Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jééééé, to je kráááásná čárka!!
![]()
Gratulace veliká!!
Tak nějak jsem to u tebe tušila ![]()
Teda já jsem tak ráda, že to někomu konečně vyšlo!! To bylo tvoje druhé IUI, že? Jestli se nepletu…
Vida, tak přece jenom to funguje - Zuzka je toho jasným příkladem! Tak holky, vydržať, vydržať - to dáme
ostatně, nic jiného nám nezbývá… ![]()
@Whitedog jj mé druhé, jen s jedním přirozeným folíkem
no snad to tam fakt je a bude vše v pořádku ![]()
Jasně že bude všechno v pořádku, není důvod, aby tomu bylo jinak
Nad ničím jiným ani nepřemýšlej! Neboj se ničeho nic - teď už se budeš bát celý život
![]()
Přirozený cyklus IUI, kt. vyšel na druhý pokus - to je optimistické - taky nás asi před vánoci čeká druhé IUI - tak jsem zvědavá, jestli se „pozuzíme“
![]()
@Whitedog budu držet palečky, aby vám to taky klaplo. Jinak fakt bez stimulace, jen ovitrelle na načasování ![]()
Jinak dnešní testík zas pozitivní, tak snad je to na dobré cestě
chtěla jsem dělat i ten digi, ale ten mi nefungoval, ani se nezapnul, přitom exprirovat měl 4/2017. Ještě mám v té krabičce druhý, tak to odpo pořádně proštuduju a zkuzím zítra…
@Aleenaa no já mám takový pocit že ovulka nebude
většinou jí cítím ale tentokrát nic..no uvidíme v pátek..držím ti na zítra pěsti ![]()
Ahoj holky,
tak to mám za sebou. Už je to taková rutina
moc to ale nevidím, myslím že ovulaci jsem měla včera a partner „toho“ moc neudělal
(je to hrozný o tom tak přemýšlet, ale hlodá ve mě, že čím víc tím líp. Dle jejich papíru s instrukcemi se můžu testnout za 10 dní, ale asi si prostě počkám do ms.
@Aleenaa taky držím pěsti
víš co doktorka mě říkala že v mnoha případech to skončí dobře právě když je to tzv.„pokus, omyl“ a kdy to nejméně čekáš
takže hlavně optimismus
já jdu zítra tak uvidíme..já to nevidím na IUI vůbec..takže u tebe aspoň proběhlo ![]()
@adny díky,však Tobě ať to zítra taky vyjde…a budou Ti dělat zase UTZ nebo rovnou iui? však i kdyby ještě folikul nebyl před prasknutím, tak tam spermie chvíli ještě vydrží, myslím..
@Zuzi_V doufám že během Vánoc si na testování moc nevzpomenu ![]()
Ahoj holky,
budete tady po Novém roce nebo jste se přesunuly jinam? ![]()
Ahoj holky,
tak já mám s prosincovým IUI smolíka pacholíka ![]()
Byla jsem dnes na ultrazvuku, folík 17mm, ovulka na čtvrtek (na štědrý den) - jenže… ve středu IUI dělat nemůžou, protože už od zítra budou mít zavřenou laboratoř…
jedině dnes a dnes je ještě brzo ![]()
Takže máme naordinované domácí snažení - jenže domácímu snažení já už po tý době vůbec nevěřím… ![]()
@Aleenaa jsem tu s vámi a držím vám palečky ![]()
@Whitedog jé to je škoda a dali ti aspoň ovitrille na dozrátí a prasknutí folíku? S tím to načasujete super ![]()
Jojo, zítra si skočím nechat píchnout Pregnyl. Takže snažení st + čt..
Jenže já tomu domácímu snažení už vážně vůbec nevěřím… Načasování máme dobré celou dobu - vím, kdy ovulka probíhá (mám silné bolesti při ovu), takže v tom není háček - ale od jara nic ![]()
Si říkám, jestli se ty spermie vůbec dostanou přes čípek (nemívám orgasmus) - tak jsem doufala v to IUI - ale to taky nic… Tak já už nevím ![]()
@Whitedog nám to klaplo, až když jsem se dostala do stavu, je to v cajku v caru nám pomůžou, když to neklapne teď, tak do půl roku to klapne. Po roce strachování, co je špatně, to byl úžasný pocit. Psychika je mocná ![]()