Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Také používám lahvičky Avent. Teď má malý měsíc a savičku má pořád č. 1. Vůbec jsem nevěděla, že je nějaká variabilní. Dá se používat už
teď nebo je to pro o něco starší děti?
Děkuji
Holky chtěla jsem se zeptat, máme savičku č.1 Avent a posledních pár dní mi malý dělá problémy u jídla, že jakoby odplivává mléko, teče mu to všude, hltá to. Zkoušela jsem variabilní na 1,ale to bylo ještě horší. Myslíte, že by už potřeboval 2, nebo čím by to mohlo být… už tak málo pije, v pátek bude mít 7 týdnu. Moc děkuji
@ksica no spis to opravdu vypada, ze mu to moc tece, i kdyz by teoreticky mel za tyden prejit na savicku c.2.
Mozna bych, jak pisou holky, zkusila uplne jinou flasku
Doporučuji lahvičky a savičky MAM u nís spokojenost mala z aventu pak také nechtěla.
jj avent má ten dudlík ted jinej jaks e tu psalo jak ho otočíš koukala jsme an to u kamošky
My také MAM a super od té doby jsem značku eněnila jen je blbé ýe nemaji větší savičky pro starší děti…
A neteče to moc to x??? mala ma 18 měsicu a mliko chce jen ze saviček MAM bohužel těch malých když větši nemají. koupim tu x, díky
On právě pil celou dobu hezky a teď začal tady to dělat, předtím nic. Víceméně mám pocit, že mu to začlo od doby, kdy jsme mu objevili tříselnou kýlu, nevím jestli to může mít spojitost. Příjde mi divné, že by mu najednou přestala vyhovovat savička…fakt nevím. Dneska mi vypil za celý den 410ml, což by měl vypít více má 3,8kg.Je narozený v 36tt.
Jo čaj pije s avent hrničku ale na večer si dá svých 210 mlíka a to musí mít ze své lahvičky z ničeho jiného ![]()
Já mám malou v 35tt a kolik pila ml už nevim když byla malinka tak 50ky max.70ky přes den už nevim kolikrát a v nocispala v kuse to nepila, zkus ten MAM nám vyhovuje doted. a když ji rostly zuby ty ji rostly také brzy to také moc lahvičku nechtěla nebo nevypila všechno. jak kdy nikdy jsem to nějak nepočítala kolik za den vypije.
A pokud ti přibere na kontrole u dr.tak je to v pohodě tak jen pije mín, koukam že si psala na druhe diskuzy že 100ml a to je podle mě také dost na jedno krmeni mě mala v tomto věku nevypila tolik.