Šátkování v létě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
26.3.12 11:18
@rejžička píše:
My chodíme po venku každý den přes hodinku. ;) Většinou jen tak procházkově, ale už se i stalo, že jsem v druhé ruce měla nákup.. Přes poledne jezdím tak 2-3 hoďky s kočárkem, aby se prospala, ale to jezdíme ven z města, do obchodu ji netahám.

Tak to teda musíš mít ruce jak rambo :lol:
Já si vzpomínám, jak jsem s čerstvě chodícím synem koukala po maminkách s obdobně zdatnýma dětičkama, které radostně vyrazili bez kočáru, samozřejmě po chvilce už dítě nesli na ruce. Já ho na rukou nesla tak minutu a už mi odumírali, ale já ho nést nemusela na ruce, páč jsem měla ringsling (šátek na bok), tak jsem ho fikla a ruce volný a fakt mi těch mamin bylo líto. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.3.12 15:44
@Gladys píše:
Tak to teda musíš mít ruce jak rambo :lol:
Já si vzpomínám, jak jsem s čerstvě chodícím synem koukala po maminkách s obdobně zdatnýma dětičkama, které radostně vyrazili bez kočáru, samozřejmě po chvilce už dítě nesli na ruce. Já ho na rukou nesla tak minutu a už mi odumírali, ale já ho nést nemusela na ruce, páč jsem měla ringsling (šátek na bok), tak jsem ho fikla a ruce volný a fakt mi těch mamin bylo líto. :lol:

Ona zatím váží přes 7 kilo plus sedačka, takže se to dá. Ale ručičky bolí, to víš, že jo - lepší než posilka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 15:47
@rejžička píše:
Ona zatím váží přes 7 kilo plus sedačka, takže se to dá. Ale ručičky bolí, to víš, že jo - lepší než posilka. :mrgreen:

No já když vláčela mladšího v sedačce kolem sídliště a hledala orl, tak mi stačil relativně malý úsek a myslela jsem, že padnu. On teda má přes 9kg a sedačka romer, oproti třeba maxi cosi citi, to byla lehounká sedačka, romerka je těžká jak prase :zed:
Franta naštěstí bere zavděk šátkem, takže ho hodím na hrb a je tam relativně spokojený, nějaký výhled má taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.3.12 15:56
@Gladys píše:
No já když vláčela mladšího v sedačce kolem sídliště a hledala orl, tak mi stačil relativně malý úsek a myslela jsem, že padnu. On teda má přes 9kg a sedačka romer, oproti třeba maxi cosi citi, to byla lehounká sedačka, romerka je těžká jak prase :zed:
Franta naštěstí bere zavděk šátkem, takže ho hodím na hrb a je tam relativně spokojený, nějaký výhled má taky

Naše je taky těžká, ale víš jak - hlavně když je potichu! :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko