Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky jste báječné 🙂, mám opravdu radost, a to veeeliiikooiuuuu. Je neuvěřitelné, kolik žen i mužů se zde najde a pomůže dobré věci. Jsem strašně ráda, ze tato akce má smysl a pevně věřím a modlím se za Sofinku, že ji naše peníze pomohou s náročn
ou a nákladnou léčbou, děkuji i já všem, jsem šťastná, že stále ještě existují dobří lidé na tomto světě 😊. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr Susser můžeš se přidat k nám, jestli chceš. Vítáme jakoukoli i malou částku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
@Petr Susser můžeš se přidat k nám, jestli chceš. Vítáme jakoukoli i malou částku.
Dobře pošlete mi prosím číslo účtu do vzkazu a já tam zítra pošlu tisícovku. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr Susser píše:
Dobře pošlete mi prosím číslo účtu do vzkazu a já tam zítra pošlu tisícovku. Děkuji
Děkujeme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. píše:
@Petr Susser Mas SZ.
Jé, taky jsem poslala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. píše:
@Anna766 V pohodě.
[/ll
Děkuji za možnost, nyní jsem to odeslal zítra to bude zaúčtovane:) ať se vám sbírka daří a pěkný den
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr Susser děkujeme moc ![]()
Ať se podaří vybrat i další, kterým pomůžeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petr Susser píše:
@Martina D. píše:
@Anna766 V pohodě.[/ll
Děkuji za možnost, nyní jsem to odeslal zítra to bude zaúčtovane:) ať se vám sbírka daří a pěkný den![]()
Skvělé. Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky omlouvám se ale mám na vás prosbu. Nedarovala v jste některá interaktivní hračku od 3-4 let pro dítě s těžkým kombinovaným postižením?
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Ahoj. Asi by bylo fajn něco o děťátku napsat… To je tvé dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123Soňa
Ano jedná se o mojí skoro devítiletou dcerku, které byla před pěti lety zjištěná cystická fibroza a pár týdnů na to ještě dětský autismus, středně těžká mentální retardace, hyperkinetický syndrom a cysty na mozku.
Příspěvek upraven 11.12.19 v 19:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Mohla bych ti poslat Mluvící hrnec Fisher Price: https://www.bambule.cz/…luvici-hrnec?…
Akorát teda nevím, jestli by byl věkově pro dceru, píší pro děti 6 - 36 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!