Scháním podvozek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
30.11.10 14:59

scháním podvozek

Potřebuji poradit.Scháním podvozek pod autosedačku Maxi Cosi.Vím jen,že na ní funguje podvozek quinny speedi.Víte prosím některá o dalších možnostech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
30.11.10 15:02

S adaptery je mozno na podvozek ABC design Cobra a Viper. Mozna i dalsi jejich modely, ale to nevim jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
30.11.10 15:04

Nepsala jsi o jakou sedačku se jedná. Na quinny speedy jde určitě Maxi-Cosi. A tato sedačka jde na spoustu kočárků - Quinny, ABC Design, Mutsy, Maxi-Cosi :nevim:
Používala jsem ji na ABC Design Zoom a stále používám na Quinny Zapp.

Příspěvek upraven 30.11.10 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
30.11.10 15:05

Švagrová má sedačku maxi cosi a podvozek Mutsy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.11.10 15:07

MC citi jsem vozila na golfkách teutonia solano, adaptéry byly sympaticky skladné a snadno nasaditelné.
jinak šla nacvaknout též na quinny freestyle,ale to je těžká kára, zbytečně velká pod vejce.
Taky jdena quinny zapp a i když ti teď bude připadat blbost kupovat sedící golfky, tak až ti dítě bude sedět, tak jako když je najdeš a jsou lehounké a ultraskladné, to by byla moje příští volba pod MC vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.11.10 15:15

Měla jsem autosedačku Maxi Cosi Cabriofix, mám kočár Mutsy. Jsou nutné adaptéry. Koupila jsem si ještě Quinny Zapp. Tam byly adaptéry v ceně a ze začátku, než jsem si zvykla na ten obr podvozek od Mutsy jsem používala na autosedačku ten Zapp. Moc se mi osvědčil. Myslela jsem si, že pak využiji Zapp i jako kočár, ale jak jsem přestala používat Cabriofix, tak šly Zappky z domu, protože nešly polohovat. Malá mi vždy jak napotvoru usnula, když jsem měla Zapp. Koupila jsem golfky raději polohovací. Zapp jsem ale prodala docela výhodně, takže nelituju, že jsem ho koupila, protože jsem ho jako podvozek hodně využila. Jen jsem mohla prodat ten sedák zvlášť a nechat si jen podvozek. Co koukám na mmb, tak to tak dělá hodně lidí a dá se to krásně prodat i koupit zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.11.10 15:46

Já taky pořád koukám na MMb a Aukro.Já potřebuji podvozek jen na nákupy,aby mi klasický kočár nezabíral místo v kufru.Vajíčko do auta a jede se.Jen jsem potřebovala vědět na jaké jiné podvozky ta Cosina funguje.Tak díky všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
30.11.10 15:50

Jestli na nákupy tak nejlepší je opravdu Zapp. Používám ho 1× - 2× denně pod vajíčko, když jdu do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
30.11.10 16:13

nasla jsem info na babyparku:
Kombinace s kočárky

Autosedačku Maxi-Cosi CabrioFix lze použít v kombinaci s následujícími kočárky:

* Maxi-Cosi * Quinny * Bébé Confort * Mutsy * Bugaboo * Stokke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.11.10 17:10

pod autosedačku doporučuju spíš golfový podvozek, něco skladného a rychlého, nejlepší je quinny zapp. dá se i na mimibazaru sehnat i jen kostra - bez sedáku, výhodně..

sama jsem měla nejdřív speediho,a le bylo to na vožení autem moc velké, pořídila sjem z druhé ruky zappa a vozila ho složený pod sedadlem :palec: :palec:

(jinak kočárů, co jsou kompatoibilní, je celá řada, někde už to bylo i v diskuzi přímo.. )
z golfek jsou komaptibilní ještě třeba cybex, bebeconfort,a le nejlepší je fakt ZAPP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.14 03:31

Podvozek k autosedačce Sparco

Dobrý den všem,
chtěla bych se zeptat zda někdo neví jestli by se dal použít podvozek z nějakého kočárku k autosedačce Sparco.
Děkuji za odpovědi.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí