Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Martina D. píše:
Na mém účtu nic nového, další seznam sem hodím v pondělí. Jsem zvědavá, kolik vybereme, loňskou částku jsme už dávno překonali…![]()
Kolik se vybralo loni? To jsem se nezúčastnila. ![]()
A napiš sem prosím něco víc o Sofince, mě zabilo těch až 100 záchvatů denně!!
![]()
Jakože 4 za hodinu?? ![]()
Jak to ta máma psychicky dává, to vůbec nechápu a ať si ta rodina za peníze ze sbírky koupí cokoli, je to jenom nepatrná náplast.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni se vybíralo na Nikoláska, tady je o něm třeba článek: https://www.novinky.cz/…sny-40282513
Vzniklo to tak, že tady loni soutěžil o hračky od FP a o 3 hlasy přišel o hračky. Původní nápad byl složit se mu na hračky, vybralo se na 2 krásné hračky a pak ještě zbylo 6550 Kč, tady je k tomu diskuze: https://www.emimino.cz/…aska-337154/
Příspěvek upraven 30.11.19 v 15:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Kolik se vybralo loni? To jsem se nezúčastnila.
A napiš sem prosím něco víc o Sofince, mě zabilo těch až 100 záchvatů denně!!![]()
Jakože 4 za hodinu??
Jak to ta máma psychicky dává, to vůbec nechápu a ať si ta rodina za peníze ze sbírky koupí cokoli, je to jenom nepatrná náplast.![]()
Na FB je veřejná skupina Sofinka, velka bojovnice (z vlastní zkušenosti doporucuju při čtení kapesniky). Sofinka i její maminka jsou obě velké bojovnice, a to mají naloženo jako málo kdo
. Snad sbírka aspoň trosku potěší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikitkaii @Martina D. Diky, holky. ![]()
Fotky teda otevřít nejdou, je to z uzavřenky,,ale i tak jsem ráda, že bude mít Sofinka a doufám i její maminka radost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. ty odkazy na Sofinku, hází nabídku na žádost o členství ve skupině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag12 píše:
Na FB je veřejná skupina Sofinka, velka bojovnice (z vlastní zkušenosti doporucuju při čtení kapesniky). Sofinka i její maminka jsou obě velké bojovnice, a to mají naloženo jako málo kdo. Snad sbírka aspoň trosku potěší.
Já jsem stará struktura a fb nenam (a nechci).
Emimino moje pospolitní sklony plně uspokojuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nesssinka píše:
@Martina D. ty odkazy na Sofinku, hází nabídku na žádost o členství ve skupině.
Už jsem to smazala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena8989
Chodí sem i Sofiina maminka, tak třeba napíše víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nesssinka píše:
@sirikit
Ježiši… ![]()
Děkuju.
Jestli sem ta mamina chodí, ať si prosím aspoň za těch pár korun ode mě koupí něco pro sebe, cokoli, co jí udělá aspoň trochu radost.
Napadá mě pár deka koksu, ale to bych asi měla ještě přitlačit, co? ![]()
Drž se, kočko.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Já jsem stará struktura a fb nenam (a nechci).
Emimino moje pospolitní sklony plně uspokojuje.
To jsme dve, taky FB záměrně nemam, ale když das ten název do googlu, vyjedou ti veřejné příspěvky z te skupiny, které jdou číst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je úžasné kolik se zatím vybralo, i kdyby to byla konečná částka…Je to super. Na Fb jsem si k Sophince neco přečetla, články které jsou přístupné. Je to hrozné, ale bohužel hovoří o realitě. Protože podobný případ mám v rodině, znám i ten tvrdej střet s úřady a tomu co k tomu patří.
Zajímalo by mě zda má Sophinka naději na operaci. I k té vím, že je dlouhá cesta. Dcerka naší příbuzné se vrátila v pondělí z Motola, s jizvou na hlavě dlouhou 29 cm.Dost podobný případ. A operací to nekončí, nikdo nepotvrdí, že takové dítě může začít žít normální běžný život 6letého dítěte. Dostane jen velkou šanci. Držím Sophince ruce a jejím rodičům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!