Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????
jo, když si uvědomil, do čeho jde a že už není návratu
Viděl mě normálně před svatbou, byli jsme ve stejném pokoji na penzionu. Nebrecel, ale během obradu se premahal, aby se nerozbrecel. ![]()
Ráno v posteli…
Ne, manžel nebrečel. Jemu nebylo líto, že si mě bere.
@Janli píše:
Ráno v posteli…
Ne, manžel nebrečel. Jemu nebylo líto, že si mě bere.
Lidé breci i dojetím.
Ano brečel, byl štastný… Ale i přes to jsme se stejně rozvedli ![]()
Ontar brecel az asi tyden po, kdyz konecne vystrizlivel a doslo mu, ze neni cesty zpet
. Na obradu toho pry moc, pres sedy zakal, nevidel.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 16:26
To je perfektní dotaz.
Sem si říkala, podle nadpisu, k čemu se chudák doznával, když brečel.
Ano, brečel až se zalykal, když mě viděl, jak jsem překrásná v bílých nazdobených princeznovských šatech a já jsem v tu chvíli věděla, že ty slzy jsou důkaz jeho nekonečné a nehynoucí lásky a že spolu tudíž zůstaneme šťastní až navěky. ![]()
@ontarova.stara píše:
Ontar brecel az asi tyden po, kdyz konecne vystrizlivel a doslo mu, ze neni cesty zpet. Na obradu toho pry moc, pres sedy zakal, nevidel.Příspěvek upraven 29.07.20 v 16:26
Ja Ti říkala, ze ten pytel pres hlavu je jen na cestu, aby neviděl, kudy ho vezou a nezdrh. Na obřad jste ho uz mohli sundat ![]()
@Alušáček píše:
@PetyMimi Ne nebreceli, myslím že chlapi svatby nedojimaj.
Můj je měkota, toho dojímaj ![]()
Jinak tedy, at se drzim tematu, ja si nepamatuju, mel-li nejake citove poryvy nad obvyklou miru, protoze mi tchyne hned rano lupla panaka becherovky (asi abych neutekla). Co ale vim stoprocentne je, ze slzel pri narozeni deti. Coz je nakonec dulezitejsi datum, ne?
Příspěvek upraven 29.07.20 v 16:34
@bigl píše:
To je perfektní dotaz.
Sem si říkala, podle nadpisu, k čemu se chudák doznával, když brečel.Ano, brečel až se zalykal, když mě viděl, jak jsem překrásná v bílých nazdobených princeznovských šatech a já jsem v tu chvíli věděla, že ty slzy jsou důkaz jeho nekonečné a nehynoucí lásky a že spolu tudíž zůstaneme šťastní až navěky.
Fakt? Opravdu existuje chlap, co brečí až se zalyká, když uvidí svou budoucí ženu ve svatebních šatech? ![]()
@Wani píše:
Lidé breci i dojetím.
No vždyť jo, když má pocit, že dojel… ![]()
Jako sorry holky, asi stojím nohama na zemi a fakt nečekám, že chlap bude u obřadu brečet… U nás leda smíchy, protože nás oddával spolužák a do projevu si zakomponoval pár historek z mládí…