Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč by mi to mělo vadit, když je kamarádka lesbička? Tu asi pánské ocasy nezajímají ne?
Mě osobně by to vadilo, hodně. Jestli to chápu správně tak kamarádka je lesba, možná proto to příteli nepřijde tak ujetý, ale pro mě by tohle nebyl žádný argument. On je chlap, ona ženská (a to, že momentálně upřednustňuje stejné pohlaví neznamená, že si s chlapem co má přítelkyni může dělat prakticky cokoliv )
Mně by to bylo úplně jedno, navíc když je kamarádka na holky. Ale my se třeba koupeme v rybníce společně s kamarády nazí úplně normálně, takže to asi beru jinak 😅
Když je to lesba tak by mi to nevadilo
Proc nejdeš do sauny a nima?
Mě by víc vadil ten dvojí metr. On si s kámoškou do sauny může a vy s kamarády ne? To že ona teď žije se ženou nic neznamená, měli jsme na gymplu spolužačku která to dost střídala. Před rokem rušila registrované partnerství aby se mohla vdát ![]()
Víc by mi vadilo, že "strašně vylítnul, když jsi chtěla jít do sauny ty s kamarády! Jako on může a tobě to bude zakazovat? Tak to teda ani omylem! Buď oba, nebo ani jeden. Jinak holka co má přítelkyni by mi nevadila, že obhlíží vercajk mýho chlapa ![]()
@Bafonek píše:
Víc by mi vadilo, že "strašně vylítnul, když jsi chtěla jít do sauny ty s kamarády! Jako on může a tobě to bude zakazovat? Tak to teda ani omylem! Buď oba, nebo ani jeden. Jinak holka co má přítelkyni by mi nevadila, že obhlíží vercajk mýho chlapa
Jo to jsem zapomněla! To by mi teda narozdíl od toho vadilo strašně moc! Proč by jako on mohl a ty ne? Nechápu.
To jsem každopádně jít měla. A on to věděl, o koho jde.
Mě by to vadilo. A to hned z dvou důvodů:
1. Evidentně to chlapovi dělá dobře a nefunguje reciprocita, protože tobě by to zatrh.
2. Je to divné, ale zrovna ve svém okolí neznám žádnou ženskou, která by byla čistě na ženské a nedala by si nějakým šťavnatým chlapem říct. (Neříkám, že takové neexistují, ale nejsou zatím v mojí sociální bublině, jak se teď říká. Takže by to můj mozek vyhodnotil jako nepravděpodobnou eventualitu. )
Ještě by mě fakt zajímalo jak ta kamarádka co má přítelkyni vypadá a podle toho bych vyhodnotila míru nebezpečí.
Ahoj, nemám žádný závažný problém, abych ho musela řešit rozchodem, takže drama tu úplně nebude (snad nikoho nezklamu).
S přítelem jsem rok, jsme poměrně šťastní a máme se rádi. Až na to, že naprosto žárlím na jeho kamarádku (se kterou se už zná deset let) a začala jsem ji instantně nenávidět se nám vede fajn. Občas mu ji vyčtu, pohadame se a jede se dál. On dobře ví, že na ni žárlím. Ona má přítelkyni a na naprosto 100% jsem si tedy jistá, že spolu nic nemají.
Jde mi o to, že spolu občas zajdou do sauny a tam před sebou chodí… Nazí. Což je logický, ale prostě mi to vadí. Představa, že i někdo s kým se pravidelně stýkáme vidí mého přítele nahého je mi dost nepříjemná. Trochu se bojím, že to poznamená náš budoucí sexuální život, protože si na to prostě pokaždé vzpomenu.
Jak jste na tom Vy? Vadilo by vám to nebo byste to přešli? Upozorňuju, že když jsem jednou zmínila (a to naprosto bez nějakých plánů), že bych měla jít do sauny s kamarády, tak strašně vylítnul.