Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepamatuji si, nekdy v prubehu totalne chaotickeho dne
A nebrecel. Ani ja.
@ontarova.stara píše:
Presne tak, dukaz lasky je, kdyz ti jako tehotne donese (a vynese) kybl do patra, protoze jit se vycurat do prizemi je nad tve sily, kdyz ti i po dvacetiletem manzelstvi drzi zbytky vlasu po chemo, aby sis je u zachodu nepozvracela, kdyz objizdi doktory s tvym tatou, protoze ty na to po emocni strance uz nemas kapacitu, ale fakt to neni o slzach na obradu.
@Baba píše:
Tys to dala celý?Mě stačilo přesně 39 vteřin a mám z palců na noze paragraf
Mne by vydesil nejen dojetim bulici chlap, ale i ta samotna svatba. ![]()
Z predstavy klasicke svatby mi stali vlasy dupkem od hruzy, taky jsem chlapovi rekla, ze pokud bude tak neoriginalni, ze mi koupi zlatej prstynek, rozvedu se. Nekoupil. Pak jsme zacali pocitat hosty, napocitali jsme 2, vic to zminimalizovat neslo. Pak jsem mu rekla, ze pro dva svedky nemusime delat hostinu, staci pozvani na kafe. Pote jsme si ujasnili, ze nejsou potrebne svatebni saty, ale velky, cerny klobouk je pro nevestu nevyhnutnej… byla to krasna svatba, vydarila do puntiku a nikto nebrecel ![]()
Příspěvek upraven 30.07.20 v 00:56
@My Melody píše:
Mne by vydesil nejen dojetim bulici chlap, ale i samotna svatbaZ predstavy klasicke svatby mi stali vlasy dupkem od hruzy, taky jsem chlapovi rekla, ze pokud bude tak neoriginalni, ze mi koupi zlatej prstynek, rozvedu se. Nekoupil. Pak jsme zacali pocitat hosty, napocitali jsme 2, vic to zminimalizovat neslo. Pak jsem mu rekla, ze pro dva svedky nemusime delat hostinu, staci pozvani na kafe. Pote jsme si ujasnili, ze nejsou potrebne svatebni saty, ale velkej cernej klobouk je pro nevestu nevyhnutnej… byla to krasna svatba, vydarila do puntiku a nikto nebrecel
My jsme měli taky svatbu o čtyřech kusech. Geniální
Nic lepšího mě od té doby nenapadlo
Dodnes vzpomínáme, jak to bylo bez stresu a fajn. ![]()
@Betty MacDonald píše:
My jsme měli taky svatbu o čtyřech kusech. GeniálníNic lepšího mě od té doby nenapadlo
Dodnes vzpomínáme, jak to bylo bez stresu a fajn.
Ano, ano, zadnej stres a clovek muze naplno prozivat to co se deje. ![]()
My jsme ale nakonec hostinu meli, protoze kdyz jsme se prochazeli, koupili sme v jedne restauraci neplanovane vynikajic dort a ten jsme zbastili na svatebnim pikniku na plazi. ![]()
Až při obřadu v šatech a jo, dojalo mě to. Ale na fotkách vypadám jak trouba ![]()
@My Melody píše:
Mne by vydesil nejen dojetim bulici chlap, ale i ta samotna svatba.![]()
Z predstavy klasicke svatby mi stali vlasy dupkem od hruzy, taky jsem chlapovi rekla, ze pokud bude tak neoriginalni, ze mi koupi zlatej prstynek, rozvedu se. Nekoupil. Pak jsme zacali pocitat hosty, napocitali jsme 2, vic to zminimalizovat neslo. Pak jsem mu rekla, ze pro dva svedky nemusime delat hostinu, staci pozvani na kafe. Pote jsme si ujasnili, ze nejsou potrebne svatebni saty, ale velky, cerny klobouk je pro nevestu nevyhnutnej… byla to krasna svatba, vydarila do puntiku a nikto nebrecel
Příspěvek upraven 30.07.20 v 00:56
To bude povahou. Kazdy clovek proste snasi ruzne situace jinak. To je v poradku.
My jsme meli tu klasiku, bylo vice hostu. Ubytovani byli od patku do nedele. Kdy v nedeli se dojidalo a dojizdela oslava u nasich na zahrade. Bylo to fajn party. Mame hezke vzpominky. Nemenila bych nic. Klidne si dam opacko se stejnym zenichem
. Bohuzel stejne svatebcany bych nesehnala, ze nekteri uz jsou na druhem brehu
.
Viděl mě i před obřadem, protože jsme měli nějaké focení. Ale když jsem se objevila na pláži, kde stál a čekal na mě, tak ta síla okamžiku dolehla na nás oba. Nebrečeli jsme tedy, ale lehce se nám na chvilku zamlžilo
ještěže hned přinesli drink ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
jo, když si uvědomil, do čeho jde a že už není návratu
a co ona? Byli jste brečící duo? ![]()
@ontarova.stara píše:
Ontar brecel az asi tyden po, kdyz konecne vystrizlivel a doslo mu, ze neni cesty zpet. Na obradu toho pry moc, pres sedy zakal, nevidel.Příspěvek upraven 29.07.20 v 16:26
bílé myšky nejsou šedý zákal ![]()
@Wani píše:
Snažíš se byt vtipna? Moc ti to nejde.
já myslím, že jde…Co pěníš, vždyt je to odlehčený téma?
@My Melody píše:![]()
Vid?Ano, ano, zadnej stres a clovek muze naplno prozivat to co se deje.
My jsme ale nakonec hostinu meli, protoze kdyz jsme se prochazeli, koupili sme v jedne restauraci neplanovane vynikajic dort a ten jsme zbastili na svatebnim pikniku na plazi.
To musela být pecka
kdybych měla chuť víc plánovat, taky bych si na pláži dala říct. Ale i tak ta pohodovka jen se svědky stála za to.
@bigl píše:
Ale tak to je pěkná historka.
U nás jsem skoro brečela já, když jsem ráno dorazila ke kadeřnici, ona tam nebyla, telefon mi nebrala a po zaúkolování několika známých lidí jsme se dostali k jejímu manželovi, stáhli ho z práce, ten ji polomrtvou s kocovinou jel vytáhnout domů z postele. Ona na to zapomněla a večer před tím se celkem slušně nakalila.
Ruce se jí pak třásly jak kdyby měla parkinsona, ale dala to, ani prachy si pak vzít nechtěla
a jak jsi vypadala ty? neměla jsi nějakej hippie účes? ![]()