IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
11.1.16 19:41

@Lexa88 Našel endometriozu, tu odstranil, ale v centru mi řekli, že si můžu vybrat, buď zastavit cyklus na půl roku nebo co nejdřív otěhotnět. Radši bych otěhotněla, ale bohužel neporadili, jak to co nejdřív udělat. Snažíme se skoro 2 roky a pořád nic, zatím mám za sebou pouze tu jednu IUI.Snad v lednu budeme úspěšnější. V centru mi dr. řekl, že pokud by tato IUI nevyšla, že bysme rozjeli žádost o IVF. Nikdy mě nenapadlo, že to takhle všechno dopadne. Ještě před 3lety jsem sama byla dárkyní vajíček a teď potřebuju pomoc centra. Prostě hra osudu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.1.16 19:44

Příští středu mám jít na UTZ kvůli folíku. Bojím se, že tam třeba nebude nebo že bude malý. Už se bojím skoro všeho. Na té laparce jsem byla na začátku října, ta endometrioza byla nejvíc na pravém vaječníku, ten mi vyprodukoval folikul až v prosinci.Od té operace pořád stávkoval. Tak snad se to všechno vzpamatuje. Našla jsem doma zbytek Nosifolu, tak ho začnu pít a uvidíme, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.1.16 23:51

@Lexa88

Hele ale to je divný, že to ještě nemáš… :think:

Nemohla se posunout ovulka? Třeba budeš těhu, jestli byla ovulka později a na testu to ještě není vidět…

No to jsem zvědavá, co z toho vyleze! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.1.16 00:02

@Prostějov

Já nosifol beru - 2×1 sáček - od listopadu. Předtím jsem měla Inofolic (1×1).

Moje zkušenost - ovulku jsem mívala cca 15 den cyklu a cykly bývaly 28-30 dní. Co jsem nasadila tady to pitíčko, cykly jsou hodně přesné, ovulka 13.den.

Já osobně si myslím, že na tom něco je a že to funguje. Pže cykly jsem měla hezky pravidelné, ok, ale nikdy tak přesné jako teď. A určitě mi přijde lepší Nosifol než Inofolic - nevím proč, pže složení je téměř totožné, ale po Inofolicu jsem byla děsně nafouklá, s nosifolem to nemám… možná za to může betain v nosifolu - měl by zlepšovat trávení - těžko říct…

Pravda - poslední cyklus překvapil, ovulka už 12.den - uvidíme, jestli to byl jenom nějaký úlet nebo jestli se posune obecně.

Poslední 3 cykly jsem měla s Gynexem - ale nevím, bolela mě po něm hodně hlava, tak jsem ho tento cyklus nenasadila a zkouším bez něj - uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.1.16 00:07

Holky a cvičíte některá mojžíšovku??

Já s tím dnes začala, tak jsem tedy zvědavá, jestli to k něčemu bude :-)

V pátek jsem objednaná na ultrazvuk, tak uvidíme, co tam uvidíme…

Ten minulý cyklus mě fakt zmátl, nevím, co čekat. Mám trochu strach, že se to prošvihne - tak doufám, že to doktor pořádně pohlídá…

A koho teď co čeká??
Komu k čemu držet palce v nejbližší době??
Lexi - dej zítra vědět, jak jsi na tom! Jsem napnutá jak kšandy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.1.16 09:35

@Whitedog já bych Mojžíšovku cvičila, ale nevím jak. Nikde na netu jsem to nenašla, asi hledám špatně. Bohužel tady u nás není žádná fyzioterapeutka, která by se tím zabývala. Ale taky mě to napadlo. Ty chodíš někam nebo se to dá někde koupit? Na DVD nebo kniha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
12.1.16 10:23

@Whitedog tak zatím mrcha nepřišla. Břicho mě bolí jak kdybych to měla každou chvíli dostat už asi 4 dny, jsem nafouklá, včera jsem vyjedla skoro celou lednici :D. Pořád jen lítám na záchod kontrolovat. V pátek na noc jsem si vzala dva ibalginy, jelikož vždy při rozjíždění menstruace mám bolesti břicha a ono nic. Včera jsem měla pocit mokra, tak jsem šla na WC s tím, že už to mám a bylo to jen trochu hlenu. Takže čekám dál.
Večer jsem se dívala, jak jsem to měla při minulém těhu. Já si totiž tehdy test dělala až asi 42DC a ovulaci jsem dle potvrzení těhu musela mít až ke konci cyklu. No, kéž by to tak bylo i teď. A to by byl fakt, že na test by bylo zatím brzy. Dokud mrška nedorazí, tak pořád naděje je. Dnes jsem 32DC.

Na mojžíšovku jsem slyšela jen samou chválu. Ale osobnė zkušenost nemám. Tak uvidíš, zda to nějak pomůže.

@Prostějov ono je asi nejlepší vyhledat fyzioterapeuta, který ti řekne co a jak, ať při cvičení neděláš chyby ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.1.16 20:20

@Prostějov

Stáhla jsem to na netu (uloz.to).

Zkusila jsem to pocvičit, ale nebyla jsem si jistá, jestli to dělám dobře. A přijde mi, že zrovna u tohohle to fakt chce dělat dobře. Tak jsem šla k fyzioterapeutce, abych měla jistotu. A je fakt, že ty cviky potom trochu líp chápu.

Zkus stáhnout a uvidíš :-)

Jo a jinak se u toho ještě dělá mobilizace kostrče - to prý hodně pomáhá k otěhotnění. Dělá se na začátku cyklu po MS před ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.1.16 20:24

@Lexa88

Lexí, ale tak to vypadá nadějně!!
Třeba byla ovulka vážně později a vyšlo to!!
No to jsem teda na tebe zvědavá, holka!

Kdysi jsem tu četla - a ne od málo holek, bylo jich docela dost - že na začátku těhu měly hustý bílý hlen. Tak třeba je to ono!! ;-)

Akorát to trošku hatí plán se svatebními šaty… budeš muset vybrat nějaké, které se dají zvětšovat ;-) Už máte vybraný termín??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.1.16 17:12

@Lexa88 Tak co? koukám že dva dny žádný příspěvek… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.1.16 17:13

Holky,
ještě kromě Mojžíšovky prý pomůže masáž esíček, kamarádka mi to doporučila…No já se na tu masáž ještě nedostala :nevim: tak třeba už bych byla dávno v tom :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.1.16 17:16

Jinak mám nové výsledky hladiny prolaktinu - hodnota 31 nevíte jestli když je tak nízká, zda to může způsobovat taky problém s otěhotněním? nikde jsem to nenašla.
Moje gynekoložka mi teda řekla ať už dostinex neberu ( do caru jsem teda nevolala)
Před 5 měsíci jsem měla vysokou na 991.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.1.16 17:20

Jinak mám od pojišťovny POTVRZENO, že IUI má 6× hradit pojišťovna, tak holky bacha na to a nenechte si tvrdit nic jiného… Asi to chodí tak, že si to nechají zaplatit od pacientky i od pojišťovny :pocitac: Prý se v současnosti stal z IVF bysnys než medicína - napsal mi to takto ten jejich doktor (z pojišťovny)

Bohužel mě už ty peníze asi nevrátí a popravdě nevím jestli bych je přesvědčila že si to nemusím platit, vzhledem k tomu, že chci aby mi provedli úspešné ivf :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
14.1.16 23:23

@Aleenaa

Prosím tě, a co je masáž esíček?? Jaký esíčka se masírují? Ať přemýšlím, jak přemýšlím, vůbec nic mě nenapadá… ;-)

Zítra jdu do CARu na ultrazvuk. Tak jsem zvědavá, jak budu „tvrdá“ při jednání o ceně za IUI… Držte mi palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.1.16 08:54

@Whitedog je to odblokování v oblasti bederní páteře v oblasti tzv. esíček. :)

Tak hlavne at je poradnej folikul, o tom ze pojistovna proplati se mozna staci zminit a bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí