Satky-levnejsi varianta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
483
21.7.04 09:47

Satky-levnejsi varianta?

Ahoj holciny,
vim, ze tu probiha diskuse i o klokankach, ale ja myslim, ze satky vyhravaji na plne care.

Koupi satku tedy zvazuji, ale ted nevim, zda koupit ten VATANAI, ktery stoji pres 1 000 Kc nebo zda je porovnatelne dobry i jiny vyrobce. Videla sem inzeraty na satky i kolem 500 Kc.

Nemate tedy nekdo zkusenost primo s temito levnejsimi satky a kde ste je pripadne poridily?

Predem dekuju za zpravu :)
Evcza a Oliver 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.7.04 20:05

Šátky

Ahoj, mám 9 letého syna a ten neznal nic než kočárek. Teď jsem si na „stará kolena“ pořídila dceru a ta naprosto odmítá pobyt v kočárku. Když měla 4 měsíce měla jsem toho dost a rozhodla jsem se pro šátek. Vatani se mi líbily, ale představa, že dám za 4m šátek 2000,– Kč a moje dcera se odmítne nosit (což se může stát, znám i maminky s dětmi, které pobyt v šátku odmítájí zcela) nebyla povzbuzující - peněz nazbyt nemá nikdo. A tak jsem zvolila šátek neoriginál. Dcera je nadšená, chodíme ven 2× denně tak na hodinku, hodinku a půl a jsme teď obě v pohodě. Velké nákupy děláme s manželem autem a když se vracíme s dcerou v šátku domů malý nákup ještě uneseme. Teď, když je velké horko musíme chodit brzy ráno a pak až k večeru, protože v šátku se přece jen obě trochu více potíme. Před měsícem jsem dostala od manžela k narozeninám originál Vatanai, takže mohu i trochu srovnávat. Z šátku Vatanai se lépe váže a více se mi líbí, ale můj neoriginál šátek je zase trochu tenší takže dceři není takové horko a službu udělá úplně stejnou jako Vatanai. A taky musím řict, že jsem z Ostravy a připadám si tady při pochodu s šátkem jako marťan - ostatní maminky s šátky se asi někde schovávají. Tak přeji šťastnou ruku při rozhodování.
(Mimochodem rozhodla jsem se svůj neoriginál šátek prodat. Nabízím ho tady v inzerátech.)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.7.04 09:27

Ahoj holky, tak já mám zas zkušenosti takovéto. Jelikož jsem si na mimi nepořizovala kočár, chtěla jsem jenom nosit, měla jsem dost peněz, a ty jsem investovala do dvou šátků Vatanai, jednoho kratšího a jednoho delšího. Miminko šátek přijalo zcela přirozeně. Hned od počátku jsem z nich byla nadšená, protože po nemilých zkušenostech s neoriginál šátkem to byla fakt velká změna. Dobře držely uzly, látka prodyšná a pružící napříč, takže se dokonale přizpůsobila tělíčku miminka a v horku dobře odváděla pot. Při vázání mi dalo nějaký čas než jsem pochopila vázací triky. Po více než roce nošení jsem se naučila dobře uvázat dva úvazy, a ty mi stačí na doma i na ven. Kříž a kapsu. Jedna paní mi poradila tuto fintu:

Při práci s pruhy na šátku je dobré si hlídat, aby byly urovnány a aby byl uvázán např. tmavěmodrý pruh nahoru a světlý dolu, aby nebyl šátek přetočen.

A jelikož je Vatanai drahý, přidávám fintu číslo dvě:

Po určité době vázání otočit a světlou dát zas nahoru, aby se šátek nenamáhal pořád na stejném místě. Proto je dobré i občas ho vyprat, aby se sklady složily jinak a neopotřebovávala se pořád ta stejná místa.

Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí