Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lexa88
Pomalu se vracim behat, ale stracim motivaci protoze musim zas od zacatku…no a miluju hiit coz dr odmitla uplne… ![]()
Ale proste depka, jidlo, kg nahore, depka atd.
Jsem moje motivace…zacnu a nenecham se idradit. Diiik
![]()
@Jarka.uh loni jsem na podzim trénovala na maraton (týdně jsme naběhali cca 100km) a v té době se mi podařilo otěhotnět. Bohužel to ale skončilo ZP. V době, kdy jsem ale věděla, že jsem těhotná, tak jsem už moc neběhala.
Doktor říkal, že pokud je na to tělo zvyklé, že se nic nestane. Problém je až u vrcholových sportovkyň a z důvodu obrovské zátěže ztrácejí i menstruaci a mají jiné problémy. Takže pokud člověk nic nepřehání, tak by to mělo být ok
.
@Baroška to čekání je vždycky nejhorší. A pak vyrovnání se s neúspěchem. Snažím se vždy na to nějak připravit, říkat si, že nebudu smutná, ale nějak to nejde… ![]()
@Baroška jj znaaam to je vid. nekdy dny plynou jak voda a pred testem se to vlece…hur jak v praci ![]()
@Lexa88 ahaaaa.tyyy jo tak to jdu v nedeli vybehnout…jeste jednou diky
@Jarka.uh potřebovala bych pár kg poslat. Já mám zas problém, že jsem až moc hubená a přibrat mi nejde. I když doma ležím a nic nedělám a cpu se. Je teda fakt, že když jsem ve stresu, tak nejím…Což je poslední dobou celkem často.
Od více doktorů jsem slyšela, že mít malinko kg navíc, není vůbec špatné. Tělo má z čeho brát a lépe je připraveno na miminko. Kdežto mi vychrtlíci máme problémy
.
@Lexa88 tak to bych ti mohla poslat dost kg…vahove se drzim ale proste kynu jak se nehejbu…
To je mi lito, kdyby to slo rada ti kg poslu
@Jarka.uh já to neberu zas tak tragicky. Vždy když vidím hodně štíhlou maminku, tak si říkám, že prostě ty výjimky jsou
.
Jak dlouho už se o miminko snažíte? Našli vám nějaký „problém“?
@Lexa88 manzel ma spatny spermiogram…jinak na vysetreni ored lety jsem byla uplne ok.
Manzelovi jsem naordinovala selzink.
A 4/12 jdem jeste k jine dr tak jsem zvedava…uz skoro 2,5 roku a ted od cervna v caru…
@Jarka.uh tak to už je teda doba
. Partner má horší spermiogram a já bych měla být celkem OK. Jen mám 2 mutace trombofílie, ale odborníci se rozcházejí v tom, zda to má vliv, či nikoli.
@Lexa88 kdyz zrovna nemam depku, mysl mladne jen to telo…ale urcite se nam zadari a co nevidet si tady budem ukazovat fotecky batolat
Ahoj holky,
já taky v létě běhala a teď na pár měsíců přestala a též jsem začala kynout, i z těch hormonů ( fakt nezvladatelná chuť se přežírat, to jsem nikdy neměla) a teď jsem zase začala…a myslím že pro mě to bude lepší, kvůli psychice. Když budu mít depku tak to ze sebe dosnatu během. A myslím, že jestli se to má „stát“ tak sportem to přece nepokazím…Za tu dobu co se snažíme na to přicházím, že toho asi moc neovlivním..Brala jsem různý prášky a vitamíny a a teď už na to peču
jediný co tak denně piju selen, ale to je prej na růst vlasů, ale asi to bude spíš placebo (jako vždycky
)
Jinak sem dnes po IUI takže ode dneška čekání. Než jsem sí píchla pregnyl (dva dny zpátky) tak jsem měla plodný hlen a teď mám pocit jakoby nic, ale měřím si bazálku tak uvidím kdy budu mít ovulaci, snad brzo ať mi „tam“ nějaká živá přežije
po minulé zkušenosti, jsem měla 1500 pregnyl ještě 12.den na testu (duch), takže teďka musim vydržet déle
@Jarka.uh nechápu proč by měl být heat zakázanej, tam se přece jen chodí
koukám že jsme se tady sešly samý „běžkyně“ ![]()