Šátek Didymos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
AnonymLucka
2.8.13 13:40

Jestli to chceš primárně na mladšího a občas poponeseš staršího, tak se doporučuje Leo od Storchenwiege. Je jemnější ale přes to pevný. Délku aspoň 4,2 m. Mám doma 4,2 m Didymos bavlna s hedvábím a 4,7 m Hoppediz. Hoppediz je pevný, ale tuhý. Ten by byl tak pro staršího. Z nosítek je dobré Beco. Dítě se lépe dává na záda než s jiným nosítkem.

• Citovat
  • Upravit
4.8.13 15:17

Holky tak uz jsem objednala Vatanai satek za dobrou cenu snad budeme spokojeni a vsem diky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.8.13 14:58

Zdravím maminky, prosím vás o radu, už jsem v koncích :mrgreen: Rozhodla jsem se pořídit si šátek, po prostudování diskuzí jsem zvolila didymos, ale teď tápu. S chlapem jsme byli domluveni na investici do 1000, nakonec jsem ho ukecala do tohohle http://www.nosenideti.cz/…ndard-modry/ , ale nejsem si s koupi jistá. Nechápu, proč je tak levný oproti ostatním didymosům. Myslíte, že je použitelný? Šátek chci využít hlavně doma, protože náš chlapeček odmítá spát celé dopoledne a pak na venčení psa, tzn. krátké procházky na sídlišti. Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.8.13 15:07
@Deninina píše:
Zdravím maminky, prosím vás o radu, už jsem v koncích :mrgreen: Rozhodla jsem se pořídit si šátek, po prostudování diskuzí jsem zvolila didymos, ale teď tápu. S chlapem jsme byli domluveni na investici do 1000, nakonec jsem ho ukecala do tohohle http://www.nosenideti.cz/…ndard-modry/ , ale nejsem si s koupi jistá. Nechápu, proč je tak levný oproti ostatním didymosům. Myslíte, že je použitelný? Šátek chci využít hlavně doma, protože náš chlapeček odmítá spát celé dopoledne a pak na venčení psa, tzn. krátké procházky na sídlišti. Děkuji za rady :)

protože je krátký. :nevim: to je tak na úvaz na bok, kolíbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
25.8.13 16:21

@Deninina přesně tak, je to proto, že je krátký. Tenhle krátký se využívá na úvazy, které nepotřebují moc šátku. U tebe bych viděla nejvhodnější úvaz na malé miminko kříž s kapsou uvnitř a ten potřebuje látky dost. V závislosti na tvé konfekční velikosti min. 4.2m.
Nicméně ale nemusíš kupovat šátek nový, podívej se na bazar (buď na tom nosenideti.cz nebo třeba na Mimibazaru). Akorát nekupuj šátky no name nebo Medley. Ale se značkama Storchenwiege, Hoppediz, Girasol, Nati… chybu neuděláš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.8.13 17:07

Jo díky holky, já si toho vůbec nevšimla, už mám vybráno, tak snad brzy dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 19:22

Didymos Gekoni Negev, vel. 6

Kdyby byl zájem
Prodám párkrát použitý šátek Didymos Gekoni Negev, vel. 6 (470cm)
Je v originál krabici s knižním návodem na vázání. Bohužel náš syn není šátkový typ, takže jsme si museli poradit jinak
K vidění praha-západ případně praha
za 1850Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
11.1.15 12:34

Obnovuji diskuzi.
Myslíte, že na moji postavu cca 152 cm (konf. velikost 36) bude stačit šátek Didymos moritz délka 3,7 m???
Děkuji za odpověď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko