IUI listopad 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16426
9.12.15 08:09

@Lexa88 @Whitedog holky to mi moc mrzí, vyjde ta další, chce to neztrácet naději, i když je to strašně těžké, taky s tím občas dost bojuju…

Já byla 1.12. na své druhé iui, testit mám 15.12… Ten první týden utekl strašně rychle, ale teď se to začíná vlíct a začínám na to myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 08:09

Holky moc vám všem držím palce..vím jaké to je..my už se snažíme skoro 4 roky a je to fakt na hlavu..pořád si říkám proč právě my?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 08:11

@Zuzi_V to máš ještě týden čas do testu..věřím že se to táhne..je třeba se nějak zabavit ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
9.12.15 08:24

@adny no naštěstí mi zabavuje ten předvánoční čas :) dneska mám jógu a v pátek jdem s kámoškou na pokec a juknout po dárečkách a víkend bude v pečící náladě a pokec s kámoškou, takže to snad uteče :)
Ty jo 4 roky, to už jste si asi užili své, moc držím palečky, aby to brzo klaplo :* medicína dnes umí divy, jen to chce udržet psychiku a naději :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 09:10

@Zuzi_V to je pravda..před vánoci není moc čas myslet na jiné věci než vánoční ;) tím lépe.. 8o
no máme už za sebou plno věcí..i větu lékaře „vy děti mít nikdy nebudete“..což nás potkalo letos..tak si říkám, že doufám že už jsme si vybrali vše..uvidíme..snad už ten rok 2016 bude konečně klíčový.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
9.12.15 09:23

@adny ale budete, tomuhle doktorovi vůbec nevěř ;) ono to prostě klapne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.12.15 10:00

@Whitedog my byli taky včera na koncertu, ale na vydtoupení Martiny Kociánové a bylo to luxusní. Zpívala i v operním podání pár koled. Na Čechomoru jsem byla před mnoha lety na Moravě a moc se mi to líbilo. Chtěla jsem ještě jedno IUI do konce roku, ale u nás v CAR jsou jen do 18.12. a mě ovulace bude vycházet v týdnu kolem vánoc.

@adny děkuji za zkušenosti. Jsem zvědavá…Na neschopenku bych právě chtěla jít a to z důvodu, že máme v práci velké stresy a občas se dostanu do soc. slabé rodiny a tak abych něco nechytla. Ono člověk nikdy neví. Stačilo mi, když jsem před 2 lety chytla od klientů černý kašel :D. Zjistli vám nějaký problém? A genetimu a imunologii máte hotovou?
Já byla minule na IUI až 16DC. Na ultrazvuku jsem byla 10DC a pak 14DC. Tentokrát si mě hlídali víc.

@Zuzi_V ahoj. Vítáme tě. Tak držím moc palečky :hug:.

Já vyhlížím menstruaci. Dnes jsem 28DC. Ale vzhledem k tomu, že inseminace byla až 16DC z důvodu opožděné ovulace, tak očekávám zpoždění :/.

Holky, jaké testy vám dělali v CARu?

• nám horm. profil a spermiogram. Jinak nemáme nic. :think:

A zjistli vám nějaký problém, proč nemůžete otěhotnět?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 10:24

@Zuzi_V teď už mu nevěřím..po tom co nám to ivf vyšlo tak věřím že i my se jednou dočkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
9.12.15 10:25

@Lexa88 děkuji za přivítání :hug: na první iui jsem byla 20dc, teď jsem nasadila inositol a hurá iui bylo už 16dc, tak třeba i vajucho bylo lepší :)
Mně dělali taky jen hp a manželovi spermiogram, jinak nic. Chodím do iscare v praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 10:27

@Lexa88 tak to jo..pokud máš těžkou práci nebo takovou jak popisuješ ty tak neschopenku určitě…v Caru s tím nemají problém..jen se zeptají zda jí chceš nebo ne..takže pohoda..jinak máme genetiku i imunologii a vše v pořádku..vlastně kromě toho ashermana mi na nic jiného nepřišli..tak věřím že už to snad brzy dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.12.15 12:47

Ahojky, mě dělali hormon. profil, 4D ultrazvuk, genetiku, partner spermio, genetika, obema i imunologii. Jsem po dvou IUI a tak před dalším pokusem v lednu půjdu ještě na UZ průchodnost vejcovodů. A když nevyjde ani třetí pokus tak nevím zda IVF či laparoskopie…
IUI mi dělají dle ovulace obvykle 16den, mam delší cykly…na UZ chodím 14den cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.12.15 13:12

@adny mela bych zitra, ale nevim jestli to stihnu…bojim se :oops:

Od vcera mam zas nakou smutnou…spoluzacka ze zakladky ceka 4.dite a pritom nejstarsi ma v opatrovnictvi babicka… tak mi to nejak prislo lito, no.
Je to takovy muj kolobeh, mam depku z toho ze tloustnu a stydim se no a zjistuju ze se stydim i za to ze se nam nedari :oops:
Stake verim ze se to podari, ale to cekani me uplne nici. Mam strach i z ivf, co kdyz se nezadari…jako mladi v hajzlu do duchodu daleko, ale prechod se blizi… kdybych zila jestr jednou necham si udelat mimco uz v 19…
No a jak jsem zhormonovana jsem uplne precitlivela na komentare, tys pribrala a podobne…cimz me neustale cestuje tatik no pak se zacinam bat chodit mezi znamy, aby nemeli tu same komentare nebo jeste lip nezeptali se primo tak kdy budete mit mimco?

Omlouvam se, ze jsem si tak ulevila, ale lrijde mi ze okoli nase trapeni vubec nechape…

:kytka: :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
9.12.15 13:17

@Jarka.uh tak řekni, že máš zdravotní problémy a bereš na to prášky po kterých se přibírá, dělaj to i prášky proti bolestem nebo že se léčíš se štítnou žlázou… Lhát se nemá, ale pro ulevení od debilních poznámek a otázek se to může ;)

A neboj miminko bude, všechny se dočkáme… :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 13:34

Holky a kolik je Vám vůbec let??mě je 30.. @Zuzi_V tobě vidím že 27 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 13:35

@Anett33 co je to ten 4D ultrazvuk??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie