Sbírání víček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
9.8.15 15:25

Sbíráme víčka pro naší Kačenku. Kdyby někdo chtěl Kačce víčka poslat, může je odevzdat na kterékoli pobočce České pošty, stačí říct, že jsou pro Kačenku :-) Je dobré se předem informovat, jestli Vaše pobočka o Pošťácké sbírce víček pro Kačenku ví. Kdyby ne, stačí mne kontaktovat na tel.: 774 996 448, přepošlu jim e-mail z vedení a tím problém vyřeším :-) Budeme moc a moc rádi, sbírku teprve rozjíždíme a Kačce by nesmírně pomohla terapie Kosmík na kterou sbíráme. Více info:
http://katerina-podrazska.webnode.cz/sbirka-vicek/
 https://www.facebook.com/…25108799493/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
12.2.17 18:55

Můžete mi prosím, jen pro představu, napsat, jak to funguje s těmi víčky. Jaké množství víček musíte mít (v kilech), aby jste za to něco dostali? Komu se to odevzdává a kdo dává peníze, nebo přímo kupuje terapii? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
5.9.17 17:51

Mám doma víčka od přesnídávky do ručičky. Tam, kam víčka běžne dávám, mají napsáno, že sbírají jen víčka od PET lahví. Myslela jsem, že je to ze stejného plastu a patří to tam. Nesbírají je jen u nás nebo tam opravdu víčka od přesnidavek nepatří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.10.17 14:51

Sbírání víček:Následky víčkového šílenství

https://www.stream.cz/…ho-silenstvi

• Citovat
  • Upravit
Waterfall
25.10.17 15:07

Ten plastový odpad mě děsí. Kdybych potkala učitele, které opravdu hodnotí děti podle počtu víček, šla bych jim to velmi jasně vysvětlit. Raději bych jim věnovala peníze, hlavně ať v tomhle je jasno.

Sama používám soda stream, balenou vodu nekupuji, preferuji vše balené v papíru, v přírodě sbírám jak idiot odpadky, odpadky třídím.. (a to hlavně proto, že roztříděné mi nesmrdí) Nejsem maniak a myslím, že tohle může udělat každý. Do fitka máme teda pet lahev od Rajce, každý svoji, ty použijeme hodněkrát.

Když vidím fotky jak zvířata žijí v plastu, je mi smutno.

• Citovat
  • Upravit
5866
25.10.17 15:21

Taky jsem na ten díl koukala. Učitelé, co v tom pořádají soutěže, bych vypleskla, by mohli mít s VŠ rozum, zvlášť když mají učit děti i nějaké ekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
25.10.17 16:17
@Paola21 píše:
Taky jsem na ten díl koukala. Učitelé, co v tom pořádají soutěže, bych vypleskla, by mohli mít s VŠ rozum, zvlášť když mají učit děti i nějaké ekologii.

Přesně tak, nás doslova honí, abychom sbírali víčka, dětem učitelky ani nepoděkují, div jim nenadají, že nesou málo a ve finále se zjistí, že na 1kg víček připadá tolik flašek pití, z jednoho kila se vydělá šest korun :-o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7421
25.10.17 23:00
@Qwentin píše:
Přesně tak, nás doslova honí, abychom sbírali víčka, dětem učitelky ani nepoděkují, div jim nenadají, že nesou málo a ve finále se zjistí, že na 1kg víček připadá tolik flašek pití, z jednoho kila se vydělá šest korun :-o :nevim:

Od toho máte rodičák, abyste se ozvali… ;-) A nabídli jiné řešení.
U nás ve škole se to řešilo jednak sběrem papíru (3× ročně) a druhak Vánočními a Velikonočními trhy. Takže i když víčka třídím (u nás nejčastěji od mléka, od vody máme jen výjimečně), tak se závodů neúčastníme (ani se žádné nekonaly, jen to bylo nabídnuto jako možnost) a pomáhala jsem právě na těch trzích svými výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.4.21 07:50

Víčka PET lahví HK a okolí

Ahoj, sbírají se ještě vůbec víčka od PET lahví?
Případně není nějaká sbírka okolo Hradce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
19.4.21 08:17
@Jaaanča píše:
Ahoj, sbírají se ještě vůbec víčka od PET lahví?
Případně není nějaká sbírka okolo Hradce?

Pokud mam povedomi tak ne..ta firma co je odebirala uz je leta nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.4.21 12:18
@lilith1 píše:
Pokud mam povedomi tak ne..ta firma co je odebirala uz je leta nechce.

O. k. díky za odpověď, tak to půjde do plastů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová