IUI listopad 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
21.11.15 05:25

@Aleenaa jj koukam.taky jsem rikala ze na to pecu, protoze jsem akorat depkoidni a porad pak na to myslim.no nepujdu behat po iui a az budu mit ovoluci at nevyklepu vejca, ale jinak budu chodit. Nevim jestli je heat jako hiit.hiit je hodne intenzivni, cvicila jsem s bodyrock tv a nekdy to byl opravdu mazec, lec modifikovat se da i toto…tak se na to taky asi postupne vrhnu, nejde nic nedelat a jen cekat…

Holciny preji pekny vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.11.15 09:04

@Jarka.uh Aha, hiit neznam, jsem myslela ze ses upsala :) jsem kdysi chodila na heat- to se chodi na pasu kterej jede rychlosti jak ho sama rozejdes..ale rekla bych ze je to cviceni spis na kondicku. taky hezky vikend! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.11.15 10:08

Po IUI taky pár dní neběhám a jen odpočívám.
Já jdu na další ultrazvuk až 14DC. Doktorka včera říkala, zda nemám celší cykly, ale mívám už dlouho dobu cyklus 28dní. Prý to vypadá na ovulaci později a ta nízká sliznice taky zatím není moc OK.No,doufám, že doktorka ví co dělá a neprošvihneme to :). Mluvila i o tom, že se na IUI domluvíme, zda má na pojišťovně zažádat o schválení IVF. Já ale pořád nevím…

Příští týden jedu s kolegyněmi na výkend do sklýpku a nejsem si uplně jistá, zda to po IUI je vhodné. Vše ale v práci tajím, tak to nechci rušit, jelikož by to bylo „podezřelé“. Po loňském potratu jim to šéfová řekla a nebyla jsem z toho moc nadšená…Oni sice ví, že by jsme miminko chtěli, ale i tak.

Já pravidelně beru kys. listovou a různé mulťáky a C. To ale kvůli imunitě a sportu..Jo a teď jsem zase začala kapat gynex, ktrý mi minule pomohl aspoň od bolestí při menstruaci.

Co plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.11.15 11:10

Spis ti vikend pimuze se odreagovat, uvidis, neprehanej to s pitim a budes ok…
Ja jsem dneska v praci a vecer jdeme na zverinove hody a zitra solichani doma a vecer vemu smecku vybehnout aspon kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.11.15 23:37

Taky si myslím, že Ti trochu vína neublíží… :) my máme zítra rodinnou oslavu. To já bych si tam zítra víno klidně dala, ale asi tam nikdo pít nebude :( švagrová kojí, druhá má malý dítě…no jsem ráda, že to aspoň není v nějaké „baby friendly“ kavárně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
22.11.15 09:16

My byli včera na plese zahájit sezónu a bylo to moc fajn, úplně mě bolí nohy z tancování. No a dnes asi půjdem běhat, ale myslím si, že víc než 15km nedáme. Přeji krásnou neděli! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.11.15 15:58

Tak jsem chtěla jít dnes běhat, ale musím říct, že mě od včerejška pobolívá břicho, tak to nebudu pokoušet…Už jsem zapomněla jestli to bylo takto i minule, že by to bylo z toho pregnylu nebo utrogestanu?? :nevim:
A dle bazálky jsem dnes 3DPO, ovulace nejspíš byla v den inseminace, neb den po inseminaci už jsem měla vyšší teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.11.15 21:54

Pac taky citimjak se mi tvori sliznice, vajecniky jeste kupodivu neboli tak jsme sli dneska s tatkou, manzelem a psi smeckou na prochazku a pak jsme jeste navstivili mamku…nasi uz by taky chteli vnouce :-( a me ted ani vajecniky neboli. Zitra jdu na ultrazvuk, uvidime.
Mam tady id manzi a tatky takovy ten step box, ale vyssi tak budu aspon stoupat do schodu.

Holciny jak ja uz jsem nedockava a uz uz uz bych chtela byt tehotna a mit mimco

Nojono preji krasny vecer kocky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
24.11.15 08:01

Tak zitra me ceka test, dnes jsem odolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.11.15 09:33

@Pampeliskam juuu tak drzim palecky at to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
24.11.15 09:39

@Jarka.uh no bojim se, priznaky nemam zadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
24.11.15 20:05

Ahoj holky.

Já byla dnes na kontrolním UTZ. Paní doktorka nejdříve nemohla najít jeden vaječník, ale pak se jí to podařilo a čeká tam krásný folikul a i sliznice mi dorostla, tak mám radost :dance:. Ve čtvrtek, což bude 16DC jdu na IUI, což bude můj druhý, a doufám poslední, pokus!
Dostala jsem pregnyl, který si mám píchnout dnes ve 21:00h a pak od pátku utrogestan.

Tak jsem zvědavá na další pokus. Všichni na mě dnes byli hrozně milí a všichni mi opakovali, že další termín (to bych si nechala schválit na pojišťovně IVF) už nebude potřebovat, jelikož budou krásné //. Budu doufat v úspěch, nepíši záměrně věřit, jelikož ty zklamání pak jsou smutné…

Držím všem snažilkám palečky! :kytka:

@Pampeliskam tak držím palečky a budeme očekávat výsledek :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.11.15 22:34

@Lexa88 super! :) tak snad vajíčko pěkně doroste a ve čtvrtek se to povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
25.11.15 06:58

Tak me IUI nepomohlo, test mam negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.11.15 07:55

@Pampeliskam to me mrzi :( tak se drz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie