Satky-levnejsi varianta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
483
21.7.04 09:46

Satky-levnejsi varianta?

Ahoj holciny,
vim, ze tu probiha diskuse i o klokankach, ale ja myslim, ze satky vyhravaji na plne care.

Koupi satku tedy zvazuji, ale ted nevim, zda koupit ten VATANAI, ktery stoji pres 1 000 Kc nebo zda je porovnatelne dobry i jiny vyrobce. Videla sem inzeraty na satky i kolem 500 Kc.

Nemate tedy nekdo zkusenost primo s temito levnejsimi satky a kde ste je pripadne poridily?

Predem dekuju za zpravu :)
Evcza a Oliver 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
14.9.04 14:02

Když už bych investovala do šátku tak raději do dražšího,aby jsi měla jistotu,že vydrží.Máme doma klokanku a kdybych se měla znova rozhodnout,šla bych do šátku.Při hromadném nákupu jsou snad i na internetových stránkách slevy.
papa Lenka a Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
14.9.04 14:24

Šátky z kanafasu šije Markéta Pazourová,Hajdovy paseky ,756 07 ZDĚCHOV,zašle vzorník.A pak Magdalena Podaná 607 85 64 15,různé vzory a délky,ale jinak existuje také BABY VAK,který na stejných www stránkách si lze vak i objednat k vyzkoušení.Přeji hodné a spokojené mimísky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
14.9.04 17:42

Ahoj Evczo,
když prohledáš dizkuzní témata - tak zda značkový šatek nebo šitý třeba doma - to tam zrovna je. Já to hledala asi před týdnem. Pročetla jsem to a většina holek psala, že není nad Vatanai.

Zkusím to pohledat, pokud to zase tak rychle najdu, tak sem hodím odkaz.

Desty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
14.9.04 17:59

Tak snad to bude fungovat.
Jeden odkaz (druhý jsem nenašla):
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak www.vatanai.cz - je tam i seznam poradkyň pro jednotlivé kraje - předvedou i techniku vázání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabina
14.9.04 18:07

Šátek

Já jsem šátek kupovala přes brandýské MC a stál 500Kč. A jsem s ním spokojená, často ho používám a unese i našeho 11kg drobka :)

• Citovat
  • Upravit
6429
14.9.04 20:34

Ahoj,

my máme Vatani šátek a jsme s ním moc spokojení. Jen chci upozornit na délku šátku.. chtěli jsme původní jen levnější kratší, pak jsme se rozhodli pro 4,5m na větší úvazy (kapsa, krosnička) a zaplaťpánbůh, že jsme vzali ten delší, protože malé poté zjistili problémy s kyčlemi a jediný úvaz, který nyní můžeme, je právě kapsa, kterou při mé výšce mohu uvázat jen se šátkem 4,5m.. takže investice byla dražší, ale zaplaťpánbůh nyní šátek nemusí ležet ladem, dokud se kyčle nespraví…
 Efina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.04 09:34

Re

Ahojky, my mame satek od Pi Pazourkove (adresa je v prispevku vyse, mam i telefon). Ted stoji 700,– posila na dobirku. My jsme s nim spokojeni. Vyuzivala jsem ho hojne rok (pak jsem otehotnela) a neni to na nem vubec znat. Ted si ho schovavam na druhe a troufam si rict, ze i treti zvladne unosit :-)))
Taky tady na emiminu jsem videla inzerat na satky (800,–) bylo to myslim v tom bazarku (ale jsou nove).
Hodne stesti pri vyberu
 Mata

• Citovat
  • Upravit
Radina
15.9.04 09:54

poradíte mi,prosím, jak se do babyvaku servíruje miminko? Neznám tady ve městě nikoho kdo by ho měl a v obchodě mi nedokázali poradit. Prý tam nedávno přišla paní s miminkem, hodila ho do vaku, zaplatila a odešla, ale prodavačka si nevšimnula jak tam paní to miminko dávala. ach jo, lidi jsou nějak málo všímaví když se jich to netýká :(
Klidně bych se pustila i do šití šátku, ale na odkaze www.rodina.cz , kde ten návod prý je, ho nemůžu najít. Poradíte mi s tím?

• Citovat
  • Upravit
212
15.9.04 11:00

Ahoj Radino, o šátcích je tady:

http://www.rodina.cz/…noseni_satky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.9.04 13:17

Já jsem si koupila mimivak od Emitexu na www.oskarek.cz, mají ho tam v akci za 599,– a je to s ním v pohodě (mrňousovi je 6 měsíců a myslím, že se tam ještě dlouho vejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
15.9.04 13:34

tak vázání šátku mám teoreticky v malíku, ale Fido, popíšeš mi prosím jak do mimivaku dáváš mimčo? Dáváš ho tam až máš vak na sobě, nebo mimčo nejdřív položíš a pak se do toho šněruješ. V obchodě jsem si maličkou nejdřív položila do vaku a pak ho kšírovala na sebe, ale nevím jestli jsem ji tam měla správně položenou - po délce látky. Nebo se miminko pokládá napříč přes střed? Bětka tam byla tak divně skroucená a moc plakala. Paní si s tím fakt nevěděla rady a já už vůbec ne. Líbí se mi, že to není omezeno věkem a vak by nám vydržel i příští rok, narozdíl od klokanky Chicco, která mi moc padla do oka, ale je jenom do 9 kilo. Tu bychom už na jaře nosit nemohli a za ty prachy ji pak už neprodáme.
Radka + Bětka 8t

• Citovat
  • Upravit
3
15.9.04 21:38

Ahoj Radino, nejdřív si mimivak uvážu a pak tam malýho šoupnu. V návodu je vyfoceno několik poloh ve kterých lze mimčo nosit a taky jak z něj dítko vyndat. Když tak koukni přímo na stránky Emitexu tam to taky je. Tady je odkaz: http://www.emitex.cz/vak/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
16.9.04 10:35

Mockrát děkuju. Konečně jsem to všechno našla a dospěla k závěru, že si vyrobím šátek doma. Koupila jsem si dnes ráno úžasný kanafas v teplých barvách a nemůžu se dočkat až ho vyperu a sešiju. Fakt to vyjde o moc levněji. Šíleně moc levněji, jenom doufám, že to také tak šíleně moc neubere na kvalitě. Uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
3624
16.9.04 11:23

Šátek Vatanai

Ahojky kočky,

mám jeden dotaz. Celkem jsem rozhodnutá pro šátek Vatanai, ale na jejich stránkách jsou jen 3 vzory, přičemž 4. se připravuje. Nevíte, jestli se dají někde koupit ještě nějaké vzory - jiné barvy?

Díky Veronika Adámek a Tečka 12+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky