Šátek vatanai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4631
29.7.10 10:09

ahoj,
tak ja mam Kipawa coz jsou tez pruhy a musim nesouhlasit s tim ze se tam neda dat 13kg dite… mam 2 letyho klukla neco malo pres 13 kg a uplne v pohode. ja mam delku 5 metru jiny totiz nemeli a my na nej spechali, ale je to zbytecne dlouhe i na manzela :think: dle nazoru je nejlepsi 4,5m znama v tom nosila oba kluky do 3 let tusim a uplne vsude, kocar meli minimalne. ja ten satek az tak nevyuzila, jsem na vesnici, a kdyz jsem jela autem do mesta vzdy jsem stejne mela sedacku a ta stacila nasadit na konstrukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.7.10 10:10
bubulina píše: …„je atestován na zdravotní nezávadnost pro děti ve věku do 3 let.“ Tak snad bude dobrý. Chceme ho vzít s sebou na podzim do Jeseníků.
Cappy, a jaký ty používáš šátek?

Tak takový atest by měly mít všechny věci, které přijdou do styku s dítětem ;-)
Já jsem tedy při výběru šátku důvěřovala zkušenějším, takže mě ty značky (Vatanai, Šanami, Amazonas a spol) prostě minuly.
Můj první šátek byl Hoppediz, prodala jsem ho, ale a teď „na stará kolena“ ( :lol: ) se k němu mám v plánu vrátit, protože na těžká dítka je super.
U mě vede Didymos a Ellevill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.7.10 10:16

Akinom a o tom to je, pokud to za celý život prošel pod rukama jeden jediný šátek, tak je jasné, že byl zřejmě super ;-)
Většinou pak holky valí oči, když zariskují a koupí dražší, ale osvědčenou klasiku :lol:

Abych to shrnula :
Občasné, spíše vyjíměčné nošení - Vatanai žakár - :palec: Častější nošení - raději Didymos a spol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.7.10 10:18

jo, to máš pravdu Cappy. (jsem pitomá, snad mě omlouvá, že lítám k malému, nějak se pořád budí, musím ho poklepávát po zadečku, to zas zabere..) Koukám, že jsi v tom dost zkušená, a nosíš malého bezprostředně po očkování v šátku? nebolí ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.7.10 10:21

Taky máme Vatanai Tibet 4,5m. Byl to můj první šátek.
Na malé dítko je určitě fajn. Pokud máš možnost koupit z druhé ruky už zanošený šátek, klidně do něj jdi, kdyby tě pak chytla šátkovací mánie (jako mě :-)) vždycky ho bez problémů můžeš prodat bez nějaké ztráty a koupit jiný, Didymos, Storchenwiege nebo Ellevil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
29.7.10 10:42

Cappy: ty znamy prosly rukou vice satku a byla spokojena s Vatanai. ja jsem na nej nic spatnyho dosud neslysela a spokojena jsem tez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
29.7.10 16:48

Pár šátků jsem už taky vyzkoušela, ale nejlepší mi připadal právě Vatanai. Malou jsem v něm nosila do 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.7.10 23:54

Karinka: no ono je to fakt natom, jak komu co sedne, taky jsem měla Vatanai a s naší 15ti kilovou slečnou fakt neobstál… takže za mě je to šátek spíš na menší dítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.8.10 16:29

Tak už ho máme

Tak nám dnes šátek dorazil, líbí se mi a mám z něj radost :mrgreen: , teď ještě se ho naučit vázat a měla bych pár dotazů- 1. Jaký úvaz by byl teď nejvhodnější? Malá má dva měsíce a týden. Docela často ji kojím a teda 2. jak to děláte venku s kojením? Nedovedu si představit, že bych ji venku měla rozvazovat a zase svazovat :think: 3. Když je venku teplo, nepotí se máma i dítě? :think: Pač já se od porodu potím skoro furt a bojím se,aby malé nebylo horko, když bude na mně zašněrovaná…Každý postřeh od zkušených nosiček uvítám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
cher
6.8.10 21:13
sieta.m píše:
Tak nám dnes šátek dorazil, líbí se mi a mám z něj radost :mrgreen: , teď ještě se ho naučit vázat a měla bych pár dotazů- 1. Jaký úvaz by byl teď nejvhodnější? Malá má dva měsíce a týden. Docela často ji kojím a teda 2. jak to děláte venku s kojením? Nedovedu si představit, že bych ji venku měla rozvazovat a zase svazovat :think: 3. Když je venku teplo, nepotí se máma i dítě? :think: Pač já se od porodu potím skoro furt a bojím se,aby malé nebylo horko, když bude na mně zašněrovaná…Každý postřeh od zkušených nosiček uvítám :kytka:

A doma mám vytisklé návody na vázání a tam se píše, že kříž s kapsou je vhodný od 4 týdnů a na You Tube, kde jsou ukázky se říká, že to je vhodné až pro děti, co samy drží hlavu, myslela jsem, že malou budu nosit takhle a teď nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22.6.12 19:34

Hi everybody! I am so sorry that I don't speak Czech, becuse I would love to exchange experiences about Vatanai wraps. I am new in wrapping, but I love it. Of all wraps that I tried, Vatanai is my favorite. It is not easy to find it in USA, though…I bought used one from Czech Republic two weeks ago and it is awesome! Soft and breathable for summer…:)
Now I want more:)))) Is anyone selling their?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí