Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.
Můžeš napsat, co je to za nemoc? Protože to by mě zajímalo čistě z odborného hlediska.
Ikdybych vzala v potaz, že tomu dejme tomu věřím…tak mnohem menší riziko mi přijde sex s kondomem, než do tebe strkat prsty…kterými si na penis stejně sahá
@brisco píše:
Můžeš napsat, co je to za nemoc? Protože to by mě zajímalo čistě z odborného hlediska.
Vychcanost s příznaky debility ![]()
@Liška2014 lepší než nic
. já zvažuji jestli jít na nákup nebo až zítra ![]()
@Markéta80 rozhodně zítra…bys stejně koupila hňupiny a čuměla do mobilu ![]()
Tak se zase uklidnime, vazeni a jdeme vymyslet, jak se tomu pravem dotcenemu muzi muze zakladatelka omluvit.
Hadam, ze babovka ve tvaru penisu by to nenapravila, ze
?
Zakladatelko, jaká pohlavní nemoc se léčí rok a půl?
Na valnou většinu stačí pár dní nebo týdnů antibiotik. Teda krom těch nevyléčitelných…
Podle mě tě slušně tahá za fusekli a já bych s ním teda už nebyla ![]()
@Anonymní píše:
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.
Tak to nic, může být rád, ze jsi mu to rekla jenom takhle
už by mě neviděl ![]()
Příspěvek upraven 29.07.20 v 12:20
@Mar__tanka1983 píše:
Zakladatelko, jaká pohlavní nemoc se léčí rok a půl?Na valnou většinu stačí pár dní nebo týdnů antibiotik. Teda krom těch nevyléčitelných…Podle mě tě slušně tahá za fusekli a já bych s ním teda už nebyla
Taky nad tím přemýšlím.
HIV to IMHO nebude, tam by bohužel rok a půl nepomohl.
Kapavku nebo syfilis člověk zase nechytne „jen tak“ ze záchodového prkénka, že. Ale že by se to tak dlouho léčilo?
Napadají mě leda chlamydie… tam by teoreticky mohlo být léčení i celkem zdlouhavé, ale přesto… ![]()
@Hecate píše:
@ontarova.staraA co v tomto tvaru s nápisem „Forever together“?
@ontarova.stara píše:
Tak se zase uklidnime, vazeni a jdeme vymyslet, jak se tomu pravem dotcenemu muzi muze zakladatelka omluvit.
Hadam, ze babovka ve tvaru penisu by to nenapravila, ze?
Mohla by to spravit nejaka smlouva kde by zakladatelka slibila, ze uz nikdy nebude aktivne vyzadovat sex, nebude masturbovat a na vyzadani ho vyhoni nebo vykouri. (pres kondom, aby to vuci ni bylo ohleduplne).
Zakladatelko, jsi si jistá, že něčím. ehm..trpí? Vidělas lék. zprávu?
Ok..pak bych i pochopila…
Ale to chceš mít partnera bez sexu???