IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
12.12.15 23:50

@Lexa88 Ahoj :)

taky díky za info ohledně ivf:)

Jen k tomu co jsi napsala mě napadá pár slov, spíž než rada, kterou by chtěla asi každá z nás, tak taková úvaha ;)

myslím, že partner v tomhle moc neporadí (řekla bych dle svého partnera) spíš počká jak se rozhodneš a pak Tě maximálně podpoří - takhle jsme si to řekli s mým partnerem - že budeme zkoušet IUI ale až se budu cítit psychicky na dně (je to prostě vyčerpávající pořád doufat), tak že souhlasí s IVF - to jsem potřebovala slyšet protože partner je věřící a nebyla jsem si jistá zda by někdy přistoupil z hlediska víry na umělé..
Podle mě, pokud je problém „jen špatné spermie“ má smysl poslechnout doktorku a zkoušet ještě chvíli IUI - já mám zase protilátky takže tam je to ještě marnější, řekla bych…
Myslím, že víc než náš věk rozhoduje jak se cítíme :nevim: a například já jsem se od září zavalila prací abych si něco dokázala, říkala jsem si, že aspoň na "to " nebudu myslet, že přijdu na jiné myšlenky apod…ale ono to stejně nepomohlo, každý nový měsíc se s tím musím srovnávat a každé další miminko v okolí ve mě vyvolává smutek, marnost svého života a beznaděj…

Nevím jestli to přijde jenom mě, ale v poslední době se rozmohl jakýsi „kult matek“ či jak to nazvat - v TV dokumenty, domácí porody, šátky na děti…Okolí dává najevo, že jak nejsi matka jsi méněcenná…možná je to jen můj pocit, tak mě ho klidně vyvraťte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.12.15 18:58

Ahoj holky,

No koukam, ze je nejsem sama kdo ma uvahy, plany na dalsi rok.

Lexo dekuju za informace. Jen mi nejde do hlavy proc bys chtela antikoncepci? Pokud nechces ivf, protoze to je taky docela zasah do tela. Nebylo by lepsi, kdyz se nerozhodnes pro ivf se od tech hormonu vycistit (myslim, ze to asi potrebujem vsechny, co, po tech davkach co berem). Ale je to jen muj nazor…

Taky stale premyslim co a jak, citim se trosku tlacena vekem, v kvetnu mi bude uz 34 takze zadna hitparada. Ja uz bych sla do ivf hned v lednu, ale manzel chce jeste zkusit iui tak jestli se nezblaznim tak bychom asi sli do ivd v unoru/breznu. Na druhou stranu si rikam, ze zas v dubnu mi zacina horska vyzva a dalsi zavody (i kdyz nebeham jako ty Lexi ;-) ) a ze bych jeste chtela ubehnout maraton no a jestli na to treba budu mit s detmi cas…

Taky, jak jsem psala, bojim se, ze kdyz to nedopadne, abych se z toho nervove neslozila, uz ted kazdy prichod menstruace obrecim…

No holky, nejsou to lehka rozhodnuti, snad se rozhodnem spravne a bude s tim rozhodnutim spokojene :srdce: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.12.15 09:19

Ahoj holky…z mé zkušenosti..mám 3 ivf za sebou a taky jsem řešila že hrozí riziko rakoviny atd.ale moje touha po mimi je tak velká a hlavně už nechci čekat že jsem do toho skočila ani nevím jak..dle mě je první ivf nejhorší a pak už to berete jako rutinu..ale upřímně doufám že se k ivf ani nedostanete a když tak jen k prvnímu..manžel mi sice oporou byl a je ale stejně si to ta ženská musí odtrpět sama..píchání injekcí, narkóza, nervy, čekání atd…no nevím jestli mám to štěstí že jsem to ivf vždy prožívala celkem v pohodě než jiné holky, ale určitě toho nelituji..i když jsou to nervy a plno peněz ale člověk má dobrý pocit že pro to vytoužené mimi udělal vše a ta naděje že to konečně klapne je k nezaplacení..je to sice zklamání pokud to nevyjde, ale s tím se už musíme bohužel poprat..každopádně pokud je naděje že to půjde přirozeně tak bych tomu ještě dala čas..ovšem jen pokud vás netrápí věk..kdyby jste cokoliv chtěly vědět ohledně ivf tak se klidně ptejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.12.15 19:48

Ahoj děvčata.

Moc Vám všem děkuji za reakce…Ono už jen to, že to člověk může s někým sdílet je moc fajn.

Já mám dnes šťastný den. Po roce a půl od úrazu mám konečně hotové zoubky. Hurááá. Sice mě to stálo hromadu peněz, ale jsem ráda. Několik několikahodinových návštěv, ale zvládla jsem to. Takže mám krásný vánoční dárek.

A jak se máte vy? Už máte připraveno na Vánoce? A čeká někdo na testík?

Při čekání u zubaře jsem psala dlouhý příspěvek, ale nějak se mi to smazalo, tak pokud bude nálada, tak to napíšu později znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
14.12.15 19:53

@Lexa88 jé tak super, že jsou zoubky finito a můžeš si užít vánoce na plno. My už máme od včera ozdobený stromeček :lol:
Já mám testovat zítra a nevím no, druhá iui, tak kéž by dopadla líp jak ta první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.12.15 20:19

@Zuzi_V držím palečky. Byl by to krásný dáreček. zítra nám dej vědět :hug:.

Tak to my jsme pozadu. My teprve dnes byli stromeček koupit. Ale myslím si, že jsme vybrali krásnou jedličku. Ale ještě to cukroví mi pořád chybí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
14.12.15 22:03

@Zuzi_V

Zítra testuješ?? No to je paráda!!
A jak to vidíš? Jak se cítíš? Myslíš, že to spíš bude nebo nebude??
Hrooooozně moc držím palce!! :-)
Hlavně nám - zvědavcům - nezapomeň dát vědět, jak to dopadlo ;-)

Lexi - gratuluji k novým zoubkům. Trochu mi to připomnělo, když mi skoro ve třiceti sundali rovnátka a já byla šťastná jako blecha… Užij si to - ty peníze za to stojí!! :-)

Jinak já jsem s vánocemi hrubě pozadu - teprve včera jsem objednala první dárek… :-( nějak na mě ta vánoční atmoška ne a ne padnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
15.12.15 06:13

Holky když už jsem tomu nevěřila (nikdy jsem neměla ani ducha), tak je to tam :dance: snad to není error…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.12.15 07:48

@Zuzi_V gratuluju..to je paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
15.12.15 08:09

@adny snad bude vše jak má :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.12.15 08:16

@Zuzi_V určitě..taková krásná čárka..to prostě musí být v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.12.15 08:34

@Zuzi_V :potlesk: :dance: gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
15.12.15 08:38

@adny @Anett33 děkuju holky :* nevíte jaký je teď postup? Asi volat do caru co? Vím jen to, že mám dál zavádět utroš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.12.15 08:56

@Zuzi_V no teda, obrovska gratulace!!! :hug: Jak jsem psala, to je ten nejkrasnejsi vanocni darek. Utros dal zavadej. Ja mela v papirech napsano, ze po 14dnech test a v pripade // se za dalsi 3 tydny objednat na ultrazvuk do CARu. Tam zkontroluji, zda uz probiha srdecni akce a pokud ano, tak te predaji tvemu doktorovi.

@Whitedog tak sup sup nakupovat! Pristi tyden jsou Vanoce.

Ja se tesim na Vanoce moc. Mam toto obdobi rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
15.12.15 09:09

@Lexa88 no tak juknu co od nich doma mám za pokyny. Ale jako 3 týdny od teď jo?! Kdo to má vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí