Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzi_V jee taky gratuluju! to je uplne krasna carka.. kolikaty jsi DPO?
@Zuzi_V jj utroš zaváděj pořád..zajdi si na krev buď do Caru nebo jako samoplátce a za 3 týdny kontrola.. ![]()
Tak holky, dnes jsem byla na utz - endometrium 7mm, pry je hezky narostle a na pravem vajecniku folikul 21mm a to jsem 11 DC. pichli mi pregnyl a ve ctvrtek jdu na 3. pokus ![]()
@Aleenaa tak to je supr..já byla včera 13dc a jelikož jsem brala estrimax který je na růst sliznice ale potlačuje ovulaci..což jsem nevěděla..tak folikul měl jen 13mm..takže jsem si nechtěně posunula ovulku a na IUI jdu v pátek no a sliznice 8mm…no člověk se pořád učí.. snad do pátku doroste..
@Aleenaa tak to je krása, to moc držím palečky ![]()
@adny na krev? Asi budu dál doma testíkovat a pak ta kontrola za ty tři týdny, bude dlouhé teda ![]()
@Zuzi_V wooow tak to gratuluji, at jen sili…ni aspon nekdo z nas. Jsem happy
![]()
@Lexa88 tak to gratuluji k zoubkum, to je taky prinos
at slouzi dlouho dlouhatansko
Tak holky supky dupky na to at jsme jako zuzka ![]()
@Zuzi_V no dle krve se taky dá zjistit zda je to ok…pokud ti stoupá…anebo vydržet 3 týdny do kontrolního utz… ![]()
@adny já mám doma dva ty digi, které ukazují stáří plodu, tak to taky určí zda hcg roste ![]()
@adny uvidis, rika se ze za den vyrostou o 2mm ale me prijde ze si rostou jak chcou, kdyz je mam kazdej mesic 10 dc jinak velky…no ja se zase bojim aby nepraskl driv-to si nevyberes
takze budem testovat priblizne stejne..
Mam v sobe 1500 jednotek hcg a je mi dost soufl
dneska ten den bude o preziti ![]()
@Zuzi_V Já mám v pokynech…zavádět Utrog., za 3týdny od stanovení pozitivního HCG v KRVI se objednat do CAR na ultrazvuk…Já osobně bych si zašla na odběr ke svému gyn. lékaři a poté se objednala do CAR…Vydržet je těžké, ale na tohle už se čeká přjemněji
než na to zda dorazí MS ![]()
Gratulace a vše ať je ok ![]()
@Aleenaa no sama jsem zvědavá zda tam něco doroste přes ten estrimax..při mé smůle kdoví..
mě dali že si mám v pátek píchnout pregnyl ale 5000…tobě dali jen 1500?
@Anett33 já musím na krev kvůli štítné žláze, to mi dal endokrinolog žádanku, to půjdu ve čtvrtek nebo v pátek. Tak si asi jako samoplátce nechám nabrat i na hcg. Ale to zvládnu jen 1×, protože se musím ulít z práce…
Já se dle kámošky, co chodí to stejného centra, mám objednat 3 týdny po pozitivním testu… Snad mi na to bude stačit utroš. Doma juknu a zítra si zavolám do caru ![]()
@adny jo me pokazdy davaj jen 1500, tam to davaj standartne..
taky jsem vsude cetla ze se dava tech 5000
tak treba ti prave rychleji dorostou do patku.