IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
4.4.16 19:32

Jezis to je chyb, mne ta klavesnice zas blbne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.4.16 19:38

@Inka8 držím palečky ať to klapne :hug:. A děkuji. Věřím, že vše špatné je pro něco dobré… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.4.16 19:51
@Lexa88 píše:
@Inka8 držím palečky ať to klapne :hug:. A děkuji. Věřím, že vše špatné je pro něco dobré… :D Urcite to tak je:').No v Sanusu me doktor trochu jako pripravoval na to, že vetsine pripade prvni pokus nevyjde, že z toho nemam byt zklamana. Ze to zkusíme IUI tak trikrat a pak by doporučoval ivf, ale to mi rikal ze nás bude stat kolem 30tisic tak jsem zvedava. Ale ty broucci za to stoji, za ten zivot. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.4.16 20:01

Akorat mne přišlo, že mam chvilemi stahy delohy jak mi je otevrela, ale to nic neni oproti tom jako je cisar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
5.4.16 09:49

@Lexa88

Ježkovy voči, Lexiii, ty máš hyperstimulák… ouvej - moc, moc držím palce, ať je ti co nejdříve líp!!! :hug: :hug: :hug: :kytka:

Achjo, jak ti je?? Zabírají kapačky, je ti líp??

Jak se to mohlo stát?

A jsi na 99% těhotná - no to je krása!! :dance:

Dej se rychle do kupy, zlato, ať se můžeš začít radovat :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.4.16 14:43

@Whitedog dnes z krve potvrzené těhu :dance:. Ale jsem dle MS teprve 3 týden, tak na ultrazvuku půjde něco vidět až další týden.
No, žádná sranda…Nikdo to nedokáže vysvětlit, když jsem měla podprůměrně málo folikulů při stimulaci. Ale každé tělo reaguje jinak. Je to reakce na ty hormony.
Kapačky dnes na chvíli ulevily, ale jinak jen ležím a nehýbu se. Každý pohyb mi vhání slzy. Ale teď už se mi to bude líp zvládat, když vím, že je to k něčemu.
Punkce tekutiny dnes nebyla. MUDr. říkala, že by se ta tekutina v břiše a pod plícemi asi vytvořila zas. Takže prý přetrpět nejhorších 6 dní a pak už by prý mělo být líp. Nejhorší je, že nedokáží jinak pomoct.
Doufám, že bude brzy lépe.
Za 2 dny na krev a kontrola…

A jak ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.4.16 19:10
@Lexa88 píše:
@Whitedog dnes z krve potvrzené těhu :dance:. Ale jsem dle MS teprve 3 týden, tak na ultrazvuku půjde něco vidět až další týden.
No, žádná sranda…Nikdo to nedokáže vysvětlit, když jsem měla podprůměrně málo folikulů při stimulaci. Ale každé tělo reaguje jinak. Je to reakce na ty hormony.
Kapačky dnes na chvíli ulevily, ale jinak jen ležím a nehýbu se. Každý pohyb mi vhání slzy. Ale teď už se mi to bude líp zvládat, když vím, že je to k něčemu.
Punkce tekutiny dnes nebyla. MUDr. říkala, že by se ta tekutina v břiše a pod plícemi asi vytvořila zas. Takže prý přetrpět nejhorších 6 dní a pak už by prý mělo být líp. Nejhorší je, že nedokáží jinak pomoct.
Doufám, že bude brzy lépe.
Za 2 dny na krev a kontrola…A jak ty? :kytka:

tak to je mazec, budu drzet pěstičky ať jste brzy fit a mrnousek Hezký roste. Ve 3tydnu opravdu není nic vidět až ve 4-5tydnu fazolka, pak kolem 7-8tt srdicko a kolem toho 12tt-13tt na prvním screeningu už vypadá jako mini človíček. Tak se se drzte. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.4.16 19:29

@Inka8 děkuji moc :hug:. Věřím, že vše bude v pořádku. Doktorka říkala, že příští týden by měla jít vidět dutinka.

Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.4.16 19:34
@Lexa88 píše:
@Inka8 děkuji moc :hug:. Věřím, že vše bude v pořádku. Doktorka říkala, že příští týden by měla jít vidět dutinka.
Dneska lépe, prestalo me bolet podbrisek:-))).Pak se uvidí nedavam si nadeji prý to na poprvé moc nevychaziJak ti je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
5.4.16 22:37

@Lexa88

Uff, Lexi, to je síla…
Holka drž se :hug: :kytka:

Jsem mooooc ráda, že to všechno k něčemu je a mimoušek se zavrtal - juchůůůůůůů :dance: :dance:

No vidíš - uvidíš dutinku :-)

Mně v CARu objednali až za 14 dní po testu. Takže ještě musím týden počkat, než cokoliv uvidím… tak zatím aspoň koukám na počůrané papírky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
8.4.16 10:44

@Whitedog ahoj. Tak hlásím, že se to pomalinku lepší, hurá! Už jsem schopna i sedět déle na židli a i chvíli ustojím. Včera už jsem uvařila i oběd. Břicho stále obrovské, ale už jsem si na to zvykla. Dokonce se mi dnes podařilo spát na boku, tak to bylo báječné :-D.
Co ty? :kytka:
Ono to uteče, nebooooj. Pak už uvidím miminko na ultrazvuku. Já už se na to hrozně těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.4.16 14:11

@Lexa88 týýý brďo tak to moooooc gratuluju, tak snad to všechno už teď půjde v pořádku a podělíš se i z obrázky.

Holky to je príma, že to jde, sic pomalu, ale jistě. Zuzka a teď ty. Tak věřím že to určitě vyjde i nám…
My máme trošku trápení, tchán je vážně nemocný a včera nám akorát sdělili, že má před sebou posledních pár dní :,( tak je to teď takové smutné.

Každopádně vám všem přeju všechno jen to nejlepší :hug: :kytka:

a Lexo moc také děkuji za tvé zprávy, i když to čtu až opožděně je príma to číst, a navíc aspoň budu vědět, co nás bude čekat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
18.4.16 18:17

Ahojiky holky, tak Já dostala menses, takze první pokus nevysel. Tak asi mne cena zitra se objednat znova, nebot vubec nevim jak dale:‚(? Tak se uvidi další pokus, nejhorsi je to cekani. Jinak gratuluji tem co se zdařilo a ať pekne rostete:‘)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
18.4.16 18:34

@Inka8 ahoj. Tak to mě mrzí… :( Pokud chcete vyzkoušet další pokus, tak se objednej a nebo můžete dát chvíli pauzu. To záleží, jak ee cítíš do nového pokzsu. Držím palečky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
18.4.16 18:47
@Lexa88 píše:
@Inka8 ahoj. Tak to mě mrzí… :( Pokud chcete vyzkoušet další pokus, tak se objednej a nebo můžete dát chvíli pauzu. To záleží, jak ee cítíš do nového pokzsu. Držím palečky!!! :hug:Chci se asi objednat znova hnedka,no jsem zvedava , Já jsem pritelovi rikala, ž podstoupime akorat iui, na to druhe ivf asi uz nemám silu. Ani to zklamání. Myslite ze mi budou brat zase i krev jak on ten profil na ten se v sanusu ne objednává a mame jit rovnou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí