Napětí ve společnosti

Alisa25
28.5.14 13:46

Napětí ve společnosti

Ahoj.Tak jsem včera zažila zajímavé setkání. Jela jsem domů autobusmo no a čekám si tak v klidu na nádraží. Proti mě jde paní, ruku mi natáhla po kabelce, nečekala jsem to a v duchu si říkala jak budu běhat po úřadech kvůli novým dokladům. Snažila jsem si instintivně tašku přitáhnout k tělu. Nad zapínáním mám 3 placky TOP 09 z prezidentských voleb, voleb do EP a PS. No a tak paní mi servala tu placku z voleb do PS a mrskla ní na zem a rychle se snažila zmizet. Ještě před tím dodala jednu ošklivou větu, kterou tu raději vypisovat nebudu, protože se to nemá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
28.5.14 13:48
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.5.14 13:49

:lol: co to bylo za hysterku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.5.14 13:51

Jaká hysterka? Normálně projevila svůj politický nesouhlas… :mrgreen:
Jinak pobavilo mě to Napětí ve společnosti… projevené jednou nespokojenou občankou… :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
28.5.14 13:51

Nevím, placka i taška přežily to je hlavní. Asi pozůstatek zklamaných nadějí voleb do EP :)

• Citovat
  • Upravit
20518
28.5.14 13:52

Tak to už musí být osobní. Myslím tím osobní k nějakému členu/člence TOP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.5.14 13:52

A ona teda šla jen po placce, nebo chtěla kabelku? Mně jednou jedna „spolucestující“ v tramvaji chtěla sebrat sáček s Fornetti :roll: ale nedala jsem se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.5.14 13:53
@Etcetera78 píše:
A ona teda šla jen po placce, nebo chtěla kabelku? Mně jednou jedna „spolucestující“ v tramvaji chtěla sebrat sáček s Fornetti :roll: ale nedala jsem se :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.5.14 13:53
@74paja píše:
Jaká hysterka? Normálně projevila svůj politický nesouhlas… :mrgreen:
Jinak pobavilo mě to Napětí ve společnosti… projevené jednou nespokojenou občankou… :palec: :lol:

Napětí v české společnosti ohledně voleb bylo projeveno klasicky totálním nezájmem… o volby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.5.14 14:00

Asi tu placku chtěla, já mám na kočárku Káju s čírem z prezidentské volby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.14 14:01

Já Ti nwm, tady se to projevuje spíš ignorací čekoholiv, co se voleb týče.. neumim si představit, že někdo bude někomu rvát placky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.14 14:04

Buď ráda, že na tebe neplivla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.5.14 14:05

Tak ja se priznam, ze volby do EP jsem odignorovala taky. Zamerne. Darmozrouty za 7tis. euro mesicne podporovat nehodlam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
28.5.14 14:07

Ta společnost je celá na hlavu, ale není to žádná novinka. Já jsem jednou sedla do šaliny, (tam všichni seděli-plno) a jediné místo bylo hned v prvním sedadle(naproti ostatním-všem).Tak jsem si sedla a najednou Paní na proti(spíš ježibaba), se mě zeptala, jestli bych jí neprozvonila.? Já v té době, chudá studentka neměla kredit, navíc mobil, jsem měla někde na spodní části báglu, tak jsem jí řekla, že jí neprozvoním, že nemám telefon.
Ona se začala vztekat, že telefon má přece každý a ať nelžu a prozvoním ji. Řekla jsem že NE!
Začala mi nadávat, celá šalina ticho, všichni na mě koukali(no děs) :zed:.
Nakonec mě proklela a to už jsem se naštvala a řekla jí, že není normální a přesunula jsem se, na konec šaliny. Pak tam něco ještě mrmlala, ale síla. Čím větší město, tím horší. Za tu dobu studia, jsem tam toho zažila fakt dost. :pocitac:
x
Taky mám srandovní historku z městské dopravy. :mrgreen: Jednou jsme si s holkama z intru řekli, že bychom se mohli nějak zajímavě obléct a jezdit si v šalině a dělat nějaké zajímavé „herecké“ scény. Jedna silnější, tmavovlasá kamarádka, se oblékla za gotika, další za „couru“ a já byla, jako „barbie“ –DOST ZAJÍMAVÁ KOMBINACE.
Sedla jsem do šaliny, holky si sedli za mě, dělali jsme, že se neznáme a pak mi začali kopat do židle a urážet mě. Já jsem fakt temperament, takže jsem to hrála dobře. Myslíte, že se mě někdo zastal? NEEE.. Na další zastávce, jsem v hysterii opustila šalinu. Všichni koukali, kámošky za mnou pak došli a jeli jsme na novo. Fakt srandaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
28.5.14 14:09

Jeslti si těch placek měla víc, zeptala bych se ji jestli nechce ještě ty další :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová