Jak to spravit po hloupé větě?

Anonymní
29.7.20 08:35

Jak to spravit po hloupé větě

Ahoj holky. Nevím co mám dělat. Nejraději bych si za to nafackovala. Ale chápu i jeho, každý chlap by se zachoval asi stejně.
Mám přítele, včera jsem spolu probírali vztahy a došlo i na nás. Svěřila jsem se mu, že mě stále více trápí, že jsme spolu dosud nespali (zdravotní problémy) a on, že to se mnou myslí dobře, což chápu. Ale když máte partnera, tak je to horší vydržet, než když jste sami. Nechtěla jsem mu to říct, ale on to CHTĚL vědět, když už jsem to nakousla, jinak by byl ještě víc naštvaný, kdybych mu to neřekla, protože by si myslel bůh ví co. Tak jsem mu řekla (ze srandy), že se asi budu muset jít vyspat jinam. Na to mi řekl, že už musí jít domů. Že na to se nedá nic říct. Což chápu, ale chtěl to vědět.
Už se mi dva dny neozval a nevím, zda se teda se mnou rozešel, či co. Bombardovat zprávami ho nechci. Ještě chci podotknout, že nám není -náct, ale kolem 30. A nechtěla jsem mu to říct, protože už dřív mi řekl, že kdyby ho jeho přítelkyně podvedla, tak rozchod. Nevim, co bylo lepší říct či neříct. Obojí vyšlo nastejno. Co myslíte, je nějaká možnost na nápravu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.7.20 08:40

Já jsem z toho nepochopila kdo z vás dvou má ty zdravotní problémy? Pokud on, tak chápu, že se ho to hodně dotklo… ale zase určitě jsi na to hned řekla, že to byla hloupá sranda (a vlastně vůbec ne srandovní a omluvila se). Takže bych si myslela, že by se urážet až tak nemusel. Pokud stojí o vztah s tebou myslím si, že to byla hloupost, ale lehce překonatelná… A psala jsi mu? Nebo čekáš až on? To bych mu napsala a omluvila se a tak. No a kdyby neodepsal, tak to je nejspíš v pr… ale ruku na srdce, chtěla bys s ním mít vztah, abys opravdu nemohla někdy plácnout blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
29.7.20 08:51

Je vám kolem 30ti, ale rozhodně se tak nechováte. Bombardovat smskami opravdu nemusíš, stačí vzít do ruky telefon a zavolat. :nevim: Pochopila jsem to tak, že jsou to jeho zdravotní problémy, takže jsi velmi netaktně píchla do vosího hnízda a chlapa to ranilo, což chápu. Ono rádoby ze srandy šťourat v otevřené ráně je opravdu dost dětinské. Zavolej mu a vysyp si na hlavu tunu popela. Nepíšeš nic konkrétního, ale rozhodně je na čase, abyste jeho zdravotní problémy začali aktivně řešit. Chlapce se to dotklo, chápu, ale hrát si na uraženého taky neni ideální způsob řešení takových, poměrně zásadních problémů ve vztahu.

• Citovat
  • Upravit
37145
29.7.20 08:52

No tezko rict, záleží jak vážné ma ty zdravotní potíže, určitě mu to taky leží v hlavě, ale zas nadruhou stranu být s někým kdo se po prvním vtipu urazi a odejde, bych taky nechtěla. My se s chlapem takhle skadlime neustale a nikdo to nebere vážně :nevim: nicmene nepises jak jsi reagovala dal. Omluvila ses? Nebo si to prostě nechala a on šel a ty ted čekáš že se jako sam ozve? Asi by ses teda mela ozvat ty, jak to teda mate, než čekat, že on udělá ten první krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.7.20 08:55

Kecy jak 15 leta. Já bych tě být tím chlapem už nechtěla ani vidět. On má zdravotní problém, že zrovna nemůže souložit a ty mu řekneš, že budeš muset zajít kukat jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
29.7.20 09:04

Zase je dobré, žes nastavila hned mantinely. Prostě nedáš ty, dá jiný, tak se sebou koukej něco dělat, ať jsi zdravotně v pohodě. K čemu je chlap co nepíchá? Ve vašem věku je sex nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
29.7.20 09:04

Vtipkovat o zdravotním problému, který u chlapa vede k omezení v sexuální oblasti, navíc dost trapně a vůbec ne vtipně (promiň), to nebylo nejchytřejší :nevim: Nepíšeš, jestli ses aspoň pokusila o nějaké vysvětlení a omluvu, to by určitě bylo na místě. Pak by se zase on mohl projevit trošku velkoryse a pro jednou to nechat být. Jaké jsou u toho onemocnění vyhlídky, je to nějaká jednorázová záležitost, jen otázka času, nebo spíš dlouhodobá léčba? Jak dlouho už to trvá, že jsi tak sexuálně frustrovaná? Trošku bych se nad tím zamyslela i z tohoto hlediska, jestli můžete být do budoucna v sexuální oblasti dost kompatibilní, pokud by on měl častější nucené pauzy a ty naopak jsi třeba náruživější, budete kolem toho výbušného téma tancovat často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 09:05

@Mišu G Ano, volala jsem mu, ale nezvedá to. Jinak samozřejmě, že aktivně řešíme jeho zdravotní problém. Nepíšu to sem, protože je to dost citlivé téma.

@Kriss Tina Jo my se taky furt škádlíme. Problém je ale ten, že každý z nás má jiný druh humoru. Vím, asi si říkáš, proč teda spolu jsme. Ale důvod je prostý. Máme se rádi a chcem to zkusit, protože si myslíme, že to nebude zásadní problém, jen se sladit.

• Citovat
  • Upravit
25897
29.7.20 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.20 09:11

No tak, když jsi mu volala a on to nezvedl a dva dny se neozval, tak to je uražený… Jako byla to chyba to plácnout, ale tohle mi přijde dost přehnaná reakce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
29.7.20 09:12

Tak to se mu nedivím. Říct, že půjdeš jinam je fakt hodně přes čáru, ještě když nemůže kvůli zdravotnímu stavu a můžeš mít sebelepší smysl pro humor. Bych te poslala ať jdeš teda jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.7.20 09:15

Asi by záleželo na okolnostech…o jaký problémy jde, jeslti jsou řešitelné, jak dlouho to trvá, jestli se teda uspokojujete jinak atd. Protože upřímně, mít vztah s někým, s kým ani nemůžu spát, no já bych to nedala :nevim: Je to možná jiný, když jsou spolu partneři dvacet let a pak se něco stane a nejde to. Ale abych začala chodit s někým, s kým nemůžu ani zaskotačit, v tom nejkrásnějším období zamilování a poznávání se… :?
Na jednu stranu bylo hloupý si dělat legraci, na druhou stranu, kde bysme byli, kdybysme si ze sebe občas nemohli udělat srandu? Já bych chlapa, co se takhle strašlivě urazí kvůli vtipu (pochopil to jako vtip??) asi ani nechtěla :nevim:
Zavolej mu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 09:16

Jakože on nemůže a tys mu tohle prostě říct musela?? :lol: hahaha, tak hlavně že ses pobavila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.7.20 09:25

Tak jako řekla jsi trochu blbinu, nicméně jeho reakce (dva dny nebrat telefon) mi přijde ještě blbější. Jestli má zdravotní problém on, možná se jen hrozně stydí. Pokud máš ten problém ty a jeho reakce je taková, tak na mě působí jako takový ten notorický urazec, kolem kterého se musí chodit po špičkách, a nechala bych ho, ať si teda jde.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
29.7.20 09:27
@Anonymní píše:
@Mišu G Ano, volala jsem mu, ale nezvedá to. Jinak samozřejmě, že aktivně řešíme jeho zdravotní problém. Nepíšu to sem, protože je to dost citlivé téma.@Kriss Tina Jo my se taky furt škádlíme. Problém je ale ten, že každý z nás má jiný druh humoru. Vím, asi si říkáš, proč teda spolu jsme. Ale důvod je prostý. Máme se rádi a chcem to zkusit, protože si myslíme, že to nebude zásadní problém, jen se sladit.

Je teda dost škoda, že jsi stejně citlivá nebyla, když jsi s ním o tom mluvila.
Já si myslím, že tohle už nenapravíš. V dalším vztahu si prostě dávej pozor na pusu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky