…je tam vse lip videt…tam mi tu cystu potvrdili a zadnou jinou nastesti uz nenasli
Delaji to v Gennetu.
Ahoj holky,
dlouho jsem sem nepsala…Nebylo zatím co :/ mám depresi z toho všeho( po těch křtinách to na mě všechno dolehlo, a včera jsem se dozvěděla že další kamarádka je ve 3.měsíci)…Čtu si vaše předchozí příspěvky a trochu mě to povzbudilo ( i když to zní divně) - že v tom nejsem sama.
Rozhodla jsem se že tu 3.iui ještě musím letos stihnout..naděje umírá poslední ![]()
@Aleenaa Preji Ti hodne stesti
ja treti IUI az v lednu…
Urco v tom nejsi sama…je nas hodne a musime to dotahnout do uspesneho „konce“. Ja se ted snazim myslet na Vanoce, darecky apod. Prosinec si dam oddechovy a v lednu vysetreni a pripadne treti IUI…Hodne sil a elanu do dalsich dnu ![]()
Tak jsem dnes nakoupila balík vložek a čekám… zítra by měla dorazit… mrcha jedna červená…
IUI mi dělali, když měla svátek Emilie a ovulka vycházela na Kateřinu, tak jsem tak jako doufala, že by to mohlo vyjít, že by to mohla být holčička a vůbec by mi nevadilo, kdyby to byla Katka ![]()
V diskusi, kde jsem začínala, jsou už všechny holky dalece těhotné a já furt nic.
Děvčata, možná vám přinesu štěstí a budete teď těhotnět jedna za druhou
![]()
@Anett33 aha..tak to je mi novina..to jsem ještě neslyšela..zkusím se na to poptat
díky za info..
@Whitedog @Anett33 @Aleenaa holky je to těžké..já to taky snáším čím dál hůř..všechny kámošky i holky od nás z vesnice už mají po 2 dětech nebo plánují druhé a u nás pořád ani to první
přestala jsem s něma chodit ven atd. jelikož se pořád řeší děti a mě je to hrozně líto že si s něma nemám co říct… ![]()
@adny píše:
@Whitedog @Anett33 @Aleenaa holky je to těžké..já to taky snáším čím dál hůř..všechny kámošky i holky od nás z vesnice už mají po 2 dětech nebo plánují druhé a u nás pořád ani to prvnípřestala jsem s něma chodit ven atd. jelikož se pořád řeší děti a mě je to hrozně líto že si s něma nemám co říct…
Tak to já mám dobré, že jsem z kámošek mezi prvníma, kdo chce děti. Většina chce ještě pracovat a děcko kolem 30, přeci jenom jsme vejšku zkončili před 3 rokama…
Ahojda, tak u nas nic. vecer dorazila ta mrcha…no, jsem to orvala a nevyspala jsem se…,ale uz se citim lip.
Mam strach z toho ze se upinam na ivf a ze kdyby to nevyslo asi nevim jak to rozchodim, kdyz uz nespim u iui…
Kazdopadne v lednu nas tedy ceka 5.iui a pak ivf.
Moc dekuju ze vas tady mam, bolest se snasi lip, kdyz vim, ze nas je vic…
Pekny den
![]()