Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@maminka189 píše:
Maminky omlouvám se ale mám na vás prosbu. Nedarovala v jste některá interaktivní hračku od 3-4 let pro dítě s těžkým kombinovaným postižením?
Děkuju
Já myslím, že ve vedlejší diskuzi shání @Petr Susser někoho, kdo nemá moc peněz na vánoční dárek pro děti, já myslím, že by sis ty i Tvoje holčička něco zasloužila, nemáte to lehké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Ahoj. Uf, tak jsem přečetla tvé deníčky i ten druhý odkaz a musela si k tomu otevřít víno na uklidnění. Hele, napiš mi sem číslo účtu, ty nejlépe víš, co potřebuješ… Jsem na rodičovské, vyskakovat si nemůžu, ale něco pošlu, třeba se někdo přidá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag12 Moc děkuji za nabídku, ale hrnec jsme měli a Kristýnka se ho hrozně bála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Přispívala jsem Tvé holčičce na iPad, Funguje jí ještě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. píše:
@maminka189 Přispívala jsem Tvé holčičce na iPad, Funguje jí ještě?
To jsem se taky chtěla zeptat, jestli jí v něčem pomohl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D.
Ipad stále funguje, má na něm ochranné bytelné pouzdro a sklo, které se jí povedlo v afektu poničit
.Teď má afekty opravdu velké a časté, doufám že ji zaberou další léky od psychiatra, jinak je před domluvená hospitalizace na psychiatrii. @123Soňa Určitě jí pomohl, snaží se s námi více komunikovat a když něco potřebuje, tak mi to ukáže na ipadu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 A daří se léčba cystické fibrózy (inhalace apod.)? Držím palce, aby léky zabraly a bylo vám oběma lépe.
Petrovi Susserovi se určitě ozvi, pokud sem nenapíše, má tam ve své diskuzi i e-mail, hledá podobné maminky jako ty, určitě rád pomůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. Jsou to každodenní obrovské boje, bohužel stále nechápe ( a asi nikdy nebude), že pokud léčbu nebude dodržovat, tak se jí život může dost zkrátit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 tvuj pribeh znam jiz delsi dobu. Mam trilete dite, jedinou interaktivni hracku, kterou ma, je albi tuzka. Ale tu by asi Kristynka nevyuzila, neni to takove terno, jak se zda. Nemuzes napsat konkretni tip, co byste uvitali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123Soňa píše:
@maminka189 Ahoj. Uf, tak jsem přečetla tvé deníčky i ten druhý odkaz a musela si k tomu otevřít víno na uklidnění. Hele, napiš mi sem číslo účtu, ty nejlépe víš, co potřebuješ… Jsem na rodičovské, vyskakovat si nemůžu, ale něco pošlu, třeba se někdo přidá…
Ahoj, ja se klidne pridam. Vyskakovat si take nemohu, ale rada alespon tim malem pomohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
@mag12 Moc děkuji za nabídku, ale hrnec jsme měli a Kristýnka se ho hrozně bála
Chápu, přidávám se k @123Soňa a @Emull, napis mi číslo účtu, prispeju, ať si můžeš koupit, co přesně potřebuješ/te.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189
Ach jo
u vás se to taky sešlo.. moc vám držím palce, ať se vaše komunikace lepší a máš dostatek energie být silnou a trpelivou mámou, kterou Kiki potřebuje ![]()
Já mám 2leteho a taky asi nemám nic na poslání, má tablet od Krtka, ale to jsou spíš jen písmenka a čísla, ani jeho to moc nebere. A pak Disney vkladacku s pár melodiemi, jinak jedeme spíš montessorri, to ho zajímá víc…
Takže pokud pošleš číslo účtu, taky nějakou stovku pošlu, ať můžeš malé koupit hracku podle svého uvážení/její reakce v obchodě.
Když pak pošleš fotku malé jak je s hračkou spokojená udělá to tu radost všem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!