Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@rejžička píše:
My chodíme po venku každý den přes hodinku.Většinou jen tak procházkově, ale už se i stalo, že jsem v druhé ruce měla nákup.. Přes poledne jezdím tak 2-3 hoďky s kočárkem, aby se prospala, ale to jezdíme ven z města, do obchodu ji netahám.
Tak to teda musíš mít ruce jak rambo ![]()
Já si vzpomínám, jak jsem s čerstvě chodícím synem koukala po maminkách s obdobně zdatnýma dětičkama, které radostně vyrazili bez kočáru, samozřejmě po chvilce už dítě nesli na ruce. Já ho na rukou nesla tak minutu a už mi odumírali, ale já ho nést nemusela na ruce, páč jsem měla ringsling (šátek na bok), tak jsem ho fikla a ruce volný a fakt mi těch mamin bylo líto. ![]()
@Gladys píše:
Tak to teda musíš mít ruce jak rambo
Já si vzpomínám, jak jsem s čerstvě chodícím synem koukala po maminkách s obdobně zdatnýma dětičkama, které radostně vyrazili bez kočáru, samozřejmě po chvilce už dítě nesli na ruce. Já ho na rukou nesla tak minutu a už mi odumírali, ale já ho nést nemusela na ruce, páč jsem měla ringsling (šátek na bok), tak jsem ho fikla a ruce volný a fakt mi těch mamin bylo líto.
Ona zatím váží přes 7 kilo plus sedačka, takže se to dá. Ale ručičky bolí, to víš, že jo - lepší než posilka. ![]()
@rejžička píše:
Ona zatím váží přes 7 kilo plus sedačka, takže se to dá. Ale ručičky bolí, to víš, že jo - lepší než posilka.
No já když vláčela mladšího v sedačce kolem sídliště a hledala orl, tak mi stačil relativně malý úsek a myslela jsem, že padnu. On teda má přes 9kg a sedačka romer, oproti třeba maxi cosi citi, to byla lehounká sedačka, romerka je těžká jak prase ![]()
Franta naštěstí bere zavděk šátkem, takže ho hodím na hrb a je tam relativně spokojený, nějaký výhled má taky
@Gladys píše:
No já když vláčela mladšího v sedačce kolem sídliště a hledala orl, tak mi stačil relativně malý úsek a myslela jsem, že padnu. On teda má přes 9kg a sedačka romer, oproti třeba maxi cosi citi, to byla lehounká sedačka, romerka je těžká jak prase
Franta naštěstí bere zavděk šátkem, takže ho hodím na hrb a je tam relativně spokojený, nějaký výhled má taky
Naše je taky těžká, ale víš jak - hlavně když je potichu!
![]()