Jak to spravit po hloupé větě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
29.7.20 10:06

Nepřijde mi to nic drastického, proč by se měl urazit a hned na dva dny. To je teda povaha booože no a co, má se pochlapit a pořádně ti naložit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.7.20 10:18

Jseš husa. Kdyby tě chtěl na sex, tak může třeba chodit za prostitutkou. Nebo prostě za nějakou tetkou. Ale tebe chce mít na lásku a na porozumění, tak nevím, proč tam taháš nějakej blbej sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.7.20 10:19

Už vidím jak kdyby to bylo naopak by chlap rok čekal :lol: Má to vůbec řešení nebo roky máš čekat. na nevěru je citlivý a ani se nedivím :mrgreen: za rok to ještě nevyřešil? a je vůbec šance že někdy sex bude fungovat normálně, nebo budeš za divnou že chceš sex :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 10:19
@Luboš01 píše:
Nepřijde mi to nic drastického, proč by se měl urazit a hned na dva dny. To je teda povaha booože no a co, má se pochlapit a pořádně ti naložit. :lol:

Asi ti uniklo, že celá diskuze je o tom, že nemůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.7.20 10:23
@terien píše:
Asi ti uniklo, že celá diskuze je o tom, že nemůže :lol:

On myslel výprask, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.7.20 10:24

@terien

Požádá kamaráda o zástup? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 10:27
@Luboš01 píše:
@terienPožádá kamaráda o zástup? :lol:

To asi podle jeho reakce těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
29.7.20 10:31

A to nemáte pouze styk, nebo na tebe prdí úplně po intimní stránce? Protože tenhle problém má přece i jiná řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malay
29.7.20 10:40
Jo my se taky furt škádlíme. Problém je ale ten, že každý z nás má jiný druh humoru. Vím, asi si říkáš, proč teda spolu jsme. Ale důvod je prostý. Máme se rádi a chcem to zkusit, protože si myslíme, že to nebude zásadní problém, jen se sladit.

Aby jsi se nedivila, humor je opravdu koření života. A spousta problémů v partnerském vztahu je bez notné dávky humoru prakticky neřešitelná. Pokud ten chlap nebude mít smysl pro tvůj humor a bude vztahovačný (emočně nezralý a nevyrovnaný), nepůjde to…

Anebo půjde, ale ty už v tom vztahu nebudeš tak úplně sama sebou, pomalu tak otevřete vrátka neupřímnosti, která nakonec umrtví každý vztah.

Příspěvek upraven 29.07.20 v 10:42

• Citovat
  • Upravit
3533
29.7.20 10:42

Nemají sex, co jsem tak vyrozuměl, tak ze strany chlapa, ale chlap to má postavené, cituji zakladatelku: „protože už dřív mi řekl, že kdyby ho jeho přítelkyně podvedla, tak rozchod. “

:think:
Přijde to jenom mně ujetý?
Neznám detaily, zda mají nějakou formu sexu, ale kdybych nemohl penisem, tak jsem v jejím klíně prsty a pusou pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 10:47
@riccius píše:
Nemají sex, co jsem tak vyrozuměl, tak ze strany chlapa, ale chlap to má postavené, cituji zakladatelku: "protože už dřív mi řekl, že kdyby ho jeho přítelkyně podvedla, tak rozchod. ":think:

Nejenom tobe. Ale ted se blyska na lepsi casy, tedy pro toho pritele. Protoze zakladatelka se citi velmi provinile a udela cokoliv, aby ji odpustil, ma nadeji, ze se sexu zase na pekne dlouho vyhne ;). Bude kolem nej naslapovat a neodvazi se zavest rec, aby se mlady muz neurazil, ze po nem v teto oblasti nekdo neco chce.
Ale plati, ze kdo chce kam…nikdo ji v takovem uskupeni zit nenuti.

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.20 10:49
@riccius píše:
Nemají sex, co jsem tak vyrozuměl, tak ze strany chlapa, ale chlap to má postavené, cituji zakladatelku: "protože už dřív mi řekl, že kdyby ho jeho přítelkyně podvedla, tak rozchod. ":think:
Neznám detaily, zda mají nějakou formu sexu, ale kdybych nemohl penisem, tak jsem v jejím klíně prsty a pusou pořád.

Ujetý je, vůbec takový vztah s někým udržovat. Jako pusa a prsty hezký, ale mít to jako trvalou náhradu? To opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 10:51
@ontarova.stara píše:
Nejenom tobe. Ale ted se blyska na lepsi casy, tedy pro toho pritele. Protoze zakladatelka se citi velmi provinile a udela cokoliv, aby ji odpustil, ma nadeji, ze se sexu zase na pekne dlouho vyhne ;). Bude kolem nej naslapovat a neodvazi se zavest rec, aby se mlady muz neurazil, ze po nem v teto oblasti nekdo neco chce.
Ale plati, ze kdo chce kam…nikdo ji v takovem uskupeni zit nenuti.

Opět nelze, než souhlasit, ale tohle opravdu nevyřeší trapnými vtipy. Jemu se nedivím, že je naštvaný a jí se divím, že s ním vůbec je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.7.20 10:51

@ontarova.stara no co, třeba ho má malýho a věří že mu vyroste a čeká :mrgreen:. Zase takový vztah musí být jen na kamarádské úrovni ne :lol: zeptej se Ontara jak to vidí on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 10:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Nevím co mám dělat. Nejraději bych si za to nafackovala. Ale chápu i jeho, každý chlap by se zachoval asi stejně.
Mám přítele, včera jsem spolu probírali vztahy a došlo i na nás. Svěřila jsem se mu, že mě stále více trápí, že jsme spolu dosud nespali (zdravotní problémy) a on, že to se mnou myslí dobře, což chápu. Ale když máte partnera, tak je to horší vydržet, než když jste sami. Nechtěla jsem mu to říct, ale on to CHTĚL vědět, když už jsem to nakousla, jinak by byl ještě víc naštvaný, kdybych mu to neřekla, protože by si myslel bůh ví co. Tak jsem mu řekla (ze srandy), že se asi budu muset jít vyspat jinam. Na to mi řekl, že už musí jít domů. Že na to se nedá nic říct. Což chápu, ale chtěl to vědět.
Už se mi dva dny neozval a nevím, zda se teda se mnou rozešel, či co. Bombardovat zprávami ho nechci. Ještě chci podotknout, že nám není -náct, ale kolem 30. A nechtěla jsem mu to říct, protože už dřív mi řekl, že kdyby ho jeho přítelkyně podvedla, tak rozchod. Nevim, co bylo lepší říct či neříct. Obojí vyšlo nastejno. Co myslíte, je nějaká možnost na nápravu?

Zakladatelko, nechceš se pochlapit a aspoň napsat? Je to ten s čekáním na obřizku nebo má opravdu zdrav. problém?

Dost zásadní pro naše reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria