IUI listopad 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
6.12.15 13:08

@Jarka.uh tak to budem testovat skoro stejne…

Mam 2 trombofilni mutace a znamena to, ze mam nekolikanasobne vyssi pravdepodobnost ke vzniku trombozy. Je mozne, ze za ten minuly neuspech byla na vine zrovna tato onemocneni. Ale jsou to jen dohady. Dalsi problem muze byt pri otehotneni a pak 2. a 3. trimestr. Kdyz litam letadle, nebo musim dlouho lezet, tak si musim pichat leky na redeni krve. Takze pri hormonalni stimulaci musim mit injekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.12.15 10:51

Aha tak to je mi lito.coze jsou to dnes za silene nemoci.ale urcite se zadari a kdyz ne letos tak obe budem maminky pristi rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
7.12.15 13:16

@Anett33 ja jsem to HySoCy podstoupila pred IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.12.15 20:09

Ahoj, mě to čeká až nyní (po 2 IUI)…ale jdu až bohužel v lednu ) t :roll: Predpokládám, že to příjemné nebude, ale snad žádná hrůza taky ne…? Každopádně jsem velmi zvědavá zda něco najdou…moje mudr.by mě to ani nenavrhla…tak jsem musela převzít aktivitu do vlastních rukou ;) Slyšela jsem, že 100% to není…ale než jít na laparoskopii tak zkusím raději tohle…Díky za případné info. P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
8.12.15 10:40

Ráno jsem si dělala test a sněhobílo… :,(
Zítra by měla dorazit menstruace, už mě začíná pobolívat břicho. Tak musíme promyslet co dál a jestli vyzkoušíme IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
8.12.15 11:04

Ahoj holky,

včera jsem objevila vaši diskusi a pokud by nevadilo, přidala bych se k vám…
Na IUI jsem byla 24.11. - moje první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
8.12.15 11:06

@Lexa88

Ahoj :-)

Též jsem dnes testovala - naprosto sněhobílý test, ani náznak ničeho… :-(
Takže první pokus nevyšel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.15 11:22

Ahoj holky..můžu se k Vám přidat??já už toho mám sice za sebou o něco víc ale nejspíše nás tento měsíc čeká IUI…jsem po 3.IVF kdy se nám konečně poprvé zadařilo ale bohužel to bylo zamlklé těhotenství…máme sice ještě 2 mrazáčky ale jelikož chceme jet na vánoce na dovču tak chceme zkusit ještě IUI..jinak mám za sebou před půl rokem i laparku..jelikož mi zjistili ashermanův syndrom(srůsty)což bylo asi příčinou že nám to nešlo..jelikož další ivf po laparce vyšlo..no takže je už toho hodně za námi a každý rok doufám že ty další vánoce už budou s miminkem..je to všechno dost těžké..ale to víte samy…tak bych chtěla to prosincové IUI prožít s Vámi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
8.12.15 16:36

@adny @Whitedog budeme rády, když se k nám přidáte :kytka:.

@Whitedog jeee,to mě mrzí, že to nevyšlo. Já byla taky zklamaná. No, tak se vrhneme do dalšího měsíce. Budeš zkoušet další pokus?

@adny už 3 IVF? Jak tě stimulovaly? A jak si zvládala hormony? A byla si na neschopence? Promiň za tolik dotazů…Nám teď v prosinci IUI bohužel nevyjde.

Ach jo…je to hrozné. Dnes mi pořád hlavou zněly slova přítele, který loni před koncem roku říkal, že v roce 2015 se dočkáme i my.Rok v háji a nic.Jsem z toho čím dál víc na nervy. Přemýšlím, jestli jsem na pokus IVF dosti připravená, myslím psychicky. Hned na pátek jsem se objednala do CARU, jde se mnou i přítel a chci se zeptat na informace ohledně IVF a nějak to rozseknout.Jen jsme chtěli jet na přelomu leden/únor na dovolenou, ale to mám dostat zrovna menstruaci a nevim, jak to bude ze stimulací a tak… :nevim:

Tak už by jste nėkterá mohla konečně přijít se // na testu…Nějak se nám tu zatím nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.12.15 17:31

Juuu nas tady je :potlesk: to bude prirustku, urcite se dockame

@Lexa88 to je mi lito :( tak uvidis. Muzu tw poprosit az pujdes na to sezeni o caru at se podelis? Taky nas to asi ceka, takr zrejme unor :(… chjo, ja testuju ve ct, trapne jsem si chtela udelat uz test dneska, co kdyby naaahodou…nakonec jsem se premluvila, ze nevedomost je zatim blazena a ze zi jestr necham par hodin te nadeje…

Holky drzm se :hug: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
9.12.15 00:16

@Lexa88

Noo, bude záležet, jestli přijde mrcha tak, jak má. Očekávám ji ve čtvrtek. Pokud nebude zpoždění a přijde ve čtvrtek nejpozději v pátek, tak by vycházela ovulka akorát na štědrý den a to bychom mohli ještě IUI stihnout - dr. říkal, že tam 22. + 23.12. ještě bude… tak bych toho využila…

Já zatím na IVF psychicky nemám - potřebuju vědět, že je to fakt, ale fakt poslední možnost… Zatím jsem odhodlaná bušit do IUI, ale znáte to - každý měsíc se situace mění - síly postupně docházejí a naděje mě pomalu ale jistě opouští… takže těžko říct. Původní plán byl - do konce roku přirozeně a CAR až potom - a vida - IUI už vy listopadu… Takže tak :-)

Dnes jsem byla na koncertě čechomoru a dala si 3 drinky, tak je mi trochu líp :lol:

Jarko - koukám, jak jsi statečná!! A statečnost by měla být po zásluze odměněna! Držím palce!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 08:04

@Lexa88 no u prvního ivf jsme nejdříve zkoušeli dlouhý protokol..tzn. nejdřív si musíš stříkat synarel do nosu který potlačuje růst folikulů, ale já na něj bohužel nereagovala tak jsme šli do krátkého protokolu..tzn.od 2dc si pícháš do břicha hormony na podporu růstu folikulů a cca 7 den jdeš na kontrolu kde ti buď přidají injekce nebo uberou a podle růstu se plánuje odběr..ten probíhá v krátké narkóze-je to jen takový oblbovák no a manžel dá ten den spermie a pak se čeká kolik se jich hezky oplodní a vyvíjí se..my teda nikdy moc vajíček neměli i přes velké dávky…jinak jsem to vždy zvládala v poho..nic mi nebylo ani žádný OHSS syndrom takže za mě pohoda…no a potom po oplodnění ti většinou jedno zavedou a zbytek se mrazí…na neschopence jsem byla vždy od odběru vajíček až po výsledek v těch 2 případech..ve třetím mě mudr. nechala doma a do práce jsem šla až po potratu :( jako ona stačí neschopenka tak vždy 4 dny po transferu kdy bys měla mít klid, nic nedělat atd..ale já jelikož mě práce moc nebaví tak mi nevadilo být ty 3 týdny doma.. ;) takže za mě se vůbec ivf nebojte!! ;) jako to první bylo pro mě vše nové atd.tak to jsem bojovala..hlavně s těma injekcemi do břicha ale u dalších už to bereš jako rutinu.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 08:06

Jinak jdu holky v pondělí na utz tj 13 dc..kdy tak chodíte na to IUI??který den? a berete potom utrogestan??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 08:07

@Whitedog a ty jsi který dpo??nebo po IUI??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.15 08:08

@Jarka.uh a ty budeš teda testovat kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí