Savička MAM nekapající
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Savička MAM nekapající
Ahoj maminky, chci se zeptat, koupili jsme tréninkový hrníček od MAM, ve které krom toho plastového obřího pítka se 4 dírami byla i nekapající silikonová savička, která má místo klas. dírky jen savičku jakoby lehce nařízlou. Hrozně se nám šikuje, protože malá z ní krásně pije a přitom když jí odhodí nebo si s hrníčkem hraje, tak nekape. Bohužel už jí máme delší dobu a savička povolila a začala kapat. Chci koupit náhradní, ale za boha jí nikde nemůžu sehnat. Ani na netu! Jen přímo na stránkách MAM. Poradíte, kde jí koupit, hlavně na internetu? Nemám moc možnost do většího města… děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No ono ti asi nic jiného nezbyde než ty stránky Mam. Já od nich beru dost věcí a špatně se to shání, takže objednávám přímo tam.
Nebo mají Mam hodně v lékárnách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá a kolik u nich stojí poštovné? Já jsem asi slepá, ale nemůžu to tam najít… :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesička píše:
@Antonie Bolavá a kolik u nich stojí poštovné? Já jsem asi slepá, ale nemůžu to tam najít… :-/
10 eur ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že i v intersparu by byly k sehnání:) jinak závidím, že z ní mimčo pije…malý z té savičky vůbec nechce pít, nejde mu to vytáhnout:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem nedávno kupovala v DM drogerii. Nebo Globus, Tesco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaňula87 z téhle jo, ale z NUK za boha neumí pít, jen tak to žužlá a nic. Jsem ráda, že vůbec začala pít, ještě před měsícem byl zázrak, když jsme do ní narvali 100ml vody nebo štávy za den! a půlku toho navíc vyblinkala, protože měla reflux, který už naštěstí ustal, ted vycucne i půl litru vody denně
taky pak těch pokakaných plínek
![]()
@Bemula byla jsem v DM, globusu, Teta drogerie a prdlačka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesička Už jsi sehnala tu savičku? Já teď kupovala lahvičku Mam Trainer, a možná budu kupovat ještě jednu, tak ti můžu ty netekoucí savičky poslat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tu nekapající savičku mám doma, ale malá z toho nepije, špatně jí to teče tak jsem vyměnila za avent savičku a je to dobré
ani nevím kde jsem ji, schovala:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aleenk děkuju, už sem je objednala na internetu, na celém netu je mají snad jen na 3 obchodech. Domluvila jsem se s kamarádkami a složili jsme se na poštovné, oni je taky chtěli
tak ted zatím máme, ale jsi moc hodná ![]()
@Verísek91 oni do té lahvičky trainer MAM pasují avent savičky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba jindy
. Mám ty lahvičky celkem tři, Kubík je nesnaživec, takže je nevyužiju. Jednu už teda „oslintal“, takže 2 jsou volně k dispozici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesička to jsme se nepochopily.. já mám netekoucí lahvičku MAM obyč savičku, co pasuje i do avent, a naopak…avent do MAM..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit