Jak to spravit po hloupé větě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.20 09:31

@terien Jo musela. Už jsem psala výše, že by se urazil, kdybych mu nedopověděla svoji myšlenku. CHTĚL to vědět. Ale že nevim co bylo teda horší. Říct či neříct, když se urazil tak jako tak.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
29.7.20 09:31
@Anonymní píše:
@Mišu G Ano, volala jsem mu, ale nezvedá to. Jinak samozřejmě, že aktivně řešíme jeho zdravotní problém. Nepíšu to sem, protože je to dost citlivé téma.@Kriss Tina Jo my se taky furt škádlíme. Problém je ale ten, že každý z nás má jiný druh humoru. Vím, asi si říkáš, proč teda spolu jsme. Ale důvod je prostý. Máme se rádi a chcem to zkusit, protože si myslíme, že to nebude zásadní problém, jen se sladit.

Je mi to cele nejake povedome. Neni to ten, ktery s tebou jeste nespal (minimalne pres rok) a tvrdi ti, ze si musi nasetrit (tusim) na obrizku?

• Citovat
  • Upravit
22288
29.7.20 09:32
@Anonymní píše:
@Mišu G Ano, volala jsem mu, ale nezvedá to. Jinak samozřejmě, že aktivně řešíme jeho zdravotní problém. Nepíšu to sem, protože je to dost citlivé téma.@Kriss Tina Jo my se taky furt škádlíme. Problém je ale ten, že každý z nás má jiný druh humoru. Vím, asi si říkáš, proč teda spolu jsme. Ale důvod je prostý. Máme se rádi a chcem to zkusit, protože si myslíme, že to nebude zásadní problém, jen se sladit.

Jeho problém zdravotní? No holka..tos teda zasadila dobrou ťafku..

Tak za ním zajdi ne? Prostě mu řekni, že ti to ulítlo a nedošlo ti, cos vlastně v ten moment řekla. Že po něm toužíš a jsou snad i jiné způsoby, jak si pomoct ne…navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 09:33
@ontarova.stara píše:
Je mi to cele nejake povedome. Neni to ten, ktery s tebou jeste nespal (minimalne pres rok) a tvrdi ti, ze si musi nasetrit (tusim) na obrizku?

Co?? :mrgreen: no tak to by byl goool..snad ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
29.7.20 09:34

Co je to za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 09:38
@Anonymní píše:
@terien Jo musela. Už jsem psala výše, že by se urazil, kdybych mu nedopověděla svoji myšlenku. CHTĚL to vědět. Ale že nevim co bylo teda horší. Říct či neříct, když se urazil tak jako tak.

A jak on ví, co si myslíš?? Mohla jsi mu říct cokoliv jiného. Ty asi nebudeš moc chytrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
29.7.20 09:39
@Anonymní píše:
@terien Jo musela. Už jsem psala výše, že by se urazil, kdybych mu nedopověděla svoji myšlenku. CHTĚL to vědět. Ale že nevim co bylo teda horší. Říct či neříct, když se urazil tak jako tak.

Ten problém asi nevznikl až poté, co jste začali spolu chodit, ale před tím, ne? Je mi divné, že si chlap hledá vztah, když nemůže mít sex. Zase jako klobouk dolů, že má tohle sebevědomí. - Říct holce, se kterou zčerstva začnu chodit, že si na sex musí počkat x měsíců (let). Smůla bude, když sex mezi vámi nebude fungovat.
Pokud jsi ho vyloženě nesbalila, tak mi ten příběh a všechno přijde celé nějaké podivné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
29.7.20 09:41
@Anonymní píše:

A proc si neřekla cokoliv jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
29.7.20 09:42
@Anonymní píše:

A tos jako nepřišla na jiný způsob, jak mu citlivě říct, že tě trápí sexuální abstinence, než že „zavtipkuješ“, jak si půjdeš užít jinde? 8o Nicméně pokud je to už rok a nic se v tom směru neděje, tak popravdě nechápu spíš tebe, že ti to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 09:46

@ontarova.stara obřízka snad není zdrav. problém..a i kdyby ji chtěl, jen jsem kouka na google..cca 13 tisic..to snad chlap má nebo vydělá hned, kdyby ma tom závisel sex a vztah..jinak to teda by byla partie..
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 09:50
@Liška2014 píše:
Co?? :mrgreen: no tak to by byl goool..snad ne :lol:

Pokud je to ona, tak bych i chapala, ze ji ruply nervy. Ten chlapec z te diskuze s ni nespal a vrstvil jednu vymluvu na druhou (viz. setrim na obrizku, ktera by v pripade neschopnosti pohl. styku byla hrazena ze ZP). V tomto pripade bych pak i verila, ze se mu tahle demonstrativni urazeni hodi do kramu. Az ji velkoryse odpusti, bude se bat cokoliv naznacit a on bude mit dalsich x mesicu/let pokoj od narazek na sex.

Ale samozrejme nevim, je-li to on. Zakladatelka se nevyjadrila. On je diametralni rozdil mit docasny zdravotni ci psychicky problem, ktery clovek aktivne resi s odborniky a kecani o problemu brat jako proaktivni pristup.

Příspěvek upraven 29.07.20 v 09:51

• Citovat
  • Upravit
14727
29.7.20 09:51
@Liška2014 píše:
@ontarova.stara obřízka snad není zdrav. problém..a i kdyby ji chtěl, jen jsem kouka na google..cca 13 tisic..to snad chlap má nebo vydělá hned, kdyby ma tom závisel sex a vztah..jinak to teda by byla partie.. :roll:

No to si taky říkám, že kdyby to přece nešlo kvůli tomu vůbec, tak by se to řešilo už nějak v dětství, v pubertě? :nevim: Tuším za tím zajímavý příběh, nic není, jak se zdá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 09:52

@ontarova.stara to bych jen nevybuchla, ale utekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 09:53

@Michelle_M zajímavý možná, ale pochybuju, že už se zakladatelka ozve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 10:05
@Anonymní píše:

Ahoj,
nevím, jak jste spolu dlouho. Můj přítel býval takhle během prvního roku taky uraženej. Reagoval na věty nebo věci, co jsem udělala špatně. Taky jsem za ním „dolízala“ a omlouvala se. Odcházel uprostřed hádek. Ale nejdelší uražení mu vydželo 1 den a pak už se „nechal odprosit“. :) Postupně tohle chování odeznívalo. Když máme na věci jíný názor nebo dojde k nedorozumění, neuráží se, neodchází urostřed vět a je schopen si to vyříkat.
Tvoje reakce byla sice netaktní, ale přítelo je dost přehnaná. Být uražený dýl než dva dny a nezvedat telefon mi přijde dost za čáru. Měl by taky umět odpustit a chápat, že člověk někdy rychleji mluví než myslí.
Uvidíš, jestli ho to do týdne přejde. Pkud ne, není čeho litovat. Přece se ho nebudeš takhle pokaždé doprošovat, když uděláš chybu. On jako chyby nedělá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky