IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
28.12.15 09:14

@Aleenaa zkus jeste ten 12 dc a budes mit na 100% jasno…drzim pesti. Naděje umírá poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
28.12.15 10:48

@Aleenaa tak to je mi líto. Malinká naděje pořád ještě je, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
28.12.15 20:59

Diky holky, tak zkusim..ale podle priznaku to nevyslo-teplota uz pomalu klesa a zacina me bolet bricho a prsa me bolet prestaly pred par dny..
nejhorsi je ze tu carku tam tak videt chci ze na ten test koukam ze vsech moznejch stran a podsviceny a normalne uz ji tam i vidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
29.12.15 12:21

@Aleenaa

No tak třeba tam opravdu je!!! Dušík dušíkovič ;-)
Jak to vypadá dnes ráno??
Testovala jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.12.15 18:24

Holky tak misto testu jsem nakoupila vlozky, ach jo…ms dosla i pres utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.12.15 18:26

Bohuzel uz je jasno ze iui mi nepomuze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
29.12.15 21:06

@Aleenaa tak to je mi moc lito :(. Kolikaty pokus IUI to u vas byl?

Ja mela skoro pres cele svatky dovolenou. Ovulaci jsem nehlidala, ale vzdy me picha v brise a tentokrat nic.No,snazenicko bylo poctive. Uvidime…Kdyz tak v lednu dalsi pokzs IUI no a pak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.12.15 21:53

@Lexa88 byl to 3.pokus :( a bohuzel posledni..v lednu se budu objednavat na laparku a buhvi co mi zjisti..jinak uz iui zkouset nebudeme, misto toho ty penize za to budeme setrit na ivf. Ale nevim jak to vydrzim, budeme to setrit tak dva roky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.12.15 21:55

@Lexa88 treba to vyjde ted ;) prave proto ze ses nehlidala, budu drzet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.12.15 10:01

@Aleenaa to mě mrzí :,( ach jo..je to vždy zklamání..vím jak se cítíš…ale věřím že ti to brzy klapne..kolik platíte za iui? neboj bude líp..musíme do toho nového roku vykročit pravou nohou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
30.12.15 11:16

@Aleenaa

Jejdaaa, tak to mě mrzí. Mrcha jedna hnusná!!

Proč by IUI nemělo pomoct? Samozřejmě záleží na problému, ale pokud nespěcháte, tak já bych tomu ten čas dala. Jestli nemáte nějak závratně špatný spermio nebo neprůchodnost vejcovodů, tak určitě má smysl to dál zkoušet. Zvlášť když 6 pokusů za rok hradí pojišťovna.

Jestli máte v plánu 2 roky šetřit na IVF - vsadím boty, že do té doby budeš v tom!! A peníze pak vrazíte do bavičky :-) Hlavu vzhůru, kočko - je to jenom otázka času. A pokud vás čas netlačí, tak se ničeho neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
30.12.15 11:34

Jinak, holky, u mě už je taky jasno. Už druhý den mě bolí prsa - klasický předmenstruační příznak… :-(

Předvánoční IUI se nestihlo - pže 22.+23. už byla zavřená laborka, takže nám naordinovali domácí snažení. Na ultrazvuku v pondělí folikul 17mm, tak v úterý píchnout pregnyl a st+čt snažení. Jenže mám obavu, že folík prasknul hned tři hodiny po pregnylu - to jsem cítila ovu bolest - a ve čtvrtek (kdy by měl folík praskat) jsem necítila vůbec nic… Tak moc nevím, co si o tom mám myslet.
Každopádně já už tomu našemu domácímu snažení vůbec nevěřím - bůhví, kam to teče - ale ať se snažíme, jak se snažíme, nevede to k ničemu…

@Aleenaa

Chápu, jak ti je… :-( Každopádně si musíme do toho nového roku ponechat naději a věřit, že nám ta 2016 mimčo přinese :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.12.15 09:27

Holky tak u mě taky bílo :( :,( asi se dneska opiju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.12.15 10:08

Diky holky za podporu :kytka:

@adny my platime 1350 za iui zoc je docela dost. ted budu platit i za ti laparku pry, ale nevim kolik :/

achjo to me mrzi ze u Tebe taky nic a ms Ti uz dosla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.12.15 10:42

@Aleenaa my u nás platili 1500,–za iui..
jako moc jsem s tím nepočítala ale i tak nějaká ta naděje je tam vždy..tudíž i zklamání..ms jsem ještě nedostala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí