IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
31.12.15 11:56

Já taky platila 1500,– za IUI - byla jsem překvapená proč, když to má platit pojišťovna a jsou tu holky, které píší, že za to opravdu nic neplatí, maximálně nějaký doplatek za léky.
Když jsem se na to ptala doktora, tak mi řekl, že je to tak v pořádku - že tato cena je doplatek s příspěvkem od pojišťovny… moc teda nechápu za co… a zajímalo by mě, kolik teda stojí plná cena bez pojišťovny… :think:
Před vánoci jsem dostala pregnyl bez iui a za pregnyl jsem nedoplácela vůbec nic, takže za co tam doplácím 1500,– kc, vůbec netuším…

Kéž by to ale aspoň k něčemu bylo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
31.12.15 12:00

@adny

bez tý naděje - byť minimální - bychom to přece vůbec nedělaly… takže zklamání je jasné - drž se, kočko!!

Doufejme, že nám bude leden více nakloněn - držím palce nám všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
31.12.15 15:34

@Aleenaa @adny ty jo, to já za iui neplatila nic, jen doplatky v lékárně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.1.16 23:14

Ahojte devcata,
Doufam ze jste svatky prezily ve zdravi. Preji vsem, aby ten dalsi rok byl snadnejsim a snad i trocha toho pozehnani a krasnych prirustku

My jsme taky meli ovulku nekde kolem 23-24…tak uvidime.jsme kazdy den venku, vyletujeme a tak se nejak snazjme rozhodnout jestli bychom zkusili ivf anebo jestli se vyrovname s tim ze treba to mimco u nas nebude…no uvidime.

Preji pekne dny a snad uslysim dalsi dobre zpravy.
@Zuzi_V a jak ty se citis? doufam ze je vse v poradku :srdce:

:hug: :srdce: :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
2.1.16 09:48

@Jarka.uh ahojky, je mi fajn, občas návaly na zvracení a furt jsem nafouklá, ale furt oki. V pondělí jdu do caru na první kontrolu, tak jsem zvědavá a snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.1.16 21:07

Ahoj holky v Novém roce! :mavam:
tak mě Silvestr docela drsnej - dost opilá holka 2 letýho kluka přede mnou brečela jak lituje že si ho udělala a neustále se mě ptala proč já nemám děti.. tohle mě fakt dostalo :/

jinak co vás čeká a nemine?
já se normálně už „těším“ na pracovní den, abych mohla zavolat do centra a objednat se na tu laparku, chci to mít už za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
3.1.16 10:27

Ahoj děvčata,

přeji, ať se vám v roce 2016 splní vše, co si přejete a je tím úspěšným rokem! :hug:

My jsme myslím vykročili pěkně a v roce 2016 nás čeká svatba :-).

Příští víkend by měla přijít menstruace, tak dle toho se pak bude vše odvíjet a zkusíme 3. pokus IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.1.16 12:39

@Lexa88 to je parada! gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
3.1.16 15:05

@Lexa88 juu tak to gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.1.16 14:38

Ahoj holky,
tak spíš než laparka mi bylo doporučeno ivf.. :nevim: takže se rozhodujem. Mohu prý zkoušet iui, ale tomu už moc nevěřím-ovulace probíhá, mám skoro pravidelný cyklus, hormyny v pořádku, partnerův spermio prý není nijak hrozný..
Prý pokud chci dítě tak ivf, laparka zjistí třeba problém, ale nevyřeší, nebo taky můžu být ok a pak bysme stejně museli jít do ivf.
Je to težký, taky řešíme trošku peníze, oba jsme osvč = příjem není jistý. Říkám si pro a proti, ale na druhou stranu čím budu starší tím víc se snižují moje šance na to mít dítě. Už tak jsme do toho " snažení" nacpali dost peněz, to už bych dávno měla výbavičku pro miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.1.16 14:43

Holky,
vy tady některá děláte na sociálce nebo si to pletu? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
5.1.16 19:02

@Lexa88

Týýýý jóóóó - svatba!!!

No tak to je nádherný vstup do nového roku!! Jéééé…

Rozplývám se za tebe…

Jééééé…

Velká gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
5.1.16 19:06

@Aleenaa

Tak tomu teda vůbec nerozumím :think:

Hormony máš v pořádku, ovulace probíhá, spermio není nejhorší - tak proč IVF???

Jak to vysvětlují? Kdyby něco z toho bylo zásadně špatně, tak to pochopím, ale takhle… :think:

Kolik vám je let?? Jak moc spěcháte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.1.16 20:22

@Whitedog Holky dovolím si sem se trochu rozepsat…
mě je 31 a příteli 34. Se snažíme už skoro dva roky - 2014 sami doma, po 2. polovině roku jsem si začala měřit bazálku, milovali jsme se s partnerem docela často, určitě v půlce cyklu, takže šance tam byly…od začátku r.2015 jsem chodili do takové poradny „pro věřící“ ( partner věří v boha) - tam nás provedli symptotermální metodou početí ( snažení během plodných dnů) kde se měří bazálka + hlen - ovulaci jsem víceméně vždy odhadla přesně, ještě jsem jim to tam posílala, kde mi to potvrzovali ( za peníze samozřejmě) ještě jsem brala nějaké kapky a nějaké prášky (už si nevzpomenu název, ale berou se při přechodu) to trvalo do konce sprna, kdy jsem byla u gnekoložky, kde mi napsala clostylbegyt, ten nemopohl a od října jsem sama šla do caru a zbytek už víte…

V říjnu 2014 jsem se dozvěděla že manželka od přítelova bráchy potratila - to už jsme se dávno snažili, všichni z ní byli smutní…asi to bude znít hrozně ale už tehdy jsem jí „záviděla“ že aspoň ví že může otěhotnět, já jsem pořád měřila a doufala..Tekrát jsem příteli řekla, že až příjde že je podruhé těhotná tak to pro mě bude hrozný… No, v únoru 2015 si nás pozvali k nim důmů a tam nám oficiálně řekli že čekají mimino - už byla ve 3.měsíci takže otěhotněla rychle…To jsem se tenkrát zhroutila, naštěstí až se zaklaply jejich dveře, bylo to fakt hrozný..asi to znáte :? Teď když není zbytí, musím absolvovat rodinný akce, kde se všichni rozplývají nad miminkem..teď o Vánocích jsem se tam dokonce robrečela a nikdo neví proč, kromě přítelovy matky to neví nikdo..takže asi spěcháme…- hodiny bijí na poplach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.1.16 21:14

@Aleenaa já pracuju skoro v tomto oboru.

Holka, vím, že to není jednoduché. Mám taky plno chvil, kdy si říkám, že už se nám to nepovede… Jednu dobu jsem přerušila všechny kontakty s kamarádkou, co má malou holčičku, protože mi to bylo líto.. A těma hodinama tě plně chápu. Ono asi moc nesejde, kolik komu je, ale já po potratu mám nepopsatelnou touhu po mimču. Chce to sebrat zase všechny síly a jít dál. Samozřejmě při každé menstruaci mě to všechno srazí na kolena (očekávám ji o víkendu a už teď vím, že mě to bude zase neskutečně mrzet).
Já už jsem na měření bazálky rezignovala, na spešl přípravky a vitamíny také.
Je pravda, že mě teď myšlenkami hodně odvedla ta plánovaná svatba, jelikož bojuju s tím jak a kde a pro kolik lidí to udělat. Já bych nejraději odjela někam do zahraniči a tam se v tichosti vzali, ale to by mi asi púl rodiny neodpustilo :D.

Posílám mnoho sil. Nejsi v tom sama a jsme s tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí