IUI listopad 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
29.11.15 20:01

Tak to je super, ze sis uzila prijemny vikend.
Zavadim, me je po nem hrozne, zavrate, nafoukla jsem :D kdyz jsem brala 1-1-1 tak to byl teda masakr, jsem rada ze mam ted jen 1-0-1. Jsem zvedava jestli to bude mit nakej vli lv.
Jinak ja vcera zavodila, teda spis jsem si uzivala atmosfera a cerpala motivaci coz se lodarilo.
Testivat budu pristi tyden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.11.15 09:47

Ahoj holky,
já taky jen zavádím, když jsem polykala tak mi bylo na zvracení.
Vypadá to ale že druhej pokus opět nevyšel - klesá mi bazálka, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.11.15 19:37

A taky jste z toho utrouše tak unavený? já poslední dobou každej den chodím odpoledne spát, protože to na mě přijde. Dneska zase, jsem spala jak zabitá skoro tři hodiny :/, se úplně stydím za to. Ráno se nemůžu probrat. Nebo je to PMS a tím že beru ty hormony tak je to silnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
30.11.15 19:51

Já jsem teď jak mědvěd. Chodím spat v 8 večer a stejně jsem pořád unavená. To budou ty hormony.

@Aleenaa kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.11.15 20:00

@Lexa88 tak to jsem klidnější, že to není mnou, ale brzdí mě to při práci, což je horší. Testovat budu ve čtvrtek, ale verdikt asi tuším.. No alespoň si chvilku oddychnu od těch hormonů až to dostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
30.11.15 20:06

@Aleenaa ale pořad držím moc palečky! :hug: Já budu testovat za týden po tobě.

Únava je hrůza, ale co bychom nevytrpěly, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.11.15 20:14

@Lexa88 díky za povzbuzení :)doufám, že to některé z nás čekají tento cyklus vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.11.15 20:14

Taky jsem ja prastena, usnu snad i za chuze. dneska jsem uklizela a trosku teda jako drina…
My testujeme aaaaz pristi tyden :( se zblaznim do tej doby…
Nevim jak vy, ale ja mam stale tlaky v podrbrisku jak kdybych tam snad mela nejaka super vejce a k tomu pak jeste nadymani jsem jak vzducholod ani si nedovedu predsravit jaky to bude az budu tehotna :lol:
No jinak pokud to nevyjde, premyslim jeste o iui v lednu anebo budu lyzovat a zacnu chystat ivf na unor nebo brezen…

Hele jste taky tak ubreceny? Ja uplne desne :,( rozbrecim se uz skoro jen tak (skoda, mohla jsem si vydelat lar kacek jako placka na akcich)

Holky, co jinak delate, teda jako kdyz necekate na iui nebo na zrovna na vysledky? Ja pracuju v call centru, ted idealni, protoze mame flexibilni prac dobu tak muzu brecet a spat doma :lol:

:mavam: :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.11.15 20:53

@Jarka.uh to uteče, neboj. Horší to bude vydržet netestovat brzo…
jako vzducholoď jsem taky :mrgreen:
My asi zkusíme ještě v prosinci, 3.pokus, v centru mají do 22. takže bych to měla stihnout, a v lednu laparku :nevim:
Ubrečená nejsem, spíš vzteklá jako před ms.
Já jsem na volné noze, mám kreativní obor, dělám z domu a párkrát v týdnu chodím do práce, takže když to na mě přijde můžu se natáhnout vedle v pokoji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.12.15 19:09

Tak my když tak v prosinci 3. pokzs nestihneme, takže když tak až v lednu a pokud by nevyšlo ani to, tak by jsme začali stimulivat na únorovou IVF.

Jinak nálady mám jak kdy. Občas se mi chtělo brečet, i když nebyl důvod a občas jsem protivná.

Já pracuji na úřadě, takže mám pevně danou pracovní dobu.Ale práce mě baví, ale je ji moc a často velké stresy. Ale mám práci kousek. Dřív jsem dojížděla cca 2 h tam a 2 h zpět a to bylo šílené :zed:. Teď jsem autem za 4 minuty v práci.

Už máte napečeno? Já jsem krom adventních věnců ještě neudělala nic a Vánoce se rychle blíží.

Jo a taky se blíží testování. Sice až za týden, ale uteče to jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
1.12.15 19:09

Tak my když tak v prosinci 3. pokus nestihneme, takže když tak až v lednu a pokud by nevyšlo ani to, tak by jsme začali stimulivat na únorovou IVF.

Jinak nálady mám jak kdy. Občas se mi chtělo brečet, i když nebyl důvod a občas jsem protivná.

Já pracuji na úřadě, takže mám pevně danou pracovní dobu.Ale práce mě baví, ale je ji moc a často velké stresy. Ale mám práci kousek. Dřív jsem dojížděla cca 2 h tam a 2 h zpět a to bylo šílené :zed:. Teď jsem autem za 4 minuty v práci.

Už máte napečeno? Já jsem krom adventních věnců ještě neudělala nic a Vánoce se rychle blíží.

Jo a taky se blíží testování. Sice až za týden, ale uteče to jako voda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.12.15 20:50

@Lexa88 najdi 5 rozdílů? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.12.15 20:56

@Lexa88 a laparku Ti nedělali? mě ji chtějí po 3. pokusu dělat a když bude vše ok tak mám zase zkoušet 3× iui. Když si to představím, tak je to zase půrok v háji…:/
Taky nevím jestli tu 3. stihnu, jsem ve stresu, dělám na jednom projektu a nestíhám - úplně stejně jako loni. Nemůžu kvůli tomu ani spát :/, respektive když nemám spát tak jsem unavená a spím a v noci zas ne…
Do ivf bych chtěla jít aby se to konečně povedlo, ale děsí mě ty peníze za to..nemáme ani dodělané bydlení a zatím vše ušetřené cpeme do „léčby“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.12.15 20:58

@Lexa88 vidíš, a to se říká že lidi na úřadě se nanadřou…jezdíš 4 minuty autem? to už je lepší pěšky, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
2.12.15 18:31

@Aleenaa já to mám v práci malinko jinak. Dělám soc. pracovnici a nezastavíme se…Ale práce mě baví, i když jsou to někdy stresy.
Ráda bych chodila pěšky, ale po cestě to nejde, jelikož je uzounká a není tam chodník a kolem vody to je přes 3km po zablácené cestě. Takže auto, či občas vlak, to jistí.

Laparku mi nabízel můj gyndař. A když jsem se na to ptala v CAR, tak říkali, že mi to nedoporučují a průchodnost se prý dá zjistit i jinak.Tak nevím.
Ty peníze za IVF jsou šílené.
Já zrovna teď budu platit 40.000Kč za zuby, jelikož jsem měla loni blbý úraz a vyrazila jsem si zuby. A to nepočítám, kolik už jsem do toho dala…Ale přítel naštěstí peníze nemusí moc řešit, tak jsme domluvení, že pokud do IVF budu chtít jít, tak to zaplatí. Takže uvidíme. Já pořád doufám, že by tentokrát IUI mohla být úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí