Šaty na oslavu, jaký typ a střih šatů

Anonymní
29.5.14 11:08

Šaty na oslavu

Poradi někdo, jaky typ, střih šatů si vybrat, aby nezvýraznovala velká prsa a zamaskovala bříško. Vypadám jako tehotna :? Lucie

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
29.5.14 11:10

Abys zamaskovala bříško, tak je potřeba zvýraznit velká prsa :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.5.14 11:11

Recke saty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.5.14 11:14

Kvalitní stahovací spodní prádlo to jistí :pankac: šaty už potom nejsou takovej problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
29.5.14 11:18

co něco takovýho?
ale jde i o to, jaký máš boky a nohy, abys v tom pak naopak nevypadala jako měch. ale břicho i prsa tenhle střih maskuje docela dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.5.14 11:18

Stahovacky a dekolt typu Carmen nebo netopýři rukávy a nechat vykouknout jedno rameno. Hnala bych tu pozornost prostě výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.5.14 11:28

Jednoznačně zavinovací šaty, prodlouží ti linii, bez jakéhokoliv řasení či aplikace na prsou :) Ideálně jednobarevné. Se splývavou rozšířenou sukní :)

K tomu už jen nějaké výraznější šperky, podle barvy šatu, nejlépe a honosně vypadají nějaké zlaté, klidně masivnější a klasické černé nebo nude lodičky, psaníčko do ruky a budeš kočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.14 11:42

Líbí se mi antické typy šatů. Jinak míry mám prsa -pas-boky-106-86-97cm. Výška 160.Prcek :* Lucie

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
29.5.14 14:30

A proč nechceš aby ukazovala na prsa? Já bych tedy zvolila taková co budou upoutávat na výstřih, ale slušné a pak bych bříško neřešila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.14 23:29

@MarkétkaBeruška jsem dosti stydliva, ale asi by to odpoutalo pozornost od špeků :palec: to je fakt :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová