Saty a silnejsi ruce

Anonymní
24.6.19 12:05

Saty a silnejsi ruce

Ahoj mam blbej dotaz nosite saty s uzsima raminkama kdyz mate silnejsi ruce a nejsou tak pevne… :? A resite to nejak? krome toho ze nosite 3/4rukavy to fakt v hicu nejde. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2813
24.6.19 12:08

Nejsou jen ramínka a 3/4 rukávy. Jsou i krátké rukávky ani ne do půl paže. Ty mi přijdou nejslušivější i pro mne s celkem hubenou paží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76332
24.6.19 12:12

Takové blbosti já neřeším, nenosím akorát minisukně, protože nemám nejštíhlejší nohy, ale abych řešila ještě paže :nevim:
to by pak všichni, kdo nejsou manekýny, museli nosit pytle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.6.19 12:15
@stinga píše:
Takové blbosti já neřeším, nenosím akorát minisukně, protože nemám nejštíhlejší nohy, ale abych řešila ještě paže :nevim:
to by pak všichni, kdo nejsou manekýny, museli nosit pytle
:palec: soudnost je potřeba, ale svetřík fakt nosit nebudu. Ruce nemám tlusté, spíš povolené, bez svalů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.6.19 12:15

Zadejte si do vyhledávače „spadlé rukávy“. To je, myslím si, ideální řešení. Nosím vel. 44 při výšce 178 cm a v šatech na ramínka / bez rukávů bych ven určitě nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.6.19 12:28

Špagetová ramínka moc nenosím, to se mi líbí jen na vyloženě hubených nebo mladých holkách, poměrně slušivé pro silnější ruce jsou ale krátké volné rukávy, třeba jako na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
24.6.19 12:31

Nenosim spagetove raminka a to jednak kvuli dress codu v praci, kdy bychom mely mit zahalena ramena a jednak se mi to libi jen na mladych stihlych holkach. Nejradeji mam spadle rukavy neco ve stylu jako na fotce…

• Citovat
  • Upravit
53190
24.6.19 12:31

Ale upřímně tohle řeším jen do práce, když jedu k vodě, na výlet nebo na kávičku s kamarádkou, klidně si vezmu i něco nelichotivého, hlavně, že je mi v tom pohodlně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.19 12:35

Hm ale spadle rukavy taky ukazou ty paze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.19 12:36

Nevim asi sem uz blba na ti koluk mi je. resim mozna blbost.driv sem paze mela notmalni a po detech se vse zmenilo. proste asi se moc prohlizim :roll:

• Citovat
  • Upravit
737
24.6.19 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj mam blbej dotaz nosite saty s uzsima raminkama kdyz mate silnejsi ruce a nejsou tak pevne… :? A resite to nejak? krome toho ze nosite 3/4rukavy to fakt v hicu nejde. :roll:

U mě se ty silné ruce ještě navíc mixují s relativně širokými rameny - genetika + plavání udělalo svoje. Takže na to kašlu a nosím si, co chci. Objektivně asi nejlíp u tílek vypadají ramínka široká, ale musí to mít výstřih. Ty dnešní střihy na jeptišku až ke krku ze mě dělají vyloženě krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.6.19 12:39
@Anonymní píše:
Hm ale spadle rukavy taky ukazou ty paze :nevim:

Ukáží, ale odpoutají pozornost jinam. Přece nebudeš chodit v burce jen proto, že máš povolené paže, ne? :mrgreen: Mimochodem, jak můžeš mít po dětech povolené ruce? Já je mám naopak jako rambo, jak ty děti pořád tahám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.19 12:44

@unuděná vid muzu to je stoho ze nemam 68kilo ale mam 79kilo. takze ruce sacharidovy. a driv o hodne lepsi. proste se mi neco libi a ja se vtom vidim strasne :zed:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
24.6.19 12:47

Mám povolené ruce a v klidu nosím tílka a šaty na ramínka. Neřeším, co si kdo myslí. Jde mi o mé pohodlí a odmítám v teple nosit rukávy, abych někoho náhodou nepohoršila.

• Citovat
  • Upravit
26856
24.6.19 12:48

@unuděná :lol: :lol: :lol:

@Anonymní píše:
Ahoj mam blbej dotaz nosite saty s uzsima raminkama kdyz mate silnejsi ruce a nejsou tak pevne… :? A resite to nejak? krome toho ze nosite 3/4rukavy to fakt v hicu nejde. :roll:

Pohled pro ostatni to neni nejhezci. Kdyz ti to nevadi, ze se druhym budes „hnusit“, pak si nos co chces. Podle me jsou ale prijatelnejsi alespon spadle rukavy nez raminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová