Saunabelt

332
4.1.06 11:44

Saunabelt

Holky, máte některá zkušenost s výrobkem Saunabelt? Má se jím hubnout v problémových partiích jako jsou břicho, stehna, atd… a prý 50 minut používání nahradí 2 hodiny cvičení; uvažuji o koupi a tak bych ráda předtím věděla, zda někomu opravdu pomohl..... díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.1.06 12:06

Rachel, ty jsi z těch co věří, že když si budou zahřívat určité partie těla, tuk se v nich rozpustí? :lol: :lol: :lol: Pouze vypotíš vodu a než se napiješ, tu chvíli budeš mít pocit, že jsi hubenější.
Známá měla něco podobného, ale vím určitě, že Saunabelt to nebyl a dostala z toho dost ošklivý ekzém a dlouho se ho nemohla potom zbavit. Nevím jak ostatní, ale já věřím na cvičení a zdravou stravu.

• Citovat
  • Upravit
332
4.1.06 12:08

Saunabelt

No právě proto jsem se rozhodla radši se tady někoho z vás zeptat, protože pochybnosti trochu mám, samozřejmě… s tím vypocením vody to bude asi pravda… ten tuk, hluboko uložený asi jen tak shodit nepůjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.1.06 12:19

Ahoj, se Saunabeltem zkusenosti nemam, osobne si myslim ze to nemuze fungovat a kdyz tak jen docasne. Nedavno sem tu vedla rec o hubnuti muzes se kouknout:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.1.06 12:29

Díky Sany za odpověď…
Můžeš mi prosím napsat na ICQ? Ráda bych se na něco zeptala…
Díky. Mé ICQ: 233978648

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.1.06 13:06

Rachel, ja myslim, ze Horst Fuchs a jemu podobni jsou jen takovi lapaci penez. Podle meto k hubnuti nefunguje, myslim, ze vysledky casopisu Test ukazuji, jake sunty tyhle spolecnosti prodavaji. Co funguje stoprocentne - mene jist a pravidelne a hodne cvicit, ale chapu, ze tohle kazdeho nebavi, me taky ne :))

Radka

Ps doma se mi vali pod posteli Abflex - 5 minut denne a jste stihla jako proutek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.1.06 13:28

Ahoj Radulko,
takže Abflex taky nepomáhá na břicho? To bych teda chtěla vyzkoušet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.1.06 16:33

Napsala sem ti na ICQ, si off-line, snad ti to doslo. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.1.06 16:34

Kdyby bylo vše tak zázračné a tak dobře fungující, asi by tady nebylo člověka s nadváhou :wink: . Všichni by měli superpostavy :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.1.06 16:49

Ahoj,
tak tohle stopro nepomáhá… když se nad tím zamyslíš, logicky, vypotíš stejně jen vodu, uložený tuk těžko… takže možná budeš trochu lehčí na váhu hned po akci, ale hned jak se napiješ, tak to máš zpátky :)
To by na hubnutí musela pomáhat i sauna. Zavřeš se tam na hoďku a vycházíš hubenější :)… no, bylo by to sice hezký, ale v každým případě všechny tyhle přístroje a vychytávky jsou jen lapače peněz :)

Jarka a Nikolka 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital