Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky, chtěla bych Vás poprosit, máte doma nějaké staré hrnky na prodej či podarování? Jsem sběratelka starých hrnků a momentálně sháním tyto vzory.Moc Vám děkuji za ochotu. Kiki
Ježíš, moje mamka je vášnivá sběratelka hrnků, vytlačilo jí to z pokoje
Pořád nakupuje samé hrnky, nutí je všem kolem
Už nechci ani jeden hrnek do domácnosti!
Zdravím, tak to chápu
Já jen kdybyste někdo měly nějaký takový starý dle fotek. Tak bych měla zájem. Ale chápu, vášnivé sběratelství je pro okolí nesnesitelné ![]()
Já se podívám, jsou to hrnky po prarodičích a většinou už je nikdo nechce ani vidět! Spoustu z nich se mě válí v komoře po dědovi a pochybuji, že se někdy využijí. Jsou tam jenom na památku.
Ani nevím proč, dnes jsem vytáhla hrnek po dědovi a piji z něho celý den čaj.
Po pravdě jsi mě tím zaskočila, nečekala bych že někdo kromě mé mamky má takové sběratelské sklony. Jsou to staré hrnky. Zkusím přes víkend nafotit co vlastně doma máme a když tak ti je daruji. Ráda se toho zbavím.
Opravdu moc děkuju a zájem je. Takže i přestože teď odcházím od pc, hned si všechno přečtu, jakmile zde zase budu. Všem přeji hezký den a moc děkuji za ochotu. Však mrkněte prosím na fotky co jsem vkládala, tohle je priorita.Kiki
Zdravím, chtěla jsem se zeptat a hlavně poprosit, jak to vypadá s těmi hrnky. Jestli některá máte a zdali prodáte. Moc děkuji
Zdravím děvčata, chtěla jsem se zeptat, jestli máte tedy nějaké staré hrnečky k prodeji. Moc děkuji