Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baba píše:To mě zajímá. Co tam máš dál?
Shromažďuješ podklady pro budoucí zakázky? ![]()
@Jahor píše:
Shromažďuješ podklady pro budoucí zakázky?
Jaký zakázky? Já sem doktor, voe. ![]()
@Janli píše:
To se nevylučuje…
Sem blbej doktor, já to nechápu
Jaký zakázky doprčic ![]()
Jakože funebrák?
Tak to by sedělo, dělám koronera ![]()
@Baba píše:
Sem blbej doktor, já to nechápuJaký zakázky doprčic
Jakože funebrák?
Tak to by sedělo, dělám koronera
Pisu si, to se muze hodit. Ontaruv skon bude posveceny jako naprosto prirozene setkani muze a sekery.
@Baba píše:
Sem blbej doktor, já to nechápuJaký zakázky doprčic
Jakože funebrák?
Tak to by sedělo, dělám koronera
Nájemnej zabiják a koroner v jednom… sakra holka, ty to máš zmáknutý… ![]()
@Baba píše:
Jaký zakázky? Já sem doktor, voe.
Nezahovarej, Jahor ma pravdu, vsak my vime, co jste vy doktori zac, nic nedelate, jen uplatky berete, kafe pijete a soulozite se sestrickami, takze mate furu casu popri soulozeni na funebracke zakazky, priznej se. ![]()
@My Melody píše:
Nezahovarej, Jahor ma pravdu, vsak my vime, co jste vy doktori zac, nic nedelate, jen uplatky berete, kafe pijete a soulozite se sestrickami, takze mate furu casu popri soulozeni na zakazky, priznej se.
V pripade Baby by to jiste muzske osazenstvo zajimalo, mozna i Klopku, kdyz ji chytnou chute na frndu
.
@ontarova.stara píše:
V pripade Baby by to jiste muzske osazenstvo zajimalo, mozna i Klopku, kdyz ji chytnou chute na frndu.
@ontarova.stara píše:
Pisu si, to se muze hodit. Ontaruv skon bude posveceny jako naprosto prirozene setkani muze a sekery.
OT
Vědělas, že je diagnoza zanedbání a opuštění manželem? ![]()
@Baba píše:Osobně bych teda použila insulin, ale tak za drobný úplatek i ta sekera projde
S017 - mnohočetná poranění hlavy, X79 úmyslné sebepoškození tupým předmětemOT
Vědělas, že je diagnoza zanedbání a opuštění manželem?
Jo, takovy stesti ja bohuzel nemela, jedu do Hornbachu
.
A pak ze jsou ty socialni site ku hounu. Takovych obzoru, co ja si rozsirila.
@Janli píše:
Nájemnej zabiják a koroner v jednom… sakra holka, ty to máš zmáknutý…
@My Melody píše:
Nezahovarej, Jahor ma pravdu, vsak my vime, co jste vy doktori zac, nic nedelate, jen uplatky berete, kafe pijete a soulozite se sestrickami, takze mate furu casu popri soulozeni na funebracke zakazky, priznej se.
@Baba píše:Osobně bych teda použila insulin, ale tak za drobný úplatek i ta sekera projde
S017 - mnohočetná poranění hlavy, X79 úmyslné sebepoškození tupým předmětemOT
Vědělas, že je diagnoza zanedbání a opuštění manželem?
@Baba píše:Ty byla minulá generace, teď už to není, co to bývalo. Ale kafe sem dneska dostala
Ta tak jediný zbylo.
ja vim, vyjmenovala jsme vsechny idiotske cliche o doktorech.
Kdybys byla ucitelka, tak ti napisu, ze jen buzerujes deti a furt prazdninujes a proto mas cas na doucovacke zakazky ![]()
@My Melody píše:
Ontar se kochal starou Ontarovou, zakopl a upadl na sekeru, ktera se vlivem zemskeho magnetizmu nastavila do 45 ° uhlu.
Sem se pohrabala v těch diagnozach, že se dá vykázat stáří, chudoba, nehoda kosmické lodě… sem věděla, ale že tam je i neshoda s nadřízeným, sem teda netušila. TO si můžu vykazovat denně ![]()
@My Melody píše:
ja vim, vyjmenovala jsme vsechny idiotske cliche o doktorech.Kdybys byla ucitelka, tak ti napisu, ze jen buzerujes deti a furt prazdninujes a proto mas cas na doucovacke zakazky
Učitelských diagnoz je tam taky mraky, ještěže to učitelky nemusí vykazovat ![]()
Problémy spojené se vzděláním a gramotností
Z55.0
Negramotnost a gramotnost nízké úrovně
Z55.1
Nepřístupné a nedosažitelné školní vzdělání
Z55.2
Neúspěšné zkoušky
Z55.3
Snížený školní prospěch
Z55.4 Špatné školské (vzdělávací) přizpůsobení a neshoda s učiteli a spolužáky
Z55.8
Jiné problémy spojené se vzděláním a gramotností