Schválí mi úvěr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
4.11.19 17:42
@mackA159 píše:
Když si bral manzel 300k bezucelove, trvalo to snad 4 měsíce vyřízení, a musel mít smlouvu na dobu neurčitou. Radši si na to auto nasetri… Z úroky splacime přes 500k necelých 8 let.

Chapu to dobre, ze si manzel bral 300k a je z toho dohromady dluh 500k? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 17:42

@NinaU. O tom jsem vůbec neuvažoval, že by byl problém zahraniční… Vím, že asi Airbank neschvaluje.

• Citovat
  • Upravit
2045
4.11.19 17:43
@Anonymní píše:
@NinaU. Nechtěli dokázat příjmy? To je zvláštní. Vím, že podmínky se zpřísnili pro získání úvěru. Můžu se zeptat, byl to nebankovní? Klidně odpovězte anonymně.

Ne, chodila a chodí mi tam už asi 3 roky výplata, předtím chodila asi rok a půl. Nic jiného nechtěli, ani pracovní smlouvu. Byla to poprvé Moneta, podruhé Airbank. Teď jsme navysovali (Airbank) už s manželem a nedokladali jsme kromě jeho souhlasu opět nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 17:44

@mackA159 myslíte, že by byl problém ty tři necelé výplaty? Co jsem četl chtějí všude 3× měsíční prokazatelný příjem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.19 17:47

@NinaU. Aha děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
mackA159
4.11.19 18:01

@Ernais Ano, Šílený. Zařizoval to sním tchán… Bylo to nutný. :roll: na 94 měsíců 5600 Kč. Z toho je 400 Kč pojištění půjčky. Nemohli jsme si dovolit platit víc než 5000 měsíčně… Půjčka je u monety.

• Citovat
  • Upravit
2045
4.11.19 18:02

@mackA159
Jojo, tam jsem kdysi taky pěkně naletela. Jsem ráda, že mám zaplaceno a zrušený účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.11.19 18:03
@Anonymní píše:
@mackA159 myslíte, že by byl problém ty tři necelé výplaty? Co jsem četl chtějí všude 3× měsíční prokazatelný příjem.

Kazda banka to má jinak.. Manžel má u monety, a čekalo se na to až mu zaměstnavatel dá smlouvu na dobu neurčitou.. Musíte se zeptat přímo v te bance kde si chcete brát úvěr ;)

• Citovat
  • Upravit
mackA159
4.11.19 18:04

@NinaU. Nedivím se. Kdybych věděla že to bude takhle zasáhla bych. Bohužel na mě se v téhle rodině nedá. :zed: Hlavně že má super půjčku :palec:. Moje máma má sice hypo od komercky, ale nemůže si ji vynachválit… Kam se hrabe naše půjčka. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.19 18:05

@mackA159 Přemýšlím kam zajít, kde je největší pravděpodobnost. Kde nebude vadit zahraniční příjem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.19 18:06

@mackA159 to není problém, smlouvu mám na dobu neurčitou naštěstí

• Citovat
  • Upravit
2045
4.11.19 18:07

@mackA159
Tenkrát jsem byla hodně mladá a blbá, dodnes se mlatim do hlavy, co jsem to podepsala za šílenost. Zlatá Airbank :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.11.19 18:12

@NinaU. Přesně. Taky jsme mladý a blbý. Teda hlavne manžel, ja si tu půjčku na hov.. brát nechtěla, chtěla jsem rovnou hypotéku aby se z toho něco i opravilo na baráku. Nene, hypotéka by trvala půl roku vyrizeni. Půjčka je fajn, vždyť je to jen 5600 Kč… :roll: Hlavně aby to bylo hned.

• Citovat
  • Upravit
529
4.11.19 18:13
@Anonymní píše:
@mackA159 to není problém, smlouvu mám na dobu neurčitou naštěstí

Tak nejjednodušší je zavolat do své banky. Taky se dá u většiny bank zažádat online a pokud u jich mš klient nějakou historii, nemusí chtít ani potvrzení od zaměstnavatele.. Co se týká vyřízení, je to otázka jednoho dne… Někde u hodiny… Záleží na bance a zda je to „Tvoje banka“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.11.19 18:20
@Anonymní píše:
@mackA159 myslíte to tak, že váš manžel má plat do 20k?

Máš plat v Rakousku? Účet v Rakousku? Vem si jejich půjčku v bance, vyjde tě to výhodněji, zaplatíš jen to co máš +úplně minimální úrok ne jak tady v Čechách. Manžel si takhle bral a preplatil jen o 5000kc víc. Samozřejmě platil i pojištění půjčky, ale po zaplacení úvěru mu celá částka za pojištění přistála zpět na účtu

Příspěvek upraven 04.11.19 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel