Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aleenaa jj koukam.taky jsem rikala ze na to pecu, protoze jsem akorat depkoidni a porad pak na to myslim.no nepujdu behat po iui a az budu mit ovoluci at nevyklepu vejca, ale jinak budu chodit. Nevim jestli je heat jako hiit.hiit je hodne intenzivni, cvicila jsem s bodyrock tv a nekdy to byl opravdu mazec, lec modifikovat se da i toto…tak se na to taky asi postupne vrhnu, nejde nic nedelat a jen cekat…
Holciny preji pekny vikend ![]()
@Jarka.uh Aha, hiit neznam, jsem myslela ze ses upsala
jsem kdysi chodila na heat- to se chodi na pasu kterej jede rychlosti jak ho sama rozejdes..ale rekla bych ze je to cviceni spis na kondicku. taky hezky vikend! ![]()
Po IUI taky pár dní neběhám a jen odpočívám.
Já jdu na další ultrazvuk až 14DC. Doktorka včera říkala, zda nemám celší cykly, ale mívám už dlouho dobu cyklus 28dní. Prý to vypadá na ovulaci později a ta nízká sliznice taky zatím není moc OK.No,doufám, že doktorka ví co dělá a neprošvihneme to
. Mluvila i o tom, že se na IUI domluvíme, zda má na pojišťovně zažádat o schválení IVF. Já ale pořád nevím…
Příští týden jedu s kolegyněmi na výkend do sklýpku a nejsem si uplně jistá, zda to po IUI je vhodné. Vše ale v práci tajím, tak to nechci rušit, jelikož by to bylo „podezřelé“. Po loňském potratu jim to šéfová řekla a nebyla jsem z toho moc nadšená…Oni sice ví, že by jsme miminko chtěli, ale i tak.
Já pravidelně beru kys. listovou a různé mulťáky a C. To ale kvůli imunitě a sportu..Jo a teď jsem zase začala kapat gynex, ktrý mi minule pomohl aspoň od bolestí při menstruaci.
Co plánujete na víkend?
Spis ti vikend pimuze se odreagovat, uvidis, neprehanej to s pitim a budes ok…
Ja jsem dneska v praci a vecer jdeme na zverinove hody a zitra solichani doma a vecer vemu smecku vybehnout aspon kousek
Taky si myslím, že Ti trochu vína neublíží…
my máme zítra rodinnou oslavu. To já bych si tam zítra víno klidně dala, ale asi tam nikdo pít nebude
švagrová kojí, druhá má malý dítě…no jsem ráda, že to aspoň není v nějaké „baby friendly“ kavárně ![]()
My byli včera na plese zahájit sezónu a bylo to moc fajn, úplně mě bolí nohy z tancování. No a dnes asi půjdem běhat, ale myslím si, že víc než 15km nedáme. Přeji krásnou neděli!
![]()
Tak jsem chtěla jít dnes běhat, ale musím říct, že mě od včerejška pobolívá břicho, tak to nebudu pokoušet…Už jsem zapomněla jestli to bylo takto i minule, že by to bylo z toho pregnylu nebo utrogestanu?? ![]()
A dle bazálky jsem dnes 3DPO, ovulace nejspíš byla v den inseminace, neb den po inseminaci už jsem měla vyšší teplotu.
Pac taky citimjak se mi tvori sliznice, vajecniky jeste kupodivu neboli tak jsme sli dneska s tatkou, manzelem a psi smeckou na prochazku a pak jsme jeste navstivili mamku…nasi uz by taky chteli vnouce
a me ted ani vajecniky neboli. Zitra jdu na ultrazvuk, uvidime.
Mam tady id manzi a tatky takovy ten step box, ale vyssi tak budu aspon stoupat do schodu.
Holciny jak ja uz jsem nedockava a uz uz uz bych chtela byt tehotna a mit mimco
Nojono preji krasny vecer kocky
Ahoj holky.
Já byla dnes na kontrolním UTZ. Paní doktorka nejdříve nemohla najít jeden vaječník, ale pak se jí to podařilo a čeká tam krásný folikul a i sliznice mi dorostla, tak mám radost
. Ve čtvrtek, což bude 16DC jdu na IUI, což bude můj druhý, a doufám poslední, pokus!
Dostala jsem pregnyl, který si mám píchnout dnes ve 21:00h a pak od pátku utrogestan.
Tak jsem zvědavá na další pokus. Všichni na mě dnes byli hrozně milí a všichni mi opakovali, že další termín (to bych si nechala schválit na pojišťovně IVF) už nebude potřebovat, jelikož budou krásné //. Budu doufat v úspěch, nepíši záměrně věřit, jelikož ty zklamání pak jsou smutné…
Držím všem snažilkám palečky! ![]()
@Pampeliskam tak držím palečky a budeme očekávat výsledek
.
@Lexa88 super!
tak snad vajíčko pěkně doroste a ve čtvrtek se to povede!