Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Špagetová ramínka moc nenosím, to se mi líbí jen na vyloženě hubených nebo mladých holkách, poměrně slušivé pro silnější ruce jsou ale krátké volné rukávy, třeba jako na obrázku.
Toto je přinechaný rukáv a sluší i na silnější ruce.
@cecetka ale nátělníky se spadlými rukávy se nevyrábí ![]()
a já v jiné diskusi psala, jak se mi hnusí staří páni, kteří mají dlouhé kalhoty a sandály naboso a v tom pokroucené prsty přes sebe kloubnaté a šedočerné nehty - a holky mi tam vynadaly, že se nemám dívat a že to není hnusné
tak nevím, co hnusného je na povolených pažích
povolené paže nejsou tedy můj problém, já je mám spíš kombinace tlusté svalnaté
Ja teda tohle řešit nejak nemusim, spagetovy raminka bych si nevzala ani se stihlyma rukama, protože bez podprsenky bych nevylezla a podprdam bez raminek nejak nevěřím
takze za me horsi šaty s uzsima raminka nez ty u podprdy u stihly slecny, nez silnější ruce s normalnima raminka bez koukajici podprdy.. A teda me nikdy nenapadlo koukat po lidech a rikat si jezis, tak ta by tílka nosim nemela..
Jo, koukajici prd. el z kratasu si tak jako pro sebe reknu, ze na to pani trochu nema figuru
ale tilka fakt ne
Aha, tak prde. l to nepusti ![]()
Nenosila jsem nikdy špagetová ramínka, přijde mi to jako spodní prádlo
navíc mám hodně velká prsa a bez podprsenky se širokými ramínky se neobejdou. Nosím buď široká ramínka a větší výstřih, nebo mám ráda trička s vodou, mají trochu spadlá ramena, zakryjí ruce a také přinechané rukávy. Mam ještě tu nevýhodu, že mám ramena hodně úzká a k tomu tlusté paže, no hrůza
ale teď třeba nosím lehké košile s tříčtvrtečním rukávem a potím se v nich míň, než v tílku. Záleží na materiálu
@Anonymní píše:
Ahoj mam blbej dotaz nosite saty s uzsima raminkama kdyz mate silnejsi ruce a nejsou tak pevne…A resite to nejak? krome toho ze nosite 3/4rukavy to fakt v hicu nejde.
Taky mám povolené svaly na ramenou, tak nenosím věci bez rukávů a špagetové, bybírám si věci s klasick. krátkými rukávy, které neodhalují ramena.
@stinga píše:
@cecetka ale nátělníky se spadlými rukávy se nevyrábí
a já v jiné diskusi psala, jak se mi hnusí staří páni, kteří mají dlouhé kalhoty a sandály naboso a v tom pokroucené prsty přes sebe kloubnaté a šedočerné nehty - a holky mi tam vynadaly, že se nemám dívat a že to není hnusné
tak nevím, co hnusného je na povolených pažích
povolené paže nejsou tedy můj problém, já je mám spíš kombinace tlusté svalnaté
To je taky hnus ![]()
@unuděná píše:
@LenkaN26 No vidíš, hned jsem o něco chytřejší![]()
Dost často takové šaty a trika šiju tak vím ![]()
Špagetova raminka nenosim vubec, mam velky prsa, potrebuji podprsenku, az letos jsem nahodou nasla jednu bezraminkovou, ktera se tvari, že udrží, tak uvidim… jinak spadle rukavy jsou fajn, nebo kulaty vystrih a kratsi volnejsi rukav, nevim jestli to ma nejake pojmenovani
… nosim i siroke raminka, ty jsou taky fajn…trictvrtecni rukav je muj nejoblibenejsi a nosim ho i ted, driv se hodne nosily prustrihy na rukavech, to uz ted moc nefrci, ale tak dá se… klasicky kratky rukav mi vubec nevyhovuje.
Jeste jsem si vzpomnela, ze mam doma par peknych kousku s netopyrim rukavem, ale v obchode uz jsem dlouho nic nepotkala, tak uz je to asi taky out
na netu mozna najdes ![]()
Mám silné nohy a šaty nenosím vůbec. Nebudu přeci strašit obecenstvo svým vzhledem ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mám silné nohy a šaty nenosím vůbec. Nebudu přeci strašit obecenstvo svým vzhledem
ona ta burka je vlastne super reseni
aspon se nikdo nepohorsi ![]()
@debra.morgan píše:
ona ta burka je vlastne super reseniaspon se nikdo nepohorsi
Přesně tak. Autocenzura je důležitá ![]()
@debra.morgan píše:
Jeste jsem si vzpomnela, ze mam doma par peknych kousku s netopyrim rukavem, ale v obchode uz jsem dlouho nic nepotkala, tak uz je to asi taky outna netu mozna najdes
Nosí se pořád, ale mě se ten netopíří víc líbí na dlouhém rukávu. Sehnat se dá, ale nic se mi nelíbí tak si chci si šít na podzim zimu triko nebo šaty tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
@Mango_Lassi píše:
Přesně tak. Autocenzura je důležitá
Když už jsme u toho, ta tvoje profilovka by neprošla cenzurou ani toho největšího volnomyšlenkáře
vždycky, když to vidím, tak mě přejde chuť na všechno jídlo světa ![]()