Sbírka pro Sofinku
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
MartinaD má zamknutý profil. proč ji posíláte peníze?
Protože je to ověřený a velmi osvědčený bankéř a prostředník z loňska.
známe ji nějakou dobu a má naši důvěru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda se přidám, ale číslo účtu z loňska asi nenajdu
prosím o znovuposlání, děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vanda9 píše:
Moc ráda přispěju. Večer zkusím pohledat číslo. Když bych nenašla, poprosím o něj znovu.Nechcete sem psát částky, abychom zase věděli, jak to narůstá? Pošlu 1000,–.
Příspěvek upraven 27.11.19 v 18:58
Bomba
Já bohužel poslala jen 100kč, mám na účtu 300 (teda, už ne
) a kolem sedmého mi přijde rodičák 4500 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123Soňa píše:
BombaJá bohužel poslala jen 100kč, mám na účtu 300 (teda, už ne
) a kolem sedmého mi přijde rodičák 4500
Já také něco málo přes 100
, ale i to. pomuze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní frajerko/frajere nikdo nikoho nenutí nic posílat.
Já pošlu, prosím také o číslo, děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu také požádat o cislo účtu? V rodině máme zkušenost s takto nemocným dítětem, tak vím co je to za hrůzu - právě když léky a různé kombinace nefungují. A jiné starosti co tahle nemoc sebou nese. Sofince a její mamince přeji hodně sil, aby lékaři pomohli s řešením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také prosím číslo účtu. Nevim, jestli bych ho našla z loňska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to by nešlo, že by e-mimi přispěvatelky poslaly peníze přímo na ten transparentní účet třeba s variabilním symbolem 12345678 nebo jinak a do poznámky daly emimino? Šlo by pak vyfiltrovat kolik osob konkrétně přispělo i celková částka.
Takhle tu jednu osobu sice „znáte“, ale není kontrola nad tím, kolik peněz vybrala a kolik převedla. Rozdíl tam být může. Nemusí, ale může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě zase přispěju, číslo účtu mám z loňska. Jinka k dotazu výše, ověřitelné to je, proto posíláme v platbě svůj nick/přezdívku pod kterou se v seznamu najdeme a ten seznam tu Marťa bude vystavovat a aktualizovat i s částkami, které obdržela a celkový součet pošle na účet. Kdo by se tam nenašel v tom seznamu a částku přesto Martě poslal, může se ozvat, že tam chybí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, měla jsem náročný dnešek, tak se ozývám až teď.
Zaznamenala jsem tu pár podivujících se reakcí. Profil mám sice zamčený, ale nevím, čemu by pomohlo, kdybych ho měla otevřený. Tolik sbírek, z kterých bych mohla zpronevěřit peníze, tu zase neprobíhá.
Vybírala jsem peníze vloni pro Nikoláska a ráda to udělám i pro Sofinku a dělám to ráda a nezištně, a pokud mi někdo nevěří, nedá se nic dělat a může peníze Sofince poslat na její sběrný účet sám.
A teď už k tomu pozitivnímu, koukla jsem na účet a tady je výsledek:
Kozoroh 500 Kč
NESSSINKA 100 Kč
POOPIE 555 Kč
Všem moc děkuju za Sofinku a sama Sofince přidávám 200 Kč, takže seznam vypadá zatím takhle. ![]()
Kozoroh 500 Kč
NESSSINKA 100 Kč
POOPIE 555 Kč
Martina D. 200 Kč
Zatím se vybralo 1355 Kč, jsem zvědavá na zítřek. Všem moc díky!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!