Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
mám strašnou chut na kapustu (kel) a nevím co na to malý -kojím a má 6 týdnů.myslíte že můžu?
![]()
myslím, že můžeš.
já kojím a jím kapustu a ničemu to nevadí. Jím všechno a reakce žádná. Já radím jíst při kojení všechno na co máš chuť a co nevadí tobě. Akorát bych to nepřeháněla s dráždivýma věcma…např…topinka s vrstvou česneku, nebo kilo pomerančů… S chutí do toho a uvidíš jestli ti na něco bude prcek reagovat. Je zbytečné se omezovat dopředu. Kíííd děti jsou odolné, ono se mu to v tom mlíku stejněv přefiltruje
.
dobrou chut!
To zalezi jestli mu neco uz vadi… Jestli ma prdiky nebo ne, a po cem. Mala si od malinka hezky prdela, takze ja kapustu bastim ![]()
tak to semáte holky co můžete jíst cokoliv
já si dala jednu růžičku kapusty a druhý den jsme lítali po doktorech
tak řval,že už jsem vážně nevěděla co sním je a oni to byly prdíky kluci na to opravdu trpí víc .tak jestli ti trpí na prdíky tak bych si jí raději nedávala.skončilo to až ´3měsícem,ale i ted mám strach
ještě jsem si nedala a tak raděj počkám.minule jsem ci dala dušenou zeleninu a docela malého kroutilo.Pořád se píše jak by kojící matky měly jíst zdravě a vyváženě,ale některá nemůže skoro nic.ještě měsíc vydržať ![]()
Ahoj to máš pravdu já ze zeleniny můžu akorát mrkev ,petržel a celer jo a s mrkví to nepřehánět malej pak měl zácpu,ale dneska budu volat doktorce tak už se jí zeptám jestli si něco můžu dát mám abstak po brokolici!!!! ![]()