Savička MAM nekapající

1629
16.8.14 08:51

Savička MAM nekapající

Ahoj maminky, chci se zeptat, koupili jsme tréninkový hrníček od MAM, ve které krom toho plastového obřího pítka se 4 dírami byla i nekapající silikonová savička, která má místo klas. dírky jen savičku jakoby lehce nařízlou. Hrozně se nám šikuje, protože malá z ní krásně pije a přitom když jí odhodí nebo si s hrníčkem hraje, tak nekape. Bohužel už jí máme delší dobu a savička povolila a začala kapat. Chci koupit náhradní, ale za boha jí nikde nemůžu sehnat. Ani na netu! Jen přímo na stránkách MAM. Poradíte, kde jí koupit, hlavně na internetu? Nemám moc možnost do většího města… děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
16.8.14 09:06

No ono ti asi nic jiného nezbyde než ty stránky Mam. Já od nich beru dost věcí a špatně se to shání, takže objednávám přímo tam.
Nebo mají Mam hodně v lékárnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
16.8.14 09:10

@Antonie Bolavá a kolik u nich stojí poštovné? Já jsem asi slepá, ale nemůžu to tam najít… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.8.14 09:30

Já kupuju savičky MAM v Tescu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.8.14 09:55
@Tesička píše:
@Antonie Bolavá a kolik u nich stojí poštovné? Já jsem asi slepá, ale nemůžu to tam najít… :-/

10 eur :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
16.8.14 15:34

Myslím, že i v intersparu by byly k sehnání:) jinak závidím, že z ní mimčo pije…malý z té savičky vůbec nechce pít, nejde mu to vytáhnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
16.8.14 16:06

Ahoj, já jsem nedávno kupovala v DM drogerii. Nebo Globus, Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
17.8.14 19:50

@Jaňula87 z téhle jo, ale z NUK za boha neumí pít, jen tak to žužlá a nic. Jsem ráda, že vůbec začala pít, ještě před měsícem byl zázrak, když jsme do ní narvali 100ml vody nebo štávy za den! a půlku toho navíc vyblinkala, protože měla reflux, který už naštěstí ustal, ted vycucne i půl litru vody denně :-) taky pak těch pokakaných plínek :-D :-D

@Bemula byla jsem v DM, globusu, Teta drogerie a prdlačka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.8.14 20:21

@Tesička Už jsi sehnala tu savičku? Já teď kupovala lahvičku Mam Trainer, a možná budu kupovat ještě jednu, tak ti můžu ty netekoucí savičky poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
26.8.14 18:32

Ja tu nekapající savičku mám doma, ale malá z toho nepije, špatně jí to teče tak jsem vyměnila za avent savičku a je to dobré :) ani nevím kde jsem ji, schovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
27.8.14 10:46

@Aleenk děkuju, už sem je objednala na internetu, na celém netu je mají snad jen na 3 obchodech. Domluvila jsem se s kamarádkami a složili jsme se na poštovné, oni je taky chtěli :-) tak ted zatím máme, ale jsi moc hodná :-)

@Verísek91 oni do té lahvičky trainer MAM pasují avent savičky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.8.14 18:45

Tak třeba jindy :-). Mám ty lahvičky celkem tři, Kubík je nesnaživec, takže je nevyužiju. Jednu už teda „oslintal“, takže 2 jsou volně k dispozici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
1.9.14 18:25

@Tesička to jsme se nepochopily.. já mám netekoucí lahvičku MAM obyč savičku, co pasuje i do avent, a naopak…avent do MAM..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí