Savička - přidělat dírku?

Markéta Fe
22.7.14 13:46

Savička - přidělat dírku?

Krmíme lahvičkou Tommee Tippee, malé budou 4 měsíce, ale savičky má pořád 0+. Na internetu jsem si všimla, že savičky 4+ mají 2 dírky. Měla bych jí do savičky přidělat ještě jednu dírku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšák1187
22.7.14 13:48

No a co koupit tu pro ty starší děti, nicméně třeba ti jí neutáhne, malá měla tuto savičku už od 3m, ale kamarádčina jí nemá ani v roce. V čem je problém, pije rychle, nebo to je proto, že to tam píšou

• Citovat
  • Upravit
24392
22.7.14 13:48

Ne kup novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
22.7.14 13:49

@Daša 2 A proč? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
632
22.7.14 13:52

@Markéta Fe Já jsem si přidělávala dírku do savičky od jiné značky. Dírku jako kolečko, do ní asi neuděláš. Já jsem původní otvor o kousek prořízla, takže když malý sál, měl větší otvor a průtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
22.7.14 13:53

Jo, dělala jsem ještě jednu dírku (stejná lahvička, pravděpodobně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.7.14 13:54

Nechvátala bych, koupila jsem od chicca s dvěma dírkama, psali tam od dvou měsícu, nemohl z toho pít ani v 6 měsících, nestíhal to, chytnul se až v 9 měsících :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
22.7.14 13:58

@Markéta Fe protože, vyzpalovat dírku je ze zdrav. hlediska fuj :mrgreen:.Slyšela jsem, že by mohly vzniknout rakoviné látky. A nebo jak píšou holky vystříhnout, možná se ti to povede. A nebo nakonec půjdeš koupit stejně novou savičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
22.7.14 14:47

No já jsem myslela, že bych tam tu dírku propíchla sterilní jehlou od injekční stříkačky. Proč musí být ta dírka zrovna kulatá? Netušila jsem, že je to taková věda.
Druhou dírku bych chtěla přidělat proto, aby malá už nemusela tolik tahat, když už teď prakticky nekojím (během pár dní mléko prostě zmizelo…), tak je mi to jedno, že si na lahev zvykne.

• Citovat
  • Upravit
24392
22.7.14 14:59

Mě klepne, měla jsem to napsané a ztratilo se mi to, musim začít znovu.
Já osobně bych koupila novou. Když se ti to nepovede, tak stejně půjdeš koupit novou. Nemusí být kulatá. Tou jehlou ti nevznikne dírka, kterou by malá mohla pít, jen to bude propichlé, ale nic tim nevytáhne. Zkusit to můžeš, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olikovka
23.7.14 07:02

@Markéta Fe Já jsem to taky zkoušela, ale když jsem dírky v savičce na mléko „vystříhla“, tak mi vydržela menší dobu, protože se díra zvětšovala, jak je to nastřihlé…spousta mých kamarádek savičky sterilní nahřátou jehlou dírkovala, ale je fakt, že já pak taky raději koupila novou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová