Ekonomický propad USA

3641
29.5.14 11:05

Ekonomický propad USA

Ahoj, delší dobu sleduji zprávy o tom, jak jdou celé USA ke dnu, tedy i EU.
Střední třída mizí, slušně placné práce ubývá. Přibývá špatně placených míst bez jakýchkoliv benefitů, smlouvy krátdodobé na dobu určitou, mizí jistoty všecho druhu. Velký přiliv imigrantů všecho druhu, přesouvání pracovních míst do Asie…
Je tu někdo, kdo v USA žije a může k tématu napsat více? Podle článků na internetu z různých amerických novin, blogů apod. to vypadá, že situace je opravdu katastrofální a lépe nebude a místní lid čeká jen bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4566
29.5.14 11:11

@Kaliopa
bohuzel je to tak :( jestli je to jen vinou USA nevim, ale krize je proste celosvetova, ale ta krize je proste udelana „umele“ :nevim: odbornik nejsem a nijak se tim nezajimam jen co kde slsysim a ctu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.5.14 11:19

@Kaliopa Je to jistě téma k zamyšlení, ale že s takovým tématem jdeš zrovna jako nováček na e-mimino??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
29.5.14 11:23
@Špageta píše:
@Kaliopa Je to jistě téma k zamyšlení, ale že s takovým tématem jdeš zrovna jako nováček na e-mimino??? :think:

By mě zajímalo, jaké téma je vhodné založit jako nováček :think: A do jaké výše příspěvků jde ještě o nováčka a od kdy se tu může člověk svobodně projevovat :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
30929
29.5.14 11:27
@jahuhudka píše:
By mě zajímalo, jaké téma je vhodné založit jako nováček :think: A do jaké výše příspěvků jde ještě o nováčka a od kdy se tu může člověk svobodně projevovat :roll: :think:

Tema pro novacka na materskem ci prevazne zenskem webu? Treba neco spojene s detmi, otehotnenim, materstvim, partnerstvim, domacnosti…? A rozdeleni kategorii dle prispevku lze zde dohledat, napr. ty s 13 prispevky jsi jiz povidalka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.5.14 11:27

Jako novackovi bych ti doporucila treba tema: „Kdyz zavru leve oko, tak me svedi palec u nohy - muze to byt priznak tehotenstvi?“ (ne, kecam, to jsem si prave vymyslela, ale jsou tu temata, ktera k tomu nemaji daleko :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
29.5.14 11:33

@Cuddy :think: Matky/otcové přece mají i jiné zájmy než čím prát pokaděné pleny :think: :lol: Fakt bych nečekala, že někoho někdo sejme za založení diskuze jen proto, že nemá dost příspěvků.

• Citovat
  • Upravit
30929
29.5.14 11:37

Ja jsem preci uvedla mnohem vetsi okruh zde probiranych temat. Emimino neni jediny diskuzni server. Osobne mne to prijde jako pokus o sireni strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
29.5.14 11:39

To si pak zase někde v internetových zprávách přečteme, že průzkum veřejného mínění ukázal, že o této situaci si 76 % lidí myslí, že je to v háji a 24 % je toho názoru, že je vše OK? Nováček na miminovském webu s politickým příspěvkem :think:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
29.5.14 11:39

@Cuddy Teď už tu nějakou dobu sleduji třeba diskuzi juvenilní justice, sice se na mateřský web hodí, ale to je teprv šíření strachu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
909
29.5.14 11:40

Smazano

Příspěvek upraven 29.05.14 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
29.5.14 11:42
@Krakatice88 píše:
To si pak zase někde v internetových zprávách přečteme, že průzkum veřejného mínění ukázal, že o této situaci si 76 % lidí myslí, že je to v háji a 24 % je toho názoru, že je vše OK? Nováček na miminovském webu s politickým příspěvkem :think:

To mě nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
909
29.5.14 11:42

Me by tedy tez zajimal nazor nekoho, kdo v USA zije, protoze podle toho, co tu clovek cte, to nekdy vypada jako zpravy z tretiho sveta. Pridavam se k otazce, zda je to tam opravdu tak hrozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
29.5.14 11:56

@jahuhudka Náhodou, je dobrý zjistit, že ne všechny matky mají mozek přepnutý na level kojení, pokakaný zadky apod.
A k tématu - o tom, že spousta chudých nemá v USA na zaplacení zdravotního pojištění, jsem četla už mockrát. Ale co mě fakt šokovalo, byla fotoreportáž z toho, jak někam přijede mobilní klinika s lékaři-dobrovolníky a ti tyhle lidi ošetřují. Fakt mazec, vojenský stan, improvizované ordinace, i zubařské. Jeden by myslel, že jde o nějakou misi v Africe a ono ejhle, i tak vypadá zdravotnictví v té opěvované Americe. To si pak říkám zlatý hodinový posezení v čekárně v teple a suchu u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.5.14 11:59
@Krakatice88 píše:
To si pak zase někde v internetových zprávách přečteme, že průzkum veřejného mínění ukázal, že o této situaci si 76 % lidí myslí, že je to v háji a 24 % je toho názoru, že je vše OK? Nováček na miminovském webu s politickým příspěvkem :think:

Takhle jsem to myslela. Event. Matky v Americe žijí ve strachu z budoucnosti. Situace je katastrofální!!!
V článku pak zmíněno několik nicků.

Myslím, že málokdo jako nováček s 1. příspěvkem založí hned politický dotaz na serveru primárně určeném pro matky s dětmi. Nu což…aspoň si počtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová