Sbírám hrnky

55
17.7.15 14:11

sbírám hrnky

Zdravím maminky, chtěla bych Vás poprosit, máte doma nějaké staré hrnky na prodej či podarování? Jsem sběratelka starých hrnků a momentálně sháním tyto vzory.Moc Vám děkuji za ochotu. Kiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
17.7.15 14:15

Ježíš, moje mamka je vášnivá sběratelka hrnků, vytlačilo jí to z pokoje :mrgreen: Pořád nakupuje samé hrnky, nutí je všem kolem :mrgreen: Už nechci ani jeden hrnek do domácnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.7.15 14:16

retro

Zdravím, tak to chápu :) Já jen kdybyste někdo měly nějaký takový starý dle fotek. Tak bych měla zájem. Ale chápu, vášnivé sběratelství je pro okolí nesnesitelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.7.15 14:18

Já se podívám, jsou to hrnky po prarodičích a většinou už je nikdo nechce ani vidět! Spoustu z nich se mě válí v komoře po dědovi a pochybuji, že se někdy využijí. Jsou tam jenom na památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.7.15 14:19

vděk

Moc moc děkuji za ochotu! Byla bych moc nadšená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.7.15 14:29

Ani nevím proč, dnes jsem vytáhla hrnek po dědovi a piji z něho celý den čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.7.15 14:30

Ten je taky moc krásný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.7.15 14:34

Po pravdě jsi mě tím zaskočila, nečekala bych že někdo kromě mé mamky má takové sběratelské sklony. Jsou to staré hrnky. Zkusím přes víkend nafotit co vlastně doma máme a když tak ti je daruji. Ráda se toho zbavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.7.15 14:35

Strašně moc děkuju!!! Moc bych měla zájem. Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.7.15 15:05

@chipsa az budu mit cas, neco urcite najdu a vyfotim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
55
17.7.15 15:07

Opravdu moc děkuju a zájem je. Takže i přestože teď odcházím od pc, hned si všechno přečtu, jakmile zde zase budu. Všem přeji hezký den a moc děkuji za ochotu. Však mrkněte prosím na fotky co jsem vkládala, tohle je priorita.Kiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.8.15 13:45

prosba

Zdravím, chtěla jsem se zeptat a hlavně poprosit, jak to vypadá s těmi hrnky. Jestli některá máte a zdali prodáte. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.8.15 15:05

Zdravím děvčata, chtěla jsem se zeptat, jestli máte tedy nějaké staré hrnečky k prodeji. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová