Chybí mi ex přítel

Anonymní
29.7.20 17:55

Chybi mi ex pritel

Ahoj, je mi 22 let.
Mela jsem skveleho pritele, se kterym jsme byli 4 roky. Delal pro me prvni posledni, byli jsme uzasny par, mela jsem se s nim dobre a byla stastna. Byl to tak krasny vztah, tolik spolecneho a tolik zazitku. Jenze po 4 letech mi neco prelitlo pres hlavu a ja se “zamilovala” do jednoho kluka, se kterym jsme byli kamaradi. Vsichni mi rikali, at neblbnu, ze muj pritel je skvely. Jenze ja neposlechla a po tech letech jsem ho opustila a zacala zit s nim. Uz jsme spolu rok a pul, jenze on se ke me nechova moc hezky. Chapu, nikdo neni stejny a opravdu hodnych chlapu, co si hyckaji svou pritelkyni je na svete opravdu jen malo.. A ja ho mela a ztratila.
Pritele co mam ted miluju, ale nedokazu si nekdy rict, jestli jsem opravdu stastna. Nekdy se citim stastna, nekdy zas osamela. I kdyz je to rok a pul, ja casto myslim na sveho ex a ti mi nedela dobre. Nekdy placu, drzim se za hlavu co jsem to udelala, koukam se na stare fotky a hodne casto si prehravam vzpominky zpet. Nekdy se s tim nedokazu smirit, chci to vse vratit, ale to uz si nikdy nestane. On ma ted taky pritelkyni, je pry stastny.
Napadlo me, ze bych zkusila psychologa, ale nevim, jestli se na tohle zameruje. Nekdy se obcas dost trapim.
Prosim, poradi nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
29.7.20 18:28

Zatřepej pořádně hlavou, ať se ti ty pingpongáče uvnitř zase jinak zpřeházej, třeba tě napadne zas něco jinýho

ale jinak, standardizovanej typ, co neví, co chce, musí být radost s tebou být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.7.20 18:28

Předem se omlouvám, ale jsi neskutečně nevděčná, někdo by řekl nevyzrálá, ale proč eufemismy, tak to prostě je. Působíš jako ten typ, co nikdy není spokojený s tím, co má. Chtělo by to přehodnotit základní vzorce, přijmout trochu pokory do života. S tím by určitě odborník rád pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122844
29.7.20 18:29

A s čím chceš poradit? :think: :nevim: Buď miluješ svého současného, nebo ne. S tím bývalým- dvakrát nevstoupíš do téže řeky… Pro tebe, možná, bohužel. Promiň, že jsem tak upřímný, ale pokazila sis to sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
29.7.20 18:36

Pro mnoho žen je zmetek víc sexy než hodný chlap. Že se k tobě nechová nejlépe, k tomu patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.7.20 18:49

Znám z blízké rodiny příběh, kdy spolu dva chodili skoro snad od dětství pár let, ona pak na 1 rok kolem věku 20ti let odešla bydlet k jinému do jiného města, vrátila se kvůli původnímu, který tu na ni teda pořád čekal, nikoho stálého neměl. Teď jsou manželé snad 15 let, mají 2 děti.
Tvůj ale už novou přítelkyni má, tam cítím velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.7.20 18:50

Pokud si nevíš sama rady s tím, jak si odpustit, odpoutat se od vysněné představy bývalého a proměnit svůj život tak, aby si byla spokojená, tak psycholog je docela dobrý nápad.

Nejjednodušší bude zajít do nejbližší poradny pro rodinu a uvidíš, jestli se dohodnete na psychoterapii, nebo jestli bude stačit pár setkání s poradenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tamadasi
29.7.20 18:59

Narozdíl od ostatních komentářů, tě docela chápu. Občas se mi stane, že se rozhodnu a vzápětí začnu litovat. Naštěstí se mi to ve vztahu nikdy nestalo. Je třeba si uvědomit, že ses jednou rozhodla. Ale každé rozhodnutí, i to špatné nás posouvá dál. Asi to tak mělo být. Zpracuj to a rozhodni se jak naložit se současným vztahem. Působí to na mě tak, že by bylo možná fajn, být na chvilku sama a udělat si pořádek sama v sobě. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6590
29.7.20 19:53

No já už bych tě nebrala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat