IUI listopad 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
18.4.16 19:01

Mně ovulace vychazela na víkend, a o vikendu tam nejsou, takze pregnyl mně naordinoval na sobotu, a v pondeli inseminace, ale to jsem si rikala, že už mam urcite po ovu, vubec jsem už nemela ten hlen co mam při plodných dnech. Tak jsem zvedava na tenhle mesic, bič je z toho zklamany partner, pac vi, že má horsi graf spermii, a obcas má takovou spatnou připomínku, že si druhe mimi poridim jinde:'(((?. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.4.16 12:39

Holky při kazdem pokusu jste byly na krvi kvuli profilu hormonalnim? Vcejsem den tam volala, že mam MS a objednala Mé az za 10dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.4.16 18:25

@Inka8 tak to mě mrzí, uvidíš, že to vyjde. Případně doporučuji změnit CAR. Jezdili jsme do Sanusu do HK a nejsme moc spokojení (no postupně jak tak mluvím s lidmi, je nás víc). Chceme jezdit do Kostelce nad Orlicí, kde jsou mimo jiné i o víkendu a prý, komu se to nepodařilo v Sanusu tak tam jim prý určitě pomohou… držím pěsti. Já si ještě pár týdnů budu užívat, než se vrhnem do dalšího kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
16.5.16 18:27

Ahoj holky, tak jak se komu daří? Už dlouho nikdo nic nepsal.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.4.17 10:53

Cauky devcata Já mám po porodu mame chlapecka, nakonec se povedl prirozene.Na iui jsme se vyprdli a za dva mesice to vyslo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí